Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
14.6.11 20:29

Jsem strašně zvědavá, možná i víc než u sebe před TT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.11 21:27
Jane29 píše:
ještě jsem zapomněla dodat: nebo je Nelliss těhotná a prostě na ni ty TT nefungují o tom už jsem taky četla, že některé ženy prostě to HCG v moči nevylučují nebo strašně málo. Takže Nelliss neboj my jsme tady s tebou :hug:

Děkuju :srdce: Já jsem taky ráda,že vás mám :dance:
Jinak nemocná jsem nebyla,léky neberu,ve stresu nejsem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 21:30

Hmm tak to už mě nic nenapadá, tak my čekáme do té středy s tebou :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
14.6.11 21:34

tady je to pořád napínavý :lol:

já se teda přiznám, že jsem obě děti měla hned, kdy jsme si řekli, že do toho jdeme. Až teď nám to časově nevyšlo a jen doufala, co kdyby náhodou. Takže tento měsíc si to zkusím víc pohlídat a pak se sunu do března 2012 8-) 8-) Jinak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
15.6.11 07:48
Verčule píše:
nazdarek holky koukam ze zatim se smejem jen my :lol: mmarket tomu dodala tecku :mrgreen:
jinak zcela necekane jedem ve ctvrtek na HORY :-D jeste jsem poznamenala drahe polovocce at koupi srandokaps a vic nepotrebuje :dance: jestli to neklapne tenhe mesic tak snad uz nikdy

Ahoj Verčule, děkuju, už se tomu taky směju :-D
Dovolená, to je pro snažení jak dělaná, tak přeji, ať se zadaří!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
15.6.11 07:55
Jane29 píše:
jj to já jsem si taky, když jsem brala HA tak jsem nechápala, protože mi MS vždy dorazila za 28 dní a to vždy mezi 6-8 raní a teď když ji neberu tak to mám až na tu poslední taky přesně 27-28 dní. Poznám to vždy podle BT den předem, ale ta poslední MS byla i pro mě záhadou. Já mýt nepravidelný nebo delší cyklus tak jsem z toho asi na nervy :mrgreen:

Ahoj Jane, ty se vyznáš v měření BT? Já měřím první měsíc a mám rovnou čáru, žádnou křivku, prostě teplotu 36,5 asi 16 dní, bojím se, že je to anovulační cyklus :cry:
Já jsem z toho fakt jelen :nevim:
Jo, PS: Teploměr měří normálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.6.11 08:11

mmarket
jj jak jsme se začali snažit, tak jsem začala měřit BT abych věděla. No a protože mám ovulaci obvykle 13 -14 den po MS tak už měřím jen v období ovulace a pár dní před MS.
Jinak to, že máš pořád stejnou teplotu zatím nic neznamená, zvlášť když měříš první cyklus. Já měla ty první 3 měsíce taky skoro pořád stejnou teplotu před ovulací jen se mi třeba 2× pohla a pak se zase vrátila no a pak mi 13-14 den klesla a lup sebou nehoru a tam se držela. Takže nezoufej, aby jsi poznala aspoň trochu svoje tělo tak musíš fakt měřit nejmíň ty 3 cykly. Jinak tady je parádní diskuze ohledně BT a úplně na první stránce mají různé odkazy na toto téma ti pošlu odkaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.6.11 08:12

mmarket
tak tady je ten odkaz diskuze ohledně BT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.6.11 08:19
Lenule27 píše:
tady je to pořád napínavý :lol:já se teda přiznám, že jsem obě děti měla hned, kdy jsme si řekli, že do toho jdeme. Až teď nám to časově nevyšlo a jen doufala, co kdyby náhodou. Takže tento měsíc si to zkusím víc pohlídat a pak se sunu do března 2012 8-) 8-) Jinak nevím…

Doufám, že nás bereš do března 2012 sebou :mrgreen: Já teda ještě žádné děti nemám a to první ne ne k nám přijít :zed: Ale s těma vtipama ho určitě dostanem a bude tu coby dub :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
15.6.11 08:36

dobré ráno holky :mavam: a také slunečné.
včera bylo u nás krásné :hug: :hug: až jsem pak brzo vytuhla a spala do rána :mrgreen: :mrgreen:

teda holky vy jste se rozepsaly,ale stihla jsem to dočíst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.6.11 08:51

Dobré ranko holky :mavam:
U nás dnes pod mrakem a 15 stupňů :-( Takže nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.6.11 09:01

tak nevím holky, ale u nás taky není slunečno máme pod mrakem, ale snad nám sluníčko ještě vyleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.6.11 09:39

:lol: dobre jitro :mavam: teda nevim jak jinde ale ja se pecu vypada to na sakra teplej den hlavne at to vydrzi do patku :-D vcera jsem se doma pobavila,draha polovicka prisla s kytickou vinkem a zacala se bavit na tema rodina :lol: asi takhle … cetl jsem par clanku a vis ze po milovani bys mela byt v klidu,a ty porad nekam litas :mrgreen: dostala jsem par rad jak pomoc tehu a jen jsem si rikala ze je fajn vedet jak to proziva vic jak ja :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.6.11 09:42
Nelliss píše:
No já už cystu jednou měla,ale takové příznaky jsem neměla!No taky se bojím.Před chvílí mi miláček u tulení říkal,že mám jasný příznaky,že mám vše jinak,že mimi určo v bříšku je,že nepotřebuju ani testy,že je to jasný :mrgreen: Prostě zádaha tohoto měsíce :mrgreen: Objednaná k dr jsem,tak uvidíme za týden.

nellis u me kolegyne to take poznal pritel :lol: koupil test a rekl a delej ja to vim no a bylo to :dance: oni nekdy ty chlapi maji cistejsi hlavu a poznaj to co my nevidime ani s lupou :lol: drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.6.11 09:51

Verčule
Jinak je dobrý vědět, že to prožívá s tebou :palec:
a s tou kolegyní jsi mě pobavila, prej a dělej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek