Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2587
10.6.11 07:56

Dobré ranko holčinky, tak já taky čekám na Nelliss :)
A poctivě plivu těhotenské bacilky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.6.11 08:10

Nelliss nás napíná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
10.6.11 08:15

Krásné dobré páteční ranko :mavam:
Tak obyč testy 15tky mi házely duchy,clearblue dnes ráno negativní!!!!!!!!!!!!!! :cert:
Takže nic,jedeme dál!Kdyby aspoň mrcha přišla a mi se mohli snažit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
10.6.11 08:24
Nelliss píše:
Tak obyč testy 15tky mi házely duchy,clearblue dnes ráno negativní!!!!!!!!!!!!!! :cert:

Nellis, ale někdo tady psal že ty clearblue jsou 25. Tak si kup mamatest 10 nebo nejakej jinej 10-tkovej test a zkus to znovu. Třeba na tu 25 bylo ještě brzo. A pokud mrcha nedorazila, tak naděje je pořád :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
10.6.11 08:26
bumbrlik píše:
Dobré ranko holčinky, tak já taky čekám na Nelliss :)
A poctivě plivu těhotenské bacilky :)

Ahojky bumbrlik
dík, že na nás poctivě kašleš těhubacilky :mrgreen:
A co tvoje nevolnosti, pořád přetrvávají nebo už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
10.6.11 08:29

Tady Mamatesty nemají.Převážně Cleary a nebo obyč.supermarketový testy a ty jsou 15.Jinak nic.Taky sem si říkala,že na 25 je možná ještě brzo,ale to si asi dávám falešnou naději.
BUMBRLIKU musíš kašlat pořádně,neb než to ke mě doletí :lol: Je to přeci jen dálka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
10.6.11 09:07

Hehe, nevolnosti tedka poslední tři dny žádne, tak jsem šťastná, protože se konečně mužu najíst.

Nelliss,nebooooj třeba se objeví. A když ne, tak pokracujeme, myse o mimi snažili asi pul roku a taky jsem byla už zoufala :(
Až na dovolené se to podařilo, takže máte šanci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
10.6.11 09:57

jj Nelliss nezoufej my se snažíme už 3/4 roku. Teď už jsem si dělala naděje, jak se mi spozdila ta MS, ale teď prostě jedem dál a už se těším na nové snaženíčko a navíc začíná doba dovolených takže to zas bude nových čekajících maminek :mrgreen: Tak snad mezi ně budem patřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 11:24
Nelliss píše:

pokud ms nedorazí, tak testni v pondělí, to už i ty 25-tkový něco ukážou. Ještě to nevzdávej, i s ducha se můžou vyklubat krásné // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 11:25

ahoj holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
10.6.11 12:11

ahojte,

Nelliss, do háje, já se tak těšila, že přijdeš s radostnou zprávou :zed: A kolik, že jsi dpo?

Holky, míváte MS pokaždý zhruba stejnou? Já jich po porodech dohromady moc neměla, ale buď ji mám tak, že ze mě teče jak z prasete, až se nemůžu hnout ze záchodu a za pár dní nic nebo je do síly jakžtakž obstojná, ale zase trvá klidně i dýl jak týden :zed: Nevím, co je horší :mrgreen: Ale před porodama jsem ji mívala cca 5 dnů a tak nějak normální, i když s krušnýma bolestma. Teď naopak bez bolestí.
Holt něco za něco, asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.6.11 12:15
Lenule27 píše:
ahojte,

Nelliss, do háje, já se tak těšila, že přijdeš s radostnou zprávou :zed: A kolik, že jsi dpo?

Holky, míváte MS pokaždý zhruba stejnou? Já jich po porodech dohromady moc neměla, ale buď ji mám tak, že ze mě teče jak z prasete, až se nemůžu hnout ze záchodu a za pár dní nic nebo je do síly jakžtakž obstojná, ale zase trvá klidně i dýl jak týden :zed: Nevím, co je horší :mrgreen: Ale před porodama jsem ji mívala cca 5 dnů a tak nějak normální, i když s krušnýma bolestma. Teď naopak bez bolestí.
Holt něco za něco, asi :lol:

Já mám stejnou, jak do síly, tak délky.

• Citovat
  • Upravit
17211
10.6.11 12:18

Lenule27

no já co vysadila HA, tak ji mívám jen 3-4 dny, ale je slabá, vůbec to není to co jsem mívala před dětmi s šílenými bolestmi. Někde jsem četla, že když je ms silná, tak je to prý dobře. Tak nevím, jestli když mám slabou to zase není špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
10.6.11 12:19
Lenule27 píše:
ahojte,

Holt něco za něco, asi :lol:

No, tak já ti s tím neporadím, já ještě děti nemám. Ale mám ji taky stejnou. Jen teď po tom týdenním spoždění jsem ji měla silnější na zaátku a jak píšeš, teklo ze mě první den jak z prasete, ale přičítám to právě tomu spoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
10.6.11 12:25

Damia Tak to by taky zajímalo jak je to s tou lsabou a silnou MS, jestli jako ta slabá znamená, že to je špatný a proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí