Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane29 píše:
mmarket
tak to je dobrýTo to asi radši ani nebudu zkoušet, ale pobavila jsi mě
Ahoj holky
Tak u mě stav nezměněn,ms meška už 11 den a TT negativní
Tak se nemůžeme ani snažit!!Leda zkoušet na nečisto:)Zkusíme si i ty vtipy,ať to máme nacvičení až přijdou PD ![]()
Nelliss píše:
Ahoj holkyTak u mě stav nezměněn,ms meška už 11 den a TT negativní
Tak se nemůžeme ani snažit!!Leda zkoušet na nečisto:)Zkusíme si i ty vtipy,ať to máme nacvičení až přijdou PD
mmarket píše:
Nelliss, 11 dní už je dosta testy taky nejsou stoprocentní
co takhle nějaké příznaky?
Nelliss píše:
Ahoj holkyTak u mě stav nezměněn,ms meška už 11 den a TT negativní
Tak se nemůžeme ani snažit!!Leda zkoušet na nečisto:)Zkusíme si i ty vtipy,ať to máme nacvičení až přijdou PD
No příznaky by byly-hustý bílý výtok místo MS,bolestivé prsy,buzení na WC atd,atd..jen ten TEST nechce ty dvě // ukázat!
Příspěvek upraven 14.06.11 v 15:08
Jo a moje pleť!!!!Takovou hnusnou opupínkovanou pleť jsem neměla ani v pubertě!
Děs!!
ahojte,
Nelliss, 11 dnů zpoždění je fakt hodně
. Jaké testy používáš? Nebo co zajít na krev?
Žiju v Anglii,takže nevím,kam bych tady na krev zašla
A testy jsou zkoušela různé.Na některých byl dušík,ale poslední dny nic!!! ![]()
no, já myslím, že příznaky jsou ukázkové, a že už pomalu můžu začít tleskat ![]()
nad testíkem bych netruchlila a když nechce // ukázat, šla bych na tu krev!Akorát v Anglii, nevím nevím…
Nelliss
tak držím palce..
já to takhl měla minulý týden, jen spoždění 9 dní, test jsem si nedělala, chtěla jsem až v neděli, ale v so. to přišlo ![]()
ffiffka píše:
Nelliss
tak držím palce..
já to takhl měla minulý týden, jen spoždění 9 dní, test jsem si nedělala, chtěla jsem až v neděli, ale v so. to přišlo
To mě mrzí!
Ale aspoň jsi to už dostala a můžeš se vrhnout na nové snažení
To jen my jsme smutní a furt nevíme na čem jsme!Píchá mě i v podbřišku,hlavně k večeru a začly mě bolet záda a občas třísla ![]()
Nelliss,
tak já bych možná vydržela 14 dní a kdyby nic tak bych šla k doktorce ať mi vezme krev jestli náhodou a ať se mrkne ultrazvukem. A pak by se vidělo, ale jestli chcš mít už klid v duši tak jdi klidně už zítra už je to docela dlouho a na někoho ty TT nefungují, tak ti přeju ať jsi těhotná a jen ty TT jsou v Anglii vadný ![]()
JANE mám to tak v plánu,počkám do pátku,to bude 14 dní,zkusím test a pak půjdu k doktorce.Jestli tam není něco špatně,protože mi to moc normální nepřijde!Ani to nevypadá,že by MS měla dorazit! ![]()
Tak už jsem objednaná k Mudr.,bohužel jdu až příští středu ve 4!No to bude dlouhý týden!!!!Ale snad se dozvím jen samé příjemné zprávy!
Nelliss
taky ti přeju samé příjemné zprávy
Jsem napnutá i za tebe ![]()