Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no jo ani to necekala jen si dva dny pred tim na meetingu stezovala ze ji bolej prsa
jeji chlap desne chtel mimi.ted uz je v 6 mesici a vali se domky ![]()
a to te jeste pobavim rohovor pokracoval ve stylu a Veru meris si BT,a co jit k dokrotovi aby nam rekl kdy ovu a dneska nic nebude jsem cetl ze ob den je optimalni
asi mu zabavim internet ![]()
jj to je dobrý
ještě myslím, kdyby mohl otěhotnět a porodit on, tak do toho jde taky ne? Ale jinak je super
Jiný ženský se s měřením BT tají, protože jejich to nechce brát tak vědecky a ty to dostaneš skoro příkazem ![]()
Třeba já kdybych si chtěla měřit BT tak si přítel bude myslet jestli jsem se nezbláznila. Sice děti chce, ale je mu jedno jestli se to povede hned nebo třeba až za rok. Takže tomu prvních pár měsíců nechám volný průběh a pak třeba začnu měřit nebo dělat testy, to už snad nic namítat nebude ![]()
já měření BT taky nejdřív tajila - asi týden! A teď mi přítel sám podává teploměr ![]()
ahoj holky, vítám nové snažilky
Jste se tu parádně rozjeli, jsem se i pobavila
My byli včera na návštěvě, dnes jsem vyřizovala tak konečně mám kafí a dočítám ![]()
ahoj dami, vidím, že máme skoro stejný DC, já jsem dnes 9DC a ty 8DC.ale podle metříku máš asi později ovulku, já ji mám mít asi za 6dní,ale podle ovu testů bude asi o nějaký den dříve
![]()
ahoj Magdi, já mívám ovu později, až 16 DC, to je příští čtvrtek, tak od pondělka do pátku se budem snažit ![]()
testuješ už ovu? Už ti čárka sílí? Já mám pár ovu testíků, tak možná ve čtvrtek testnu, jen pro jistotu
testila a čárka zatím trochu zesílila,ale uvidíme mám ještě jeden testík. nevím mám ho udělat nebo počkat do zítra?
nemáš foto? záleží, jak je ta testovací čárka silná. Tohle jsou moje ovu testy z minulýho měsíce
a měla jsi ovu vždy pravidelně nebo aspoň +- jeden den stejně?
Verčule píše:Nelliss píše:nellis u me kolegyne to take poznal pritel
No já už cystu jednou měla,ale takové příznaky jsem neměla!No taky se bojím.Před chvílí mi miláček u tulení říkal,že mám jasný příznaky,že mám vše jinak,že mimi určo v bříšku je,že nepotřebuju ani testy,že je to jasnýProstě zádaha tohoto měsíce
Objednaná k dr jsem,tak uvidíme za týden.
koupil test a rekl a delej ja to vim no a bylo to
oni nekdy ty chlapi maji cistejsi hlavu a poznaj to co my nevidime ani s lupou
drzim palecky
No on je o tom přesvědčený i navzdory negativním testům
Bude velmi zklamaný,až mi za týden dr.řekne,že nic.Prej jsem pesimista,ale já myslím,že realista ![]()
To je super,že partner je při tobě!taky to tak mám,je to moc fajn!Tak aby jim to ještě vydrželo ![]()