Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
9.6.11 09:14
lokofa píše:
Bekynka píše:
lokofa píše:
Bekynka píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
Holky pls.
Někdo tu psal,že má zkušenost s kvasinkama a zánětem.
Jak to poznám?
Poslední tři měsíce me po MS,asi 4 dny tak divně ani ne svědí, pálí, ale mám takový divný pocit tam dole.
Včera po milování mě začal pálit a svědit spodek, ale od rána už Ok.
no s tim ti moc neporadim, mela jsem to nastesti jen jednou a to me prave svedil spodek a mela jsem takovy bily vytok, pak jsem si koupila Rosalgin ny vyplachy a vzdy kdyz se mi neco nezdalo tak si udelala vyplach, ale nevim jestli se muze v tehotenstv
Já taky měla jednou, ten bílý svědivý výtok…a dávala jsem si na to studený bílý jogurt + je dobré se mýt tím mýdlem Lactacid…tím bílým jogurtem se potřít,dát ho i dovnitř do pochvy a vzít si vložku. Příjemně to chladí a pomůže to.
Já ale výtok právě nemám.
Jen mě to prostě dva, tři dny svědí, je tam dole tak tucho a pak dobrý
Nevadí, io na svědění by to mělo pomoct.
Tak zkusím. Díky

Není zač, pak hlaš výsledky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.6.11 11:09

ahoj holky, tady taky pořád prší :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.6.11 11:20

Tady taky.
Odpo jdu ke kadeřníkovi. hura

• Citovat
  • Upravit
17211
9.6.11 11:30

lokofa

já byla ráno u holičky :-D a konečně vypadám zase jako člověk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.6.11 11:40
damia píše:
já byla ráno u holičky :-D a konečně vypadám zase jako člověk :mrgreen:

Já jdu k chlapovi. jéé to bude pošušnáníčko

• Citovat
  • Upravit
17211
9.6.11 11:45

lokofa

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
9.6.11 12:20

ahojte,

tady taky chcanec :zed: navíc jsou děcka nějak nachcípaní, tak už mi pomale, ale jistě začínají odcházet nervy :roll:

Holky, jen takový souhrn…Bekynka čeká stále na // a jinak kdo všechno teď jede další měsíc a kdy čeká ovu nebo další periodu, která už by samozřejmě neměla dorazit na hoooodně dlouhou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.6.11 12:26
Lenule27 píše:
ahojte,

tady taky chcanec :zed: navíc jsou děcka nějak nachcípaní, tak už mi pomale, ale jistě začínají odcházet nervy :roll:

Holky, jen takový souhrn…Bekynka čeká stále na // a jinak kdo všechno teď jede další měsíc a kdy čeká ovu nebo další periodu, která už by samozřejmě neměla dorazit na hoooodně dlouhou dobu?

Leni já tento měsíc jsem z kola ven.
Až ten další cyklus, měl by být od 28.6

• Citovat
  • Upravit
4194
9.6.11 12:43
lokofa píše:
Lenule27 píše:
ahojte,

Holky, jen takový souhrn…Bekynka čeká stále na // a jinak kdo všechno teď jede další měsíc a kdy čeká ovu nebo další periodu, která už by samozřejmě neměla dorazit na hoooodně dlouhou dobu?
Až ten další cyklus, měl by být od 28.6

jo, vlastně jsem zapomněla. To je naprd…jsem si vždycky myslela, že když jedna strana nefunguje, dohání to ta druhá :oops: tak děkuju za upřesnění :wink: A jinak teda sobecky doufám, že ten další cyklus už budu těhule :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.6.11 12:48
Lenule27 píše:
lokofa píše:
Lenule27 píše:
ahojte,

jo, vlastně jsem zapomněla. To je naprd…jsem si vždycky myslela, že když jedna strana nefunguje, dohání to ta druhá :oops: tak děkuju za upřesnění :wink: A jinak teda sobecky doufám, že ten další cyklus už budu těhule :oops: :oops: :lol:

No vaječníky mám oba, ale nemám vejcovod. Vaječníky se s ovu střídají,ale když není vejcovod, není v čem vajucho oplodnit.

• Citovat
  • Upravit
4194
9.6.11 12:56
lokofa píše:
Lenule27 píše:
lokofa píše:
Lenule27 píše:
ahojte,

jo, vlastně jsem zapomněla. To je naprd…jsem si vždycky myslela, že když jedna strana nefunguje, dohání to ta druhá :oops: tak děkuju za upřesnění :wink: A jinak teda sobecky doufám, že ten další cyklus už budu těhule :oops: :oops: :lol:
No vaječníky mám oba, ale nemám vejcovod. Vaječníky se s ovu střídají,ale když není vejcovod, není v čem vajucho oplodnit.

Promiň teď za stupidní dotazy…a kam se to vejco z toho vaječníku bez vejcovodu vyplaví?
Ségra nemá vaječník od puberty, MS měla každý měsíc, děti má…tak mě nikdy nenapadlo, jak to (ne)funguje.

Ale jestli je ti z toho úzko, neodpvídej mi. Vím, že bych mohla vrtat do bolavých míst. Jen jsem zvědavá, jak se věci vlastně mají :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.6.11 12:58
Lenule27 píše:
lokofa píše:
Lenule27 píše:
lokofa píše:
Lenule27 píše:
ahojte,

Promiň teď za stupidní dotazy…a kam se to vejco z toho vaječníku bez vejcovodu vyplaví?
Ségra nemá vaječník od puberty, MS měla každý měsíc, děti má…tak mě nikdy nenapadlo, jak to (ne)funguje.

Ale jestli je ti z toho úzko, neodpvídej mi. Vím, že bych mohla vrtat do bolavých míst. Jen jsem zvědavá, jak se věci vlastně mají :oops:

Ne v poho, klidně se ptej.
Vajíčko odchází rovnou do dělohy.

A když má jen jeden vaječník, tak ovuluje jen ten jeden a pořád.
Když jsou dva, střídají se.

• Citovat
  • Upravit
17211
9.6.11 13:06

Lenule27

já mám mít ovu kolem 23. června a ms nečekám 9. července :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
9.6.11 13:10