Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
14.6.11 14:13
no, já to právě zkusila a ......... byla to chyba! Ale hlavně, že se chlap pobavil! Pak si mě musel hoooodně dlouho udobřovat, prevít :mrgreen:
Jane29 píše:
mmarket
tak to je dobrý :mrgreen: To to asi radši ani nebudu zkoušet, ale pobavila jsi mě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.11 14:56

Ahoj holky :mavam: Tak u mě stav nezměněn,ms meška už 11 den a TT negativní :cry: Tak se nemůžeme ani snažit!!Leda zkoušet na nečisto:)Zkusíme si i ty vtipy,ať to máme nacvičení až přijdou PD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.6.11 15:00
Nelliss, 11 dní už je dost :roll: a testy taky nejsou stoprocentní :-? co takhle nějaké příznaky?
Nelliss píše:
Ahoj holky :mavam: Tak u mě stav nezměněn,ms meška už 11 den a TT negativní :cry: Tak se nemůžeme ani snažit!!Leda zkoušet na nečisto:)Zkusíme si i ty vtipy,ať to máme nacvičení až přijdou PD :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.11 15:05
mmarket píše:
Nelliss, 11 dní už je dost :roll: a testy taky nejsou stoprocentní :-? co takhle nějaké příznaky?
Nelliss píše:
Ahoj holky :mavam: Tak u mě stav nezměněn,ms meška už 11 den a TT negativní :cry: Tak se nemůžeme ani snažit!!Leda zkoušet na nečisto:)Zkusíme si i ty vtipy,ať to máme nacvičení až přijdou PD :mrgreen:

No příznaky by byly-hustý bílý výtok místo MS,bolestivé prsy,buzení na WC atd,atd..jen ten TEST nechce ty dvě // ukázat!

Příspěvek upraven 14.06.11 v 15:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.11 15:06

Jo a moje pleť!!!!Takovou hnusnou opupínkovanou pleť jsem neměla ani v pubertě! :mrgreen: Děs!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
14.6.11 15:07

ahojte,

Nelliss, 11 dnů zpoždění je fakt hodně 8-o. Jaké testy používáš? Nebo co zajít na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.11 15:09

Žiju v Anglii,takže nevím,kam bych tady na krev zašla :think: A testy jsou zkoušela různé.Na některých byl dušík,ale poslední dny nic!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffiffka
14.6.11 15:12

mmarket
:lol: :lol: to mě pobavilo

• Citovat
  • Upravit
6399
14.6.11 15:14

no, já myslím, že příznaky jsou ukázkové, a že už pomalu můžu začít tleskat :potlesk:
nad testíkem bych netruchlila a když nechce // ukázat, šla bych na tu krev!Akorát v Anglii, nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffiffka
14.6.11 15:15

Nelliss
tak držím palce..
já to takhl měla minulý týden, jen spoždění 9 dní, test jsem si nedělala, chtěla jsem až v neděli, ale v so. to přišlo :-(

• Citovat
  • Upravit
5301
14.6.11 15:23
ffiffka píše:
Nelliss
tak držím palce..
já to takhl měla minulý týden, jen spoždění 9 dní, test jsem si nedělala, chtěla jsem až v neděli, ale v so. to přišlo :-(

To mě mrzí! :-( Ale aspoň jsi to už dostala a můžeš se vrhnout na nové snažení :hug: To jen my jsme smutní a furt nevíme na čem jsme!Píchá mě i v podbřišku,hlavně k večeru a začly mě bolet záda a občas třísla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 15:25

Nelliss,
tak já bych možná vydržela 14 dní a kdyby nic tak bych šla k doktorce ať mi vezme krev jestli náhodou a ať se mrkne ultrazvukem. A pak by se vidělo, ale jestli chcš mít už klid v duši tak jdi klidně už zítra už je to docela dlouho a na někoho ty TT nefungují, tak ti přeju ať jsi těhotná a jen ty TT jsou v Anglii vadný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.11 15:28

JANE mám to tak v plánu,počkám do pátku,to bude 14 dní,zkusím test a pak půjdu k doktorce.Jestli tam není něco špatně,protože mi to moc normální nepřijde!Ani to nevypadá,že by MS měla dorazit! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.11 15:57

Tak už jsem objednaná k Mudr.,bohužel jdu až příští středu ve 4!No to bude dlouhý týden!!!!Ale snad se dozvím jen samé příjemné zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 16:00

Nelliss
taky ti přeju samé příjemné zprávy :hug: Jsem napnutá i za tebe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...