Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5301
14.6.11 16:38

Možná do té doby vylezou // na testu :lol: Ikdž podle mě by tam už byly!Dneska máme konečně krásné počasí.Po týdnech,kdy bylo 12,max.15 stupňů,máme dneska nádherných 25!To je na Anglii výkon :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.6.11 18:12

nazdarek holky koukam ze zatim se smejem jen my :lol: mmarket tomu dodala tecku :mrgreen:
jinak zcela necekane jedem ve ctvrtek na HORY :-D jeste jsem poznamenala drahe polovocce at koupi srandokaps a vic nepotrebuje :dance: jestli to neklapne tenhe mesic tak snad uz nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.6.11 18:15

**Nellis******
nemusej nic znamenat stejne jako ona je ta hladina HCG u kazde uplne jinaci jak pises priznaky mas a podle pleti bych soudila ze se opravdu neco deje bohuzel takhle se pry projevuje i cista 8-o byt tebou radsi nekam zajdu neni to sranda zanedbat ji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.6.11 18:16

sakrys neukazala se mi tam lomitka :pocitac: blbne mi laptop IT nasi firmy je jaksi k .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 18:22

je z té cysty jsem měla taky strach, když jsem měla spoždění a testy nic neukazovaly, ale zase si myslím, že se nemá hned plašit a že těch 11 dní co má Nelliss spoždění může být jen proto, že se ji posunula ovulka. Nebyla jsi Nelliss třeba teď ve stresu nebo nemocná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.6.11 18:26

no ja sto zazila,pichani v podbrisku,jak u slepaku,zhorsena plet,unava ..... ona se cista chova stejne jako tehu taky zveda hladinu hormonu a byla jsem nafoukla a porad jsem behala na zachod,a ejhle jednoho dne au au a pod kudlu
rozhodne nechci desit ale jestli vse klapalo a MS chodila jak hodinky pak je jasny ze se neco deje 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 18:26

ještě jsem zapomněla dodat: nebo je Nelliss těhotná a prostě na ni ty TT nefungují o tom už jsem taky četla, že některé ženy prostě to HCG v moči nevylučují nebo strašně málo. Takže Nelliss neboj my jsme tady s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 18:27

jj to je jasný, že se něco děje, ale mě fakt těch 11 dní přijde ještě na spoždění OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.6.11 18:32

asi jo :think: nejsem mudr. :lol:
ja musim zaklepat ze bych si podle mS mohla ridit hodinky.me spis zarazi Nellis priznaky zahada :lol: preju at jsou to tehulkovsky obtize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 18:36

jj to já jsem si taky, když jsem brala HA tak jsem nechápala, protože mi MS vždy dorazila za 28 dní a to vždy mezi 6-8 raní a teď když ji neberu tak to mám až na tu poslední taky přesně 27-28 dní. Poznám to vždy podle BT den předem, ale ta poslední MS byla i pro mě záhadou. Já mýt nepravidelný nebo delší cyklus tak jsem z toho asi na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.6.11 18:42

to ja jsem nerv i bez zmen :lol: podle priznaku jsem tehu kazdej mesic :lol: clovek si toho vsugeruje jeeeeje :palec: .kazdopadne me doktor rekl resit budem az po roce roce a pul marneho snazeni…
no tak jsem si jen vsugerovala hmm za rok a pul mi bude 30 pak 4 roky leceni :lol: proste pako :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 18:47

jj a jak dlouho se snažíte? mi už právě 10 měsíc a pořád nic :zed: Ale sama tomu chci nechat ten rok rok a půl. S Dr jsme se o tom ještě nebavili za jak dlouho kdyby. Jen prostě ví, že se snažíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.6.11 19:04

no my pul roku,spis sem to resila kuli rodokmenu :lol: mamka o 5 deti prisla a segra se snazi uz rok a neco a porad nula takze asi genetika :nevim: :cert: hlavne jsem prodelala cisty a zamrazeni cipku takze jsem pod neustalou kontrolou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.6.11 19:13

tak to jo, to se ti nedivím. Já právě nikdy tuk tuk tuk krom jednoho zánětu nic neměla. Jednou měla doktorka podezření, že jsem měla cystu a že mi praskla, protože jsem měla tekutinu za dělohou, ale zároveň říkala, že je to možné i po ovulaci, tak jsem si pak došla ještě na jeden kontrolní ultrazvuk a bylo jasno tekutina už tam nebyla. Tak jsem si říkala, tak aspoň vím, že ovuluju :palec: Sice to na mě občas taky padne, že jako už tak dlouho a furt nic, ale pak si zas říkám, že to není tak dlouho, že se někteří snaží mnohem déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.11 20:18

No já už cystu jednou měla,ale takové příznaky jsem neměla!No taky se bojím.Před chvílí mi miláček u tulení říkal,že mám jasný příznaky,že mám vše jinak,že mimi určo v bříšku je,že nepotřebuju ani testy,že je to jasný :mrgreen: Prostě zádaha tohoto měsíce :mrgreen: Objednaná k dr jsem,tak uvidíme za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí