Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lenule27 píše:mmarket píše:neztrácej naději, třeba bude ovu dnes. Podle grafu ale ani před těmi pěti dny nebyla. Teplota by se měla vyhoupnout po ovu víc, jakoby nad dosavadní teploty
Ahoj holky
Jane, ty ffftípky a ten vyhozený vršek (jestli si vzpomínáš) byl asi k ničemu. Mrkni na graf, myslela jsem, že mám před 5dny ovu, ale ta dnešní teplota vše zkazila a vypadá to spíš na anovuNelis, kde jsi??
souhlas s Lenuli
jen nehazet OVU do zita ![]()
Verčule píše:Lenule27 píše:Verčule píše:noo to nevim ale myslim ze na priznaky je sakra brzo
no to jsme na tom hodne podobneu nas
probihalo celkem zdatne skoro porad ovu neovu
ale na horach mi zacalo bejt zle a ta bolest je dnes k nesneseni jsem nevrla a podrazdena
nesnasim kdyz nevim
ted jen premyslim co se deje a do mS tak daleko
ale dekuju kdyby to tak bylo tak at mi je klidne stokrat hur
tak třeba to teď konečně vyjde
při prvním otěhotnění jsem měla v oblasti podbřišku výrazně vyšší tlaky, jako bych pořád čekala MS, a to snad hned po ovu. Navíc se nám tehdy zadařilo
v ten správný den (na Vánoce
). A tak nějak jsem si byla jistá, že to prostě dopadlo… a dopadlo. Tak ti přeju to stejný
To by bylo, aby nebylo ![]()
Lenule27 píše:Verčule píše:při prvním otěhotnění jsem měla v oblasti podbřišku výrazně vyšší tlaky, jako bych pořád čekala MS, a to snad hned po ovu. Navíc se nám tehdy zadařiloLenule27 píše:Verčule píše:noo to nevim ale myslim ze na priznaky je sakra brzo
no to jsme na tom hodne podobneu nas
probihalo celkem zdatne skoro porad ovu neovu
ale na horach mi zacalo bejt zle a ta bolest je dnes k nesneseni jsem nevrla a podrazdena
nesnasim kdyz nevim
ted jen premyslim co se deje a do mS tak daleko
ale dekuju kdyby to tak bylo tak at mi je klidne stokrat hur
tak třeba to teď konečně vyjdev ten správný den (na Vánoce
). A tak nějak jsem si byla jistá, že to prostě dopadlo… a dopadlo. Tak ti přeju to stejný
To by bylo, aby nebylo
no rikala jsem si ze to mam ze sportu docela jsem tomu dala zabrat na kole
ale to uz by preslo.
presne jak rikas Lenul mam pocit jako pred MS taha a tlaci me tam a celkove sae cejtim jinak
no kdo si pocka ..... ![]()
a to je super na stedry den
vzpomela jsem si na pelisky ![]()
Holky, já úplně hltám ty vaše příspěvky
Zkoumání těhotenských příznaků apod. My se budem snažit teď teprve první měsíc, vůbec nevím kdy budu mít ovulku (snad někdy koncem týdne) a jestli vůbec a jakej bude cyklus po vysazení HA apod. Ale už se těším na červenec až budu taky nečekat ![]()
Annnet píše:
Holky, já úplně hltám ty vaše příspěvkyZkoumání těhotenských příznaků apod. My se budem snažit teď teprve první měsíc, vůbec nevím kdy budu mít ovulku (snad někdy koncem týdne) a jestli vůbec a jakej bude cyklus po vysazení HA apod. Ale už se těším na červenec až budu taky nečekat
necekani to je silenost
tak drzim pesti aby jsi necekala min. 9 mesicu ![]()
k tem priznakum ja to procitam porad ale je to u kazde uplne jine,dokavad neuvidim dve carky a mrcha nedorazi tak na priznaky nedam ![]()
dobré dopoledne holky ![]()
tak dnes mi je už docela líp,ale včera jsem byla totálně nepoužitelná na všechno.v sobotu jsme byli na oslavě na padesátinách a nějak jsem to s jídlem přehnala a přejedla se.včera jsem celý den chodila na wc a
. No manžel byl ze mně vysmátý, pokaždé když jsem vycházela z wc, potvůrka jedna moje ani mě nelitoval
. jen se chechtal. ale už je to lepší poslední jídlo jsem měla v sobotu kolem 10 večer a nyní jím až teď(tedy už jsem po jídle a je mi konečně lépe
)
Magdi tak tohle znam moc dobre
pak se zaprisaham jak uz nikdy nic nebude ![]()
hlavne ze je ti lepe at prezijes celej pracovni den ![]()
Verčule píše:Annnet píše:necekani to je silenost
Holky, já úplně hltám ty vaše příspěvkyZkoumání těhotenských příznaků apod. My se budem snažit teď teprve první měsíc, vůbec nevím kdy budu mít ovulku (snad někdy koncem týdne) a jestli vůbec a jakej bude cyklus po vysazení HA apod. Ale už se těším na červenec až budu taky nečekat
tak drzim pesti aby jsi necekala min. 9 mesicu
k tem priznakum ja to procitam porad ale je to u kazde uplne jine,dokavad neuvidim dve carky a mrcha nedorazi tak na priznaky nedam
Já měla v plánu to tak první dva měsíce po vysazení HA vůbec neřešit a po neustálém pročítání diskuzí jsem se teda rozhodla pořídit ovu testíku a začnu testovat hned první měsíc, aspoň budu vědět jestli vůbec někdy proběhne ovulace. No a pak už budu nečekat MS
Tak snad nám to všem brzy vyjde ![]()
Verčule píše:
Magdi tak tohle znam moc dobrepak se zaprisaham jak uz nikdy nic nebude
hlavne ze je ti lepe at prezijes celej pracovni den
díky ![]()
jinak pracovní den mám doma. jsem s babičkou mám na ni příspěvek uznali jí III. stupeň tak můžu být doma.takže jsem celej den doma a 7 dní v týdnu.
Jinak občas chodím s dcerkou ven,ale musím to časově si naplánovat.
mmarket píše:
Ahoj holky
Jane, ty ffftípky a ten vyhozený vršek (jestli si vzpomínáš) byl asi k ničemu. Mrkni na graf, myslela jsem, že mám před 5dny ovu, ale ta dnešní teplota vše zkazila a vypadá to spíš na anovuNelis, kde jsi??
Ahojky,
no myslím že jsi ovu toho 16. neměla a možná bude dnes z BT se to nedá určit takhle dopředu, uvidíš za další 4 dny, ale neztrácej naději. Jak máš dlouhý cyklus?
Jane29 píše:mmarket píše:Ahojky,
Ahoj holky
no myslím že jsi ovu toho 16. neměla a možná bude dnes z BT se to nedá určit takhle dopředu, uvidíš za další 4 dny, ale neztrácej naději. Jak máš dlouhý cyklus?
ale byl ukázkový bílek a bolesti, tak jsem si myslela ![]()
cykly mám 33 dní
ach jo ![]()
Ten hlen a tak je doprovodný příznak.
Samo i teploty mužou být jinak. Počkej a uvidíš.
Já jsem doted ležela, bo se mi udělalo blbě od zaludku a myslela jsem, že pujdu
, lehla jsem si a dobrý, je to fuč.
No jestli máš cykly 33 dní tak bych ještě nezoufala a počkala jak se ty teploty projeví v následujících 4 - 5 dnech. Ono ze začátku měření je to takový všelijaký
Ale po třech měsících už to poznáš
Šak pravidelně teploty zapisuj a já se budu koukat aněco z toho určitě vykoukáme ![]()
Ahoooj,tak jsem se konečně dostala k PC.Tak test nic a úspěšně se mi sputila dnes mrcha
Takové hnědé,zvláštní,ale počítám,že se to rozjede po 17 dnech meškání v plné parádě!