Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane29 píše:
ještě jsem zapomněla dodat: nebo je Nelliss těhotná a prostě na ni ty TT nefungují o tom už jsem taky četla, že některé ženy prostě to HCG v moči nevylučují nebo strašně málo. Takže Nelliss neboj my jsme tady s tebou
Děkuju
Já jsem taky ráda,že vás mám ![]()
Jinak nemocná jsem nebyla,léky neberu,ve stresu nejsem.. ![]()
Hmm tak to už mě nic nenapadá, tak my čekáme do té středy s tebou
![]()
tady je to pořád napínavý ![]()
já se teda přiznám, že jsem obě děti měla hned, kdy jsme si řekli, že do toho jdeme. Až teď nám to časově nevyšlo a jen doufala, co kdyby náhodou. Takže tento měsíc si to zkusím víc pohlídat a pak se sunu do března 2012
Jinak nevím…
Verčule píše:
nazdarek holky koukam ze zatim se smejem jen mymmarket tomu dodala tecku
jinak zcela necekane jedem ve ctvrtek na HORYjeste jsem poznamenala drahe polovocce at koupi srandokaps a vic nepotrebuje
jestli to neklapne tenhe mesic tak snad uz nikdy
Ahoj Verčule, děkuju, už se tomu taky směju ![]()
Dovolená, to je pro snažení jak dělaná, tak přeji, ať se zadaří!!!! ![]()
Jane29 píše:
jj to já jsem si taky, když jsem brala HA tak jsem nechápala, protože mi MS vždy dorazila za 28 dní a to vždy mezi 6-8 raní a teď když ji neberu tak to mám až na tu poslední taky přesně 27-28 dní. Poznám to vždy podle BT den předem, ale ta poslední MS byla i pro mě záhadou. Já mýt nepravidelný nebo delší cyklus tak jsem z toho asi na nervy
Ahoj Jane, ty se vyznáš v měření BT? Já měřím první měsíc a mám rovnou čáru, žádnou křivku, prostě teplotu 36,5 asi 16 dní, bojím se, že je to anovulační cyklus ![]()
Já jsem z toho fakt jelen ![]()
Jo, PS: Teploměr měří normálně ![]()
mmarket
jj jak jsme se začali snažit, tak jsem začala měřit BT abych věděla. No a protože mám ovulaci obvykle 13 -14 den po MS tak už měřím jen v období ovulace a pár dní před MS.
Jinak to, že máš pořád stejnou teplotu zatím nic neznamená, zvlášť když měříš první cyklus. Já měla ty první 3 měsíce taky skoro pořád stejnou teplotu před ovulací jen se mi třeba 2× pohla a pak se zase vrátila no a pak mi 13-14 den klesla a lup sebou nehoru a tam se držela. Takže nezoufej, aby jsi poznala aspoň trochu svoje tělo tak musíš fakt měřit nejmíň ty 3 cykly. Jinak tady je parádní diskuze ohledně BT a úplně na první stránce mají různé odkazy na toto téma ti pošlu odkaz ![]()
Lenule27 píše:
tady je to pořád napínavýjá se teda přiznám, že jsem obě děti měla hned, kdy jsme si řekli, že do toho jdeme. Až teď nám to časově nevyšlo a jen doufala, co kdyby náhodou. Takže tento měsíc si to zkusím víc pohlídat a pak se sunu do března 2012
![]()
Jinak nevím…
Doufám, že nás bereš do března 2012 sebou
Já teda ještě žádné děti nemám a to první ne ne k nám přijít
Ale s těma vtipama ho určitě dostanem a bude tu coby dub ![]()
dobré ráno holky
a také slunečné.
včera bylo u nás krásné
až jsem pak brzo vytuhla a spala do rána
![]()
teda holky vy jste se rozepsaly,ale stihla jsem to dočíst
![]()
Dobré ranko holky ![]()
U nás dnes pod mrakem a 15 stupňů
Takže nic moc..
tak nevím holky, ale u nás taky není slunečno máme pod mrakem, ale snad nám sluníčko ještě vyleze
dobre jitro
teda nevim jak jinde ale ja se pecu vypada to na sakra teplej den hlavne at to vydrzi do patku
vcera jsem se doma pobavila,draha polovicka prisla s kytickou vinkem a zacala se bavit na tema rodina
asi takhle … cetl jsem par clanku a vis ze po milovani bys mela byt v klidu,a ty porad nekam litas
dostala jsem par rad jak pomoc tehu a jen jsem si rikala ze je fajn vedet jak to proziva vic jak ja
![]()
Nelliss píše:
No já už cystu jednou měla,ale takové příznaky jsem neměla!No taky se bojím.Před chvílí mi miláček u tulení říkal,že mám jasný příznaky,že mám vše jinak,že mimi určo v bříšku je,že nepotřebuju ani testy,že je to jasnýProstě zádaha tohoto měsíce
Objednaná k dr jsem,tak uvidíme za týden.
nellis u me kolegyne to take poznal pritel
koupil test a rekl a delej ja to vim no a bylo to
oni nekdy ty chlapi maji cistejsi hlavu a poznaj to co my nevidime ani s lupou
drzim palecky
Verčule
Jinak je dobrý vědět, že to prožívá s tebou ![]()
a s tou kolegyní jsi mě pobavila, prej a dělej ![]()