Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to je dobrý poznatek - na nás by to tak sedělo! Pořád jen práce a stres… ![]()
jj v dnešní době to je je jen samá práce a stres
No třeba dvěma holkám se tady z diskuze teď podařilo otěhotnět na dovolené na horách. Takže poznatek číslo 2. Jedem na hory, tam si budem užívat a budem si při tom vykládat vtipy a to by bylo aby nebylo ![]()
Jane29:
vy už jste na nějakém vyšetření byly? já byla jen na běžné kontrole, udělala mi ultrazvuk a řekla mi, že je vše v pořádku a ať to neřeším, že se určitě brzy shledáme..a to jsem byla v březnu
jojo budeme ![]()
ffiffka
na žádném vyšetření jsem nebyla. Byla jsem jen před 2 měsíci na roční prohlídce a prej sem zdravá a víc to nekomentovala, jen se mě ptala jestli mám MS pravidelnou, což až na poslední mám. Já to začnu řešit tak po roce až roce a půl. Já totiž brala HA kolem 10 let. tak tomu nehávám zatím volný průběh. Jen jsem si teď koupila femibion 800 a zobu, před tím jsem měla obyčejnou listvku, ale prej ji někdo nedokáže v těle zpracovat, tak jsem přešla právě na ten femibion a uvidíme.
Ahoj holky, tak už se k vám můžu regulérně přidat
Rozhodla jsem se, že poslední platíčko HA už brát nebudu, takže teď počkám až mi skončí MS a začínám
Zatím teda nemám v plánu měřit BT ani žádný testy. Počítám, že budu mít stejně pár měsícu určitě rozhozenej cyklus, jelikož jsem HA brala kolem 10 let.
Annet
tak tě tedy oficiálně vítám, cyklus mít rozhozený nemusíš, já brala HA taky 10 let a měla jsem jen první cyklus spoždění a pak chodila MS přesně až teď na tu poslední. ![]()
Jane29:
no tak hlavně že jsme zdravé a teď už jen klid, žádný stres a určitě se dočkáme..
Musím říct, že jsem byla silně přesvědčena o tom, poslat přítele na vyšetření ale když tady čtu ty názory,vč.tvého , nechám tomu ještě olný průběh, nebudu nic řešit a třeba příští msíc na dovče se poštěstí..
Taky jsem brala 8 let antikoncepci.
Co je ten femibion 800
na hory nééé, radši k moři ![]()
Taky mě za chvíli čeká dovolená, sice v ČR, ale dovolená - prostě vypadnout z pracovního shonu, tak uvidíme!
Jinak já jsem brala HA 13 let, tak doufám, že moje tělo nezakrnělo ![]()
Femibion zobu od března ![]()
Já beru taky Femibion, ale zatím jenom asi 3 týdny. Původně jsem plánovala vysazení HA až dýl a pak se to postupně zkracovalo ![]()
ffiffka píše:
Jane29:
no tak hlavně že jsme zdravé a teď už jen klid, žádný stres a určitě se dočkáme..
Musím říct, že jsem byla silně přesvědčena o tom, poslat přítele na vyšetření ale když tady čtu ty názory,vč.tvého , nechám tomu ještě olný průběh, nebudu nic řešit a třeba příští msíc na dovče se poštěstí..
Taky jsem brala 8 let antikoncepci.
Co je ten femibion píše: Více
Obsahuje kyselinu listovou plus ještě nějaký látky, který jí pomáhají lépe vstřebat nebo tak něco. Můžes kouknout tady: http://www.femibion.cz/
holky, myslíte, že může mít Femibion nějaké nežádoucí účinky, jak je tomu u léků? Mě totiž od doby, kdy jsem ho začala zobat, bývá špatně a bolí mě žaludek, a to dost. Ale to jsou přece vitamíny, takže to by asi nemělo, že? Nemáte někde zkušenosti? ![]()
mmarket píše:
holky, myslíte, že může mít Femibion nějaké nežádoucí účinky, jak je tomu u léků? Mě totiž od doby, kdy jsem ho začala zobat, bývá špatně a bolí mě žaludek, a to dost. Ale to jsou přece vitamíny, takže to by asi nemělo, že? Nemáte někde zkušenosti?
To je divný, jsou to jenom vitamíny, tak by to snad nemělo být po tom. Já ho teda beru 3 týdny a včera jsem dostala MS po posledním platíčku HA a takhle silnou jsem ji snad ještě nikdy neměla. Tak jsem taky chvílí přemýšlela jestli to třeba nemůže mít na to nějaký vliv, ale to je přece blbost.
market
zkus pohledat tady na emiminu, ale myslim, ze jsem tady cetla, ze je po tom femibionu taky nekomu spatne. Jinak ja ho uobu jen chvilku a opravdu by to meli byt jen vitaminy
děkuju, zkusím zapátrat. Na letáku totiž nic psanýho není.
ženymmarket
tak to je dobrý
To to asi radši ani nebudu zkoušet, ale pobavila jsi mě