Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná do té doby vylezou // na testu
Ikdž podle mě by tam už byly!Dneska máme konečně krásné počasí.Po týdnech,kdy bylo 12,max.15 stupňů,máme dneska nádherných 25!To je na Anglii výkon ![]()
nazdarek holky koukam ze zatim se smejem jen my
mmarket tomu dodala tecku ![]()
jinak zcela necekane jedem ve ctvrtek na HORY
jeste jsem poznamenala drahe polovocce at koupi srandokaps a vic nepotrebuje
jestli to neklapne tenhe mesic tak snad uz nikdy
**Nellis******
nemusej nic znamenat stejne jako ona je ta hladina HCG u kazde uplne jinaci jak pises priznaky mas a podle pleti bych soudila ze se opravdu neco deje bohuzel takhle se pry projevuje i cista
byt tebou radsi nekam zajdu neni to sranda zanedbat ji ![]()
sakrys neukazala se mi tam lomitka
blbne mi laptop IT nasi firmy je jaksi k .....
je z té cysty jsem měla taky strach, když jsem měla spoždění a testy nic neukazovaly, ale zase si myslím, že se nemá hned plašit a že těch 11 dní co má Nelliss spoždění může být jen proto, že se ji posunula ovulka. Nebyla jsi Nelliss třeba teď ve stresu nebo nemocná?
no ja sto zazila,pichani v podbrisku,jak u slepaku,zhorsena plet,unava ..... ona se cista chova stejne jako tehu taky zveda hladinu hormonu a byla jsem nafoukla a porad jsem behala na zachod,a ejhle jednoho dne au au a pod kudlu
rozhodne nechci desit ale jestli vse klapalo a MS chodila jak hodinky pak je jasny ze se neco deje
![]()
ještě jsem zapomněla dodat: nebo je Nelliss těhotná a prostě na ni ty TT nefungují o tom už jsem taky četla, že některé ženy prostě to HCG v moči nevylučují nebo strašně málo. Takže Nelliss neboj my jsme tady s tebou ![]()
jj to je jasný, že se něco děje, ale mě fakt těch 11 dní přijde ještě na spoždění OK
asi jo
nejsem mudr. ![]()
ja musim zaklepat ze bych si podle mS mohla ridit hodinky.me spis zarazi Nellis priznaky zahada
preju at jsou to tehulkovsky obtize
jj to já jsem si taky, když jsem brala HA tak jsem nechápala, protože mi MS vždy dorazila za 28 dní a to vždy mezi 6-8 raní a teď když ji neberu tak to mám až na tu poslední taky přesně 27-28 dní. Poznám to vždy podle BT den předem, ale ta poslední MS byla i pro mě záhadou. Já mýt nepravidelný nebo delší cyklus tak jsem z toho asi na nervy ![]()
to ja jsem nerv i bez zmen
podle priznaku jsem tehu kazdej mesic
clovek si toho vsugeruje jeeeeje
.kazdopadne me doktor rekl resit budem az po roce roce a pul marneho snazeni…
no tak jsem si jen vsugerovala hmm za rok a pul mi bude 30 pak 4 roky leceni
proste pako ![]()
jj a jak dlouho se snažíte? mi už právě 10 měsíc a pořád nic
Ale sama tomu chci nechat ten rok rok a půl. S Dr jsme se o tom ještě nebavili za jak dlouho kdyby. Jen prostě ví, že se snažíme.
no my pul roku,spis sem to resila kuli rodokmenu
mamka o 5 deti prisla a segra se snazi uz rok a neco a porad nula takze asi genetika
hlavne jsem prodelala cisty a zamrazeni cipku takze jsem pod neustalou kontrolou ![]()
tak to jo, to se ti nedivím. Já právě nikdy tuk tuk tuk krom jednoho zánětu nic neměla. Jednou měla doktorka podezření, že jsem měla cystu a že mi praskla, protože jsem měla tekutinu za dělohou, ale zároveň říkala, že je to možné i po ovulaci, tak jsem si pak došla ještě na jeden kontrolní ultrazvuk a bylo jasno tekutina už tam nebyla. Tak jsem si říkala, tak aspoň vím, že ovuluju
Sice to na mě občas taky padne, že jako už tak dlouho a furt nic, ale pak si zas říkám, že to není tak dlouho, že se někteří snaží mnohem déle
No já už cystu jednou měla,ale takové příznaky jsem neměla!No taky se bojím.Před chvílí mi miláček u tulení říkal,že mám jasný příznaky,že mám vše jinak,že mimi určo v bříšku je,že nepotřebuju ani testy,že je to jasný
Prostě zádaha tohoto měsíce
Objednaná k dr jsem,tak uvidíme za týden.