Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ranko holčinky, tak já taky čekám na Nelliss ![]()
A poctivě plivu těhotenské bacilky ![]()
Krásné dobré páteční ranko ![]()
Tak obyč testy 15tky mi házely duchy,clearblue dnes ráno negativní!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Takže nic,jedeme dál!Kdyby aspoň mrcha přišla a mi se mohli snažit..
Nelliss píše:
Krásné dobré páteční ranko
Tak obyč testy 15tky mi házely duchy,clearblue dnes ráno negativní!!!!!!!!!!!!!!
Nellis, ale někdo tady psal že ty clearblue jsou 25. Tak si kup mamatest 10 nebo nejakej jinej 10-tkovej test a zkus to znovu. Třeba na tu 25 bylo ještě brzo. A pokud mrcha nedorazila, tak naděje je pořád ![]()
bumbrlik píše:
Dobré ranko holčinky, tak já taky čekám na Nelliss
A poctivě plivu těhotenské bacilky
Ahojky bumbrlik
dík, že na nás poctivě kašleš těhubacilky ![]()
A co tvoje nevolnosti, pořád přetrvávají nebo už je to lepší?
Tady Mamatesty nemají.Převážně Cleary a nebo obyč.supermarketový testy a ty jsou 15.Jinak nic.Taky sem si říkala,že na 25 je možná ještě brzo,ale to si asi dávám falešnou naději.
BUMBRLIKU musíš kašlat pořádně,neb než to ke mě doletí
Je to přeci jen dálka ![]()
Hehe, nevolnosti tedka poslední tři dny žádne, tak jsem šťastná, protože se konečně mužu najíst.
Nelliss,nebooooj třeba se objeví. A když ne, tak pokracujeme, myse o mimi snažili asi pul roku a taky jsem byla už zoufala ![]()
Až na dovolené se to podařilo, takže máte šanci ![]()
jj Nelliss nezoufej my se snažíme už 3/4 roku. Teď už jsem si dělala naděje, jak se mi spozdila ta MS, ale teď prostě jedem dál a už se těším na nové snaženíčko a navíc začíná doba dovolených takže to zas bude nových čekajících maminek
Tak snad mezi ně budem patřit
Nelliss píše:
Krásné dobré páteční ranko
Tak obyč testy 15tky mi házely duchy,clearblue dnes ráno negativní!!!!!!!!!!!!!!
pokud ms nedorazí, tak testni v pondělí, to už i ty 25-tkový něco ukážou. Ještě to nevzdávej, i s ducha se můžou vyklubat krásné // ![]()
ahojte,
Nelliss, do háje, já se tak těšila, že přijdeš s radostnou zprávou
A kolik, že jsi dpo?
Holky, míváte MS pokaždý zhruba stejnou? Já jich po porodech dohromady moc neměla, ale buď ji mám tak, že ze mě teče jak z prasete, až se nemůžu hnout ze záchodu a za pár dní nic nebo je do síly jakžtakž obstojná, ale zase trvá klidně i dýl jak týden
Nevím, co je horší
Ale před porodama jsem ji mívala cca 5 dnů a tak nějak normální, i když s krušnýma bolestma. Teď naopak bez bolestí.
Holt něco za něco, asi ![]()
Lenule27 píše:
ahojte,Nelliss, do háje, já se tak těšila, že přijdeš s radostnou zprávou
Holky, míváte MS pokaždý zhruba stejnou? Já jich po porodech dohromady moc neměla, ale buď ji mám tak, že ze mě teče jak z prasete, až se nemůžu hnout ze záchodu a za pár dní nic nebo je do síly jakžtakž obstojná, ale zase trvá klidně i dýl jak týdenA kolik, že jsi dpo?
Nevím, co je horší
Ale před porodama jsem ji mívala cca 5 dnů a tak nějak normální, i když s krušnýma bolestma. Teď naopak bez bolestí.
Holt něco za něco, asi
Já mám stejnou, jak do síly, tak délky.
no já co vysadila HA, tak ji mívám jen 3-4 dny, ale je slabá, vůbec to není to co jsem mívala před dětmi s šílenými bolestmi. Někde jsem četla, že když je ms silná, tak je to prý dobře. Tak nevím, jestli když mám slabou to zase není špatně ![]()
Lenule27 píše:
ahojte,Nelliss, do háje, já se tak těšila, že přijdeš s radostnou zprávou
Holky, míváte MS pokaždý zhruba stejnou? Já jich po porodech dohromady moc neměla, ale buď ji mám tak, že ze mě teče jak z prasete, až se nemůžu hnout ze záchodu a za pár dní nic nebo je do síly jakžtakž obstojná, ale zase trvá klidně i dýl jak týdenA kolik, že jsi dpo?
Nevím, co je horší
Holt něco za něco, asi
No, tak já ti s tím neporadím, já ještě děti nemám. Ale mám ji taky stejnou. Jen teď po tom týdenním spoždění jsem ji měla silnější na zaátku a jak píšeš, teklo ze mě první den jak z prasete, ale přičítám to právě tomu spoždění.
Damia Tak to by taky zajímalo jak je to s tou lsabou a silnou MS, jestli jako ta slabá znamená, že to je špatný a proč?