Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné ráno holky,
tak já brala antikoncepci taky deset let a první mi příšla se spožděním asi týdne. No a pak už mi chodila jak hodinky za 27-28 dní až do teď, kdy se mi týden asi zapomněla u někoho na návštěvě ![]()
Nelliss jsem zvědavá jak hrom, tak co testovala jsi dnes? Jak to s tebou vypadá?
Budu doufat, že se taky dostaví nějak rozumně
Jinak díky za rady ![]()
Baby zvědavé jsme ![]()
Si asi zařídím výrobnu těhu testu.
Pár takových bláznů jako já určitě je a hned budeme ve vatě. Co vy na to ? ![]()
Já myslím, že testovacích bláznů je víc než dost. Můžem k tomu přidat i ovulační testy a to teprve bude ![]()
myslim ze tady bys nasla hodne stalejch zakaznic
holky myslite ze muzu mit ovu o dva dny driv… netestila jsem se ale cejtim se jak pre MS a v podbrisku me boli jak cert ![]()
jestli jo tak pisu drahe polovicce a asi se premuzu a uklohnim dobrou veceri
![]()
Verčule píše:myslim ze tady bys nasla hodne stalejch zakaznic
holky myslite ze muzu mit ovu o dva dny driv… netestila jsem se ale cejtim se jak pre MS a v podbrisku me boli jak cert
jestli jo tak pisu drahe polovicce a asi se premuzu a uklohnim dobrou veceri![]()
Můžeš.
Nikde není psané, že musí být přímo v půli cyklu
no prave ja nikdy netestovala ovu ale tenhel mesic jsem se rozhodla ze to risknu ale na testu se mi jaksi neukazuje nic
jsem asi testuimuni ![]()
je pravda ze kamaradka otehotnela den po MS dneska proste
bude prece to nepropasnu ![]()
Annnet píše:
Ahoj holky, původně jsem před sebou měla ještě jedno platíčko HA, ale s přítelem uvažujeme, že už ho asi brát nebudu a začneme se snažit. Chci se zeptat, jestli je tu někdo z vás, kdo bral HA delší dobu (já ji brala 10let) a jestli jste po vysazení dostaly MS normálně nebo za jak dlouho. Nebo pokud jste MS nedostaly, tak při jakým zpoždění se chodí na tu vyvolávačku. Potřebuju to nějak propočítat kvůli dovolený
já jsem brala přes 10 let, a hned napodruhé se zadařilo ![]()
ahoj holky
tak já tento měsíc neměřím BT, nějak se mi do toho nechce. Ovu jsem poslední cykly měla víceméně pravidelně 16 DC, tak budu sledovat jen hlen a nějak to odhadnem ![]()