Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
14.6.11 11:37

to je dobrý poznatek - na nás by to tak sedělo! Pořád jen práce a stres… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 11:48

jj v dnešní době to je je jen samá práce a stres :pocitac: No třeba dvěma holkám se tady z diskuze teď podařilo otěhotnět na dovolené na horách. Takže poznatek číslo 2. Jedem na hory, tam si budem užívat a budem si při tom vykládat vtipy a to by bylo aby nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffiffka
14.6.11 11:56

Jane29:
vy už jste na nějakém vyšetření byly? já byla jen na běžné kontrole, udělala mi ultrazvuk a řekla mi, že je vše v pořádku a ať to neřeším, že se určitě brzy shledáme..a to jsem byla v březnu
jojo budeme :-P

• Citovat
  • Upravit
12803
14.6.11 12:05

ffiffka
na žádném vyšetření jsem nebyla. Byla jsem jen před 2 měsíci na roční prohlídce a prej sem zdravá a víc to nekomentovala, jen se mě ptala jestli mám MS pravidelnou, což až na poslední mám. Já to začnu řešit tak po roce až roce a půl. Já totiž brala HA kolem 10 let. tak tomu nehávám zatím volný průběh. Jen jsem si teď koupila femibion 800 a zobu, před tím jsem měla obyčejnou listvku, ale prej ji někdo nedokáže v těle zpracovat, tak jsem přešla právě na ten femibion a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.6.11 12:39

Ahoj holky, tak už se k vám můžu regulérně přidat :-) Rozhodla jsem se, že poslední platíčko HA už brát nebudu, takže teď počkám až mi skončí MS a začínám :-) Zatím teda nemám v plánu měřit BT ani žádný testy. Počítám, že budu mít stejně pár měsícu určitě rozhozenej cyklus, jelikož jsem HA brala kolem 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 12:50

Annet
tak tě tedy oficiálně vítám, cyklus mít rozhozený nemusíš, já brala HA taky 10 let a měla jsem jen první cyklus spoždění a pak chodila MS přesně až teď na tu poslední. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffiffka
14.6.11 13:09

Jane29:
no tak hlavně že jsme zdravé a teď už jen klid, žádný stres a určitě se dočkáme..
Musím říct, že jsem byla silně přesvědčena o tom, poslat přítele na vyšetření ale když tady čtu ty názory,vč.tvého , nechám tomu ještě olný průběh, nebudu nic řešit a třeba příští msíc na dovče se poštěstí..
Taky jsem brala 8 let antikoncepci.
Co je ten femibion 800

• Citovat
  • Upravit
6399
14.6.11 13:13

na hory nééé, radši k moři :lol:
Taky mě za chvíli čeká dovolená, sice v ČR, ale dovolená - prostě vypadnout z pracovního shonu, tak uvidíme!
Jinak já jsem brala HA 13 let, tak doufám, že moje tělo nezakrnělo :roll:
Femibion zobu od března :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.6.11 13:17

Já beru taky Femibion, ale zatím jenom asi 3 týdny. Původně jsem plánovala vysazení HA až dýl a pak se to postupně zkracovalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.6.11 13:26
ffiffka píše:
Jane29:
no tak hlavně že jsme zdravé a teď už jen klid, žádný stres a určitě se dočkáme..
Musím říct, že jsem byla silně přesvědčena o tom, poslat přítele na vyšetření ale když tady čtu ty názory,vč.tvého , nechám tomu ještě olný průběh, nebudu nic řešit a třeba příští msíc na dovče se poštěstí..
Taky jsem brala 8 let antikoncepci.
Co je ten femibion píše: Více

Obsahuje kyselinu listovou plus ještě nějaký látky, který jí pomáhají lépe vstřebat nebo tak něco. Můžes kouknout tady: http://www.femibion.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.6.11 13:30

holky, myslíte, že může mít Femibion nějaké nežádoucí účinky, jak je tomu u léků? Mě totiž od doby, kdy jsem ho začala zobat, bývá špatně a bolí mě žaludek, a to dost. Ale to jsou přece vitamíny, takže to by asi nemělo, že? Nemáte někde zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.6.11 13:49
mmarket píše:
holky, myslíte, že může mít Femibion nějaké nežádoucí účinky, jak je tomu u léků? Mě totiž od doby, kdy jsem ho začala zobat, bývá špatně a bolí mě žaludek, a to dost. Ale to jsou přece vitamíny, takže to by asi nemělo, že? Nemáte někde zkušenosti? :nevim:

To je divný, jsou to jenom vitamíny, tak by to snad nemělo být po tom. Já ho teda beru 3 týdny a včera jsem dostala MS po posledním platíčku HA a takhle silnou jsem ji snad ještě nikdy neměla. Tak jsem taky chvílí přemýšlela jestli to třeba nemůže mít na to nějaký vliv, ale to je přece blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 13:50

market
zkus pohledat tady na emiminu, ale myslim, ze jsem tady cetla, ze je po tom femibionu taky nekomu spatne. Jinak ja ho uobu jen chvilku a opravdu by to meli byt jen vitaminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.6.11 14:09

děkuju, zkusím zapátrat. Na letáku totiž nic psanýho není.

ženy :-D , někde jsem četla jak poznat ovu - příroda to prý zařídila tak, že v době ovu se samicka samečkovi víc líbí a je pro něj přitažlivá. Tak jsem říkala tomu mýmu samečkovi,aby mi s tím pomohl a řekl mi, kdy se mu líbím a víte co mi řekl? že ty doby jsou ty tam :cert: No to jsou ale fórky, fakt :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 14:11

mmarket
tak to je dobrý :mrgreen: To to asi radši ani nebudu zkoušet, ale pobavila jsi mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí