Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7199
20.6.11 09:14
Lenule27 píše:
mmarket píše:
Ahoj holky :mavam:
Jane, ty ffftípky a ten vyhozený vršek (jestli si vzpomínáš) byl asi k ničemu. Mrkni na graf, myslela jsem, že mám před 5dny ovu, ale ta dnešní teplota vše zkazila a vypadá to spíš na anovu :zed:Nelis, kde jsi?? :lol:
neztrácej naději, třeba bude ovu dnes. Podle grafu ale ani před těmi pěti dny nebyla. Teplota by se měla vyhoupnout po ovu víc, jakoby nad dosavadní teploty :wink:

souhlas s Lenuli :palec: jen nehazet OVU do zita :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
20.6.11 09:14
Verčule píše:
Lenule27 píše:
Verčule píše:
no to jsme na tom hodne podobne :palec: u nas :hug: probihalo celkem zdatne skoro porad ovu neovu :lol: ale na horach mi zacalo bejt zle a ta bolest je dnes k nesneseni jsem nevrla a podrazdena :twisted: nesnasim kdyz nevim :lol:
noo to nevim ale myslim ze na priznaky je sakra brzo :lol: ted jen premyslim co se deje a do mS tak daleko :twisted: ale dekuju kdyby to tak bylo tak at mi je klidne stokrat hur :lol:
tak třeba to teď konečně vyjde :palec:

při prvním otěhotnění jsem měla v oblasti podbřišku výrazně vyšší tlaky, jako bych pořád čekala MS, a to snad hned po ovu. Navíc se nám tehdy zadařilo :hug: v ten správný den (na Vánoce :lol: ). A tak nějak jsem si byla jistá, že to prostě dopadlo… a dopadlo. Tak ti přeju to stejný :wink: To by bylo, aby nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 09:20
Lenule27 píše:
Verčule píše:
Lenule27 píše:
Verčule píše:
no to jsme na tom hodne podobne :palec: u nas :hug: probihalo celkem zdatne skoro porad ovu neovu :lol: ale na horach mi zacalo bejt zle a ta bolest je dnes k nesneseni jsem nevrla a podrazdena :twisted: nesnasim kdyz nevim :lol:
noo to nevim ale myslim ze na priznaky je sakra brzo :lol: ted jen premyslim co se deje a do mS tak daleko :twisted: ale dekuju kdyby to tak bylo tak at mi je klidne stokrat hur :lol:
tak třeba to teď konečně vyjde :palec:
při prvním otěhotnění jsem měla v oblasti podbřišku výrazně vyšší tlaky, jako bych pořád čekala MS, a to snad hned po ovu. Navíc se nám tehdy zadařilo :hug: v ten správný den (na Vánoce :lol: ). A tak nějak jsem si byla jistá, že to prostě dopadlo… a dopadlo. Tak ti přeju to stejný :wink: To by bylo, aby nebylo :lol:

no rikala jsem si ze to mam ze sportu docela jsem tomu dala zabrat na kole :-D ale to uz by preslo.
presne jak rikas Lenul mam pocit jako pred MS taha a tlaci me tam a celkove sae cejtim jinak :think: no kdo si pocka ..... :pankac:
a to je super na stedry den :palec: vzpomela jsem si na pelisky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.6.11 09:25

Holky, já úplně hltám ty vaše příspěvky :-) Zkoumání těhotenských příznaků apod. My se budem snažit teď teprve první měsíc, vůbec nevím kdy budu mít ovulku (snad někdy koncem týdne) a jestli vůbec a jakej bude cyklus po vysazení HA apod. Ale už se těším na červenec až budu taky nečekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 09:29
Annnet píše:
Holky, já úplně hltám ty vaše příspěvky :-) Zkoumání těhotenských příznaků apod. My se budem snažit teď teprve první měsíc, vůbec nevím kdy budu mít ovulku (snad někdy koncem týdne) a jestli vůbec a jakej bude cyklus po vysazení HA apod. Ale už se těším na červenec až budu taky nečekat :-)

necekani to je silenost :-D tak drzim pesti aby jsi necekala min. 9 mesicu :palec:
k tem priznakum ja to procitam porad ale je to u kazde uplne jine,dokavad neuvidim dve carky a mrcha nedorazi tak na priznaky nedam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
20.6.11 09:34

dobré dopoledne holky :mavam:
tak dnes mi je už docela líp,ale včera jsem byla totálně nepoužitelná na všechno.v sobotu jsme byli na oslavě na padesátinách a nějak jsem to s jídlem přehnala a přejedla se.včera jsem celý den chodila na wc a :poblion: :poblion: . No manžel byl ze mně vysmátý, pokaždé když jsem vycházela z wc, potvůrka jedna moje ani mě nelitoval :cert: :cert: . jen se chechtal. ale už je to lepší poslední jídlo jsem měla v sobotu kolem 10 večer a nyní jím až teď(tedy už jsem po jídle a je mi konečně lépe :dance: :dance: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 09:37

Magdi tak tohle znam moc dobre :lol: pak se zaprisaham jak uz nikdy nic nebude :lol:
hlavne ze je ti lepe at prezijes celej pracovni den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.6.11 09:38
Verčule píše:
Annnet píše:
Holky, já úplně hltám ty vaše příspěvky :-) Zkoumání těhotenských příznaků apod. My se budem snažit teď teprve první měsíc, vůbec nevím kdy budu mít ovulku (snad někdy koncem týdne) a jestli vůbec a jakej bude cyklus po vysazení HA apod. Ale už se těším na červenec až budu taky nečekat :-)
necekani to je silenost :-D tak drzim pesti aby jsi necekala min. 9 mesicu :palec:
k tem priznakum ja to procitam porad ale je to u kazde uplne jine,dokavad neuvidim dve carky a mrcha nedorazi tak na priznaky nedam :lol:

Já měla v plánu to tak první dva měsíce po vysazení HA vůbec neřešit a po neustálém pročítání diskuzí jsem se teda rozhodla pořídit ovu testíku a začnu testovat hned první měsíc, aspoň budu vědět jestli vůbec někdy proběhne ovulace. No a pak už budu nečekat MS :-) Tak snad nám to všem brzy vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
20.6.11 09:41
Verčule píše:
Magdi tak tohle znam moc dobre :lol: pak se zaprisaham jak uz nikdy nic nebude :lol:
hlavne ze je ti lepe at prezijes celej pracovni den :palec:

díky :kytka:
jinak pracovní den mám doma. jsem s babičkou mám na ni příspěvek uznali jí III. stupeň tak můžu být doma.takže jsem celej den doma a 7 dní v týdnu.
Jinak občas chodím s dcerkou ven,ale musím to časově si naplánovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.6.11 09:49
mmarket píše:
Jane, ty ffftípky a ten vyhozený vršek (jestli si vzpomínáš) byl asi k ničemu. Mrkni na graf, myslela jsem, že mám před 5dny ovu, ale ta dnešní teplota vše zkazila a vypadá to spíš na anovu :zed:Nelis, kde jsi?? :lol:

Ahojky,
no myslím že jsi ovu toho 16. neměla a možná bude dnes z BT se to nedá určit takhle dopředu, uvidíš za další 4 dny, ale neztrácej naději. Jak máš dlouhý cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
20.6.11 09:54
Jane29 píše:
mmarket píše:
Ahojky,
no myslím že jsi ovu toho 16. neměla a možná bude dnes z BT se to nedá určit takhle dopředu, uvidíš za další 4 dny, ale neztrácej naději. Jak máš dlouhý cyklus?

ale byl ukázkový bílek a bolesti, tak jsem si myslela :-(
cykly mám 33 dní
ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.6.11 10:33

Ten hlen a tak je doprovodný příznak.
Samo i teploty mužou být jinak. Počkej a uvidíš.
Já jsem doted ležela, bo se mi udělalo blbě od zaludku a myslela jsem, že pujdu :poblion: , lehla jsem si a dobrý, je to fuč.

• Citovat
  • Upravit
6399
20.6.11 10:39

nějak tam dole stydnu, asi mi brzo umrzne :mrgreen:
ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.6.11 10:47

No jestli máš cykly 33 dní tak bych ještě nezoufala a počkala jak se ty teploty projeví v následujících 4 - 5 dnech. Ono ze začátku měření je to takový všelijaký :-) Ale po třech měsících už to poznáš :pankac: Šak pravidelně teploty zapisuj a já se budu koukat aněco z toho určitě vykoukáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
20.6.11 10:48

Ahoooj,tak jsem se konečně dostala k PC.Tak test nic a úspěšně se mi sputila dnes mrcha :cry: Takové hnědé,zvláštní,ale počítám,že se to rozjede po 17 dnech meškání v plné parádě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí