Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:Annnet píše:já jsem brala přes 10 let, a hned napodruhé se zadařilo
Ahoj holky, původně jsem před sebou měla ještě jedno platíčko HA, ale s přítelem uvažujeme, že už ho asi brát nebudu a začneme se snažit. Chci se zeptat, jestli je tu někdo z vás, kdo bral HA delší dobu (já ji brala 10let) a jestli jste po vysazení dostaly MS normálně nebo za jak dlouho. Nebo pokud jste MS nedostaly, tak při jakým zpoždění se chodí na tu vyvolávačku. Potřebuju to nějak propočítat kvůli dovolený
Tak to je paráda ![]()
tak ať ti to vyjde taky hned
Je ale fakt, že jsem na snažení vůbec nemyslela, chodila do práce a nesledovala vůbec nic, jsem si říkala, že to stejně hned nepůjde a šlo. No teď se zase nedaří, když má ![]()
damia píše:
tak ať ti to vyjde taky hnedJe ale fakt, že jsem na snažení vůbec nemyslela, chodila do práce a nesledovala vůbec nic, jsem si říkala, že to stejně hned nepůjde a šlo. No teď se zase nedaří, když má
První 2 cykly to určitě nijak řešit nebudu, v červenci jedem na dovču a tam budu mít doufám úplně jiný myšlenky
A taky spíš počítám, že to hned tak nepůjde. Proto jsem se taky rozhodla, že HA vysadím o měsíc dřív ![]()
jj, uvidíš na dovče se určitě zadaří, jak psali holky vždycky někam jely a už to bylo
Škoda jen, že už taky nejedem na dovču. Tak nám všem přeju hodně plodný letní dovolený ![]()
Ahooj holky!!Tak jsem se konečně dostala k PC!
Tak nic
Test negativní
MS stále nikde
Včera jsem projížděla různé diskuze o negativních testech a pár vyjímek je,co mají negativní test a jsou těhulky..Tak kéž bych byla i já ta vyjímka,ale asi vítr Máchale
No nic,počkám do pátku,to bude 14 dní meškání a zkusím poslední!
Jinak ten podnikatelský záměr není vůbec špatný
![]()
Nelliss tak to mě mrzí, že ti ten test vyšel teď negativně. doufám, že nás budeš dál informovat. Držím
ať tam v pátek máš // neměříš třeba BT? Nevím jestli jsem se na to už neptala, ale jsem hlava děravá.
Na 99% budu v pátek hlásit jen /
BT jsem nikdy neměřila,možná snad už začnu!!Teda až po MS.Ale prostě se nějak cítím těhotně i přes ty negativní testy,já nevím..Divný sny,buzení na wc,bolet prsou,píchání v podbřišku atd.To co normálně nemívám
Už jsem z toho unavená
Už si přieju ty mensky!Aby byl konec nejistotě!
jj ta nejistota je hrozná, tak doufám, že už za chvilku budeš vědět, na čem jsi ![]()
Holky, chodím se sem dívat a držím palečky ať najdete brzo // pa pa
Ahojky Amelielie
to jsme rády, že na nás posíláš těhubacilky
a jak pak se máš? nějaké ranní nevolnosti?
Krásné ráno holky,
u nás svítí sluníčko, tak to vypadá, že by mohlo být dnes hezky ![]()
dobre jitro vsem ![]()
tak devcata ja nechapu co se to deje mam v podbrisku krece jak pri nejhorsi menstruaci a jen doufam ze to nesignalizuje nic spatneho
se torsku bojim cisty
ale tuleni probehlo dle planu tak mozna … uz jsem ze vseho uplne spitomela asi to chce nepremejslet a nechat vse na prirode
ted me ceka nejdelsich 14 dni ![]()
vsem krasnej den a snazte ![]()
ahojky,
tak snad těch 14 dní uteče rychle mě zbývá ještě cca 9 dní do ovluky kestli teda přijde jako vždy
a pak taky čekací doba ale aspoň o den mín, jen 13 ![]()