Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
8.6.11 15:36
damia píše:
tady píšou o tom femibionuhttp://www.porodnice.cz/…-tehotenstvi

Díky moc..já tu MTHFR mutaci mám, takže do Femibionu jdu určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211

Annnet

podlě měření BT za 2-3 měsíce zjistíš, kdy přibližně máš ovu a jaká je luteální fáze. Pak by to teoreticky mělo být stejné, ovšem Jane nám tu tento měsíc potvrdila opak. Ze začátku ti nedoporučuji dělat ovu testy, vyšlo by ti to draho. Zkus si založit na www.fertilityfriend.com graf a zapisuj tam, můžem ti pak poradit, jestli byla nebo ne. A taky můžeš sledovat hlen http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301

Damia-děkuji,snad…kéž by.. :mrgreen: už jsme z toho čekání s parnerem na nervy :cert: V pátek hned ráno podám info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 15:39

Bekynka

to jsi byla na nějakým vyšetření, že o tom víš? Jen by mě to zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 15:39

Nelliss

no a my s váma taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
8.6.11 15:40
damia píše:
no a my s váma taky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.6.11 15:42

Damia

Bezva, díky moc stránky jsem si uložila a pak to prostuduju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 15:44
damia píše:
to jsi byla na nějakým vyšetření, že o tom víš? Jen by mě to zajímalo :think:

No byla to náhoda. Můj otec měl tenkrát úraz a zánět hlubokých žil. Po několika měsících mu z krve zjistili mutaci MTHFR a FV Leiden, takže automaticky jsem šla ve dvanácti letech na krev i já. Zjistili mi to samé a vystavili mi průkazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 15:46
damia píše:
podlě měření BT za 2-3 měsíce zjistíš, kdy přibližně máš ovu a jaká je luteální fáze. Pak by to teoreticky mělo být stejné, ovšem Jane nám tu tento měsíc potvrdila opak. Ze začátku ti nedoporučuji dělat ovu testy, vyšlo by ti to draho. Zkus si založit na www.fertilityfriend.com graf a zapisuj tam, můžem ti pak poradit, jestli byla nebo ne. A taky můžeš sledovat hlen http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

No tak po prostudování těch hlenů mám ovulku zcela určitě, a to tak ten 13. - 14. DC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 15:50

Bekynka

aha, a musíš i něco brát nebo chodit na kontroly? Jsem o tom předtím vůbec neslyšela :think:
Tak to je super, že poznáš podle hlenu ovu :palec: Já taky, ale poslední cyklus jsem se ujistila i ovu testíkama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 15:54
damia píše:
aha, a musíš i něco brát nebo chodit na kontroly? Jsem o tom předtím vůbec neslyšela :think:
Tak to je super, že poznáš podle hlenu ovu :palec: Já taky, ale poslední cyklus jsem se ujistila i ovu testíkama :-D

Jsem evidovaná na hematologii v pražské nemocnici na Karlově náměstí. Brát nemusím nic. Dříve jsem tam jezdila na prohlídky a krevní testy jednou ročně, nyní už jednou za dva roky (což mi připomíná, že bych tam už zase měla jet :lol: ). Jen v případě těhotenství se prý mám dostavit ihned.
Ovu testíky jsem ještě nezkoušela, ale když to tu tak čtu, tak se do toho asi taky brzy pustím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 15:58

Damia
Jediné co mám tak nějak dodržovat je hodně té listové zeleniny a hlavně pitný režim :-) ale to by měl každý, bez ohledu na mutace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.6.11 18:19

holky, tak hlasim nakup femibionu 800, zkusim to ted ty 3-5 mesicu pravidelne brat a jestli se nezadari, tak uz zajdu za Dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.11 18:28
Jane29 píše:
holky, tak hlasim nakup femibionu 800, zkusim to ted ty 3-5 mesicu pravidelne brat a jestli se nezadari, tak uz zajdu za Dr

Super, taky na to skočím. Doufám, že se nám zadaří, k doktorovi se mi nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.6.11 20:03

Holky pls.
Někdo tu psal,že má zkušenost s kvasinkama a zánětem.
Jak to poznám?
Poslední tři měsíce me po MS,asi 4 dny tak divně ani ne svědí, pálí, ale mám takový divný pocit tam dole.
Včera po milování mě začal pálit a svědit spodek, ale od rána už Ok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex