Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nevim jestli vas potesim ale akorad jsem dostala zpravu od kamaradky netusila ze je v tom a dnes ji doktor potvrdil ze je 4 tyden tehulka
no a pak se v tom nekdo vyznejte ![]()
my se tady merime a teplotujem a ona hups a je to
takze ovu neovu tuleni zdar
no co ja vim tak jo,rikala jen ze ji neni dobre a ze ma tlak v podbrisku a ani nejak neplanovala mimi a hups
jo jo priroda je mocna
u me mamka netusila do 4 mesice ![]()
mě taky bývalo špatně, bolesti v podbřišku, MS se mi zpozdila o týden, pak přišla, byla divná, slabší a kratší,tt negativní, teď jsem stále unavená, usnu i během dne, ale to jsou asi jen vsugerované příznaky, když byla MS a tt neg. ![]()
ja uz verim vsemu
ono je to strasne individuelni
hlavne jak rika muj doktor na vse se vykaslete,uzivejte si a poslouchejte svoje telo,ja mela v lednu to same unava a divna menstruace mela jsem gelove nehty a behem noci mi vsechny odpadaly,vlasy nepodajne a plet jak pubertacka … jsem sla na krev a doktorka mi rekla ze jsem asi byla v tom ze mam slabou HCG
ale nechytlo se. takze priznaku je asi fakt dost ale u kazdeho jine
jj příroda si dělá s náma co chce ![]()
mmarket tak mě se teď MS taky spozdila o týden, akorát že přišla a první dva dny v takové síle v jaké jsem ještě nezažila a TT jsem pak už nezkoušela, ale vím jaký to je mít týden spoždění a TT furt negativní, ale přesně jak píše Verčule tulení zdar
![]()
holky bezim vytvaret hodnoty
mejte se krasne a doufam ze vsem nam to vyjde
cetla jsem vcera clanek ze velika sance na tehu je kdyz se pred milovanim partneri smeji
a maji dobrou naladu takze si pripravte na vecer vtipy a
to by bylo aby nebylo
fajn den
já už se taky snažím od září a nic…
už jsem řekla i příteli jestli půjde na spermogram ![]()
já jsem teď měla 38dní po poslední ms a už jsem myslela jak jsem těhotná a v so.jsem t dostala ![]()
už jsem taky naštvaná
mmarket přesně tak
A že by jsme to zkusili i s těma vtipama, jak píše Verčule ![]()
ffiffka tak to mě mrzí.
My se taky snažíme 3/4 roku a furt nic a pak když máš spoždění tak už si myslíš, že je to ono a ono když pak přijde MS, tak to člověka trochu srazí k zemi, ale hlavně že už se zas můžete snažit, vždyť je to taky příjemný ![]()
je to je možná ještě lepší, tak uvidíme, že by jsme zkusili tuto novou metodu a když se zadaří, tak pak na mimčo už jedině vtipem ![]()
tak jsem zvědavá, která z nás objeví // a hlavně si pamatujte ten ffffftip a šup sem s ním
![]()
jasně ten si když tak budu pamatovat do konce života a taky se o něj podělím. To pak budou vychlámené děti
. Třeba se těm mimískům k nám nechce právě proto, že si myslí že tu je málo srandy, tak jim to zpestříme ![]()