Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já teda nevím, ale ty citlivější testy jsou k prdu. aspoň teda na těch mamatestech 10 se mi dušíci objevili skoro vždy, pokud jsem test dělala cca 3 dny před MS až do MS ![]()
Taky otázka, co je dušík
![]()
damia píše:
a nebo jsem si Bumbrlíka spletla s Amelielie
jj holky nm se povedlo v krkonoších
holky držte se a držím vám palečky…pa pa
Lenule27 píše:
já teda nevím, ale ty citlivější testy jsou k prdu. aspoň teda na těch mamatestech 10 se mi dušíci objevili skoro vždy, pokud jsem test dělala cca 3 dny před MS až do MS
Taky otázka, co je dušík![]()
Mně taky mamatest duchuje.
Pokaždé tam vidím nějaký stín.
amelielie píše:damia píše:jj holky nm se povedlo v krkonoších
a nebo jsem si Bumbrlíka spletla s Amelielie![]()
holky držte se a držím vám palečky…pa pa
Nám se povedlo v Alpách v Rakousku ![]()
Hory jsou fajn ![]()
Partner mi taky hlásil,že nás v létě čeká horská turistika
(aniž by četl naši diskuzi)
Nelliss píše:
Partner mi taky hlásil,že nás v létě čeká horská turistika(aniž by četl naši diskuzi)
Pak to nejlíp vychází, když to nepotřebuješ.
hezky den holky,
ze by jsme taky na dovolenou vyrazili nekam do hor ![]()
Nelliss píše:
Partner mi taky hlásil,že nás v létě čeká horská turistika(aniž by četl naši diskuzi)
Ahojík, já to tady trošku sleduji, ale nepochopila jsem jestli teda máš dvě čárky nebo jestli si to už dostala… zajímá mě to ![]()
Nelliss měla v pátek duchy či co, nemůže sem dát fotky, tak bude testit asi v pondělí. Jsem taky zvědavá, jestli jí to vyjde, jako poslední květnové snažilce ![]()
Jane29 píše:
hezky den holky,
ze by jsme taky na dovolenou vyrazili nekam do hor
no já mám ještě slevový kupony o OMV na dvě noci do hotelu, asi ho vyberu a třeba by jsme i přes prázdniny vyrazili, ať taky pořád nedělá ![]()
bumbrlik píše:Nelliss píše:Ahojík, já to tady trošku sleduji, ale nepochopila jsem jestli teda máš dvě čárky nebo jestli si to už dostala… zajímá mě to
Ahooj.Měla jsem duchy na třech testech.Ms nikde a clearblue v pátek negativní a asi odpo tam vylezla druhá ale slaboulinká..beru to,že to je negativní.Tak jsem sama zvědavá.Rozhodla jsem se netestit dřív jak ve středu! ![]()
Ahoj holky, původně jsem před sebou měla ještě jedno platíčko HA, ale s přítelem uvažujeme, že už ho asi brát nebudu a začneme se snažit. Chci se zeptat, jestli je tu někdo z vás, kdo bral HA delší dobu (já ji brala 10let) a jestli jste po vysazení dostaly MS normálně nebo za jak dlouho. Nebo pokud jste MS nedostaly, tak při jakým zpoždění se chodí na tu vyvolávačku. Potřebuju to nějak propočítat kvůli dovolený ![]()
No já vysadila teď po 6ti letech a ms jsem dostala 28.den.Vysadila jsem v únoru a do začátku května chodila pravidelně,až teď se někde toulá ![]()
ahojda tak ja po vysazeni HA uplna pohoda vse klape na den presne
s pritelem se snazime uz 4 mesic ale nejak se nedari
ted jedeme na dva dny na hory tak snad
samozrejme jsem nenapadne zaridila termin v den ovulace
drzte palce