Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
18.6.11 18:14

lokofa

ať se brzy uzdravíte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
18.6.11 18:19

bumbrlik

krásná fotečka, roste jak z vody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
18.6.11 18:24
Annnet píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost. Brala jsem HA skoro 10let a teď pojedu první měsíc bez prášků. Ve ČT mi skončila MS (poslední po práškách), ale v pátek večer jsem začla najednou zase trochu špinit a pak ještě trochu dneska ráno a teď už nic. No a zároveň mi začlo trošku pobolívat a píchat v pravým podbříšku, není to pořád jen občas. Myslíte, že to může být z toho vysazení, že se s tím tělo potřebuje nějak srovnat?

a nemáš už ovulku? Někdo mívá brzy po ms :think: Já jsem po vysazení začala měřit bt, abych viděla kdy ji mám. A první měsíc jsem měla taky šílený stavy, horko zima, návaly, nafouklý břicho. Tělo prostě začalo fungovat a dává se dohromady. A při ovulce mě bolí vaječníky, tak bych se přikláněla k ovulaci. Měříš BT nebo děláš ovu testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
18.6.11 18:59
damia píše:
Annnet píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost. Brala jsem HA skoro 10let a teď pojedu první měsíc bez prášků. Ve ČT mi skončila MS (poslední po práškách), ale v pátek večer jsem začla najednou zase trochu špinit a pak ještě trochu dneska ráno a teď už nic. No a zároveň mi začlo trošku pobolívat a píchat v pravým podbříšku, není to pořád jen občas. Myslíte, že to může být z toho vysazení, že se s tím tělo potřebuje nějak srovnat?
a nemáš už ovulku? Někdo mívá brzy po ms :think: Já jsem po vysazení začala měřit bt, abych viděla kdy ji mám. A první měsíc jsem měla taky šílený stavy, horko zima, návaly, nafouklý břicho. Tělo prostě začalo fungovat a dává se dohromady. A při ovulce mě bolí vaječníky, tak bych se přikláněla k ovulaci. Měříš BT nebo děláš ovu testíky?

Teda to mě vůbec nenapadlo, no koupila jsem si ovu testíky, ale měla jsem v plánu začít testovat až tak v půlce příštího týdne. No tak já to asi půjdu vyzkoušet jestli náhodou. Jen jsem to ještě ani nevyndala, tak to budu muset prostudovat jak se to vůbec používá:) Já právě myslela, že ovulace je až tak v půlce cyklu a nebo dýl.No ale možná, že je tělo po vysazení nějak nabuzený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
18.6.11 19:15

ovulku můžeš mít dřív, v půlce cyklu je průměr a ne každý to tak má, někdo má i později. Když máš ovu dřív, máš kratší cykly, po ovu je luteální fáze, ta je 12-16 dní.
Ovu testy se mají používat v rozmezí 10 hod - 20 hod. Nejlépe odpoledne. Vyčůráš se, pak nebudeš 2-3 hodiny pít a pak se vyčuráš a testuješ ovu testíkem. Výsledek je do 10 minut. Jak to zvládneš, tak nám sem dej foto, poradíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
18.6.11 19:32

Já právě před HA měla cykly spíš tak 30-32, takže se mi to na ovulku moc nezdá, ale těžko říct jak to bude teď. Každopádně testíkem nic nezkazím :-) Tak díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
18.6.11 20:45

Doufám, že nevadí, že vám lezu do diskuze. Já brala HA 8 let a po vysazení jsem teda nešpinila, ale bolesti jsem měla, hlavně na pravé straně (ale i na levé) a to klidně i celý cyklus a pár měsíců. Pak až se to ustálilo, že to mám až v den ovulky. Ale po tom vysazení to bylo fakt pořád, občas to hrozně bolelo, třeba jen sednout si byl problém, takže si myslím, že je to v pohodě a že to tělo se dává dohromady od HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
18.6.11 21:20

Taky to mám spíš na pravé. Jinak ovu test jsem udělala a negativní. Tak snad se to taky brzy srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
19.6.11 08:04
Annnet píše:

Ahojky, tak já měla HA taky 10 let, ale nijak jsem po vysazení nešpinila ani nebolelo v podbříšku, jen se mi ta MS spozdila, ale jak psali holky určitě se tvoje tělo teď vyrovnává s tou změnou přece jen 10 let je 10 let. Tak snad se brzo tělo uklidní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
19.6.11 08:06
bumbrlik píše:
Jojo, ukážu :)

Je je to to letí roste jako z vody :-) Moc hezká fotečka, tak jen tak dál maminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
19.6.11 08:17

Nelliss Ty nás teda pořád napínáš čím dál tím víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
19.6.11 15:42

ahojky :kytka: tak z hor opet u PC a ted cekani a cekani jestli hory a :hug: splnej ocekavani :lol:
vsem kdo prave ovu a nebo cekaj drzim pesticky.kazdopadne ted to cekani :nevim: snad to holky spolecne preckame a pak jen budem sazet fotky dvou carek :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
19.6.11 15:44
bumbrlik píše:
Jojo, ukážu :)
:palec: dokonalost :lol: gratuluju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
19.6.11 17:41

teda dneska bych se scvokla :cry: celej den je mi desne zle :poblion: boli me v podbrisku a netusim cim to je,na priznaky mi to prijde brzo ale ta bolest je siiiilena :nevim: pichani,tlak a silenej pocit chjo kdyby tak clovek do sebe videl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
19.6.11 19:36
Verčule píše:
teda dneska bych se scvokla :cry: celej den je mi desne zle :poblion: boli me v podbrisku a netusim cim to je,na priznaky mi to prijde brzo ale ta bolest je siiiilena :nevim: pichani,tlak a silenej pocit chjo kdyby tak clovek do sebe videl :think:

Veru mě podbřišek pobolívá od ovu…taky nechápu, co to je

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí