Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobré ráno holky
![]()
dnes mě bolí podbřišek-pravý vaječník, že by blížící se ovulka? anebo už proběhla snad jsme ji nepropásli
.Občas je to píchavá bolest.V tomhle nemám zkušenosti, prosím poraďte.
Ahoj holky, krásné ráno… děkuji Vám všem za milá přivítání a podporu. Hlásím, že včera bylo
, ale myslím, že to nemělo valný efekt, protože podle výpočtů by ovulka měla přijít až tento víkend… takže to je na druhou stranu nejlepší čas na tuleníčko
Jinak, pokoušíme se o první mimi, takže napětí jak hrom… ![]()
Godaiva píše:
Ahoj holky, krásné ráno… děkuji Vám všem za milá přivítání a podporu. Hlásím, že včera bylo![]()
, ale myslím, že to nemělo valný efekt, protože podle výpočtů by ovulka měla přijít až tento víkend… takže to je na druhou stranu nejlepší čas na tuleníčko
Jinak, pokoušíme se o první mimi, takže napětí jak hrom…
Jéé první mimi. To jsem byla neznalá, neměla jsem ionternet, nevěděla o nějakých potratech, neplodnosti.....
God, vítám tě ![]()
taky se snažíme o první mimi.. ![]()
holky, myslíte, že se mám poradit s dr.,jestli u mě ta ovu vůbec probíhá? ![]()
Ahoj Godaiva, já se taky snažím o první mimi
a ovulku očekávám, taky nejdřív až o tomhle víkendu ![]()
mmarket píše:
God, vítám tě![]()
taky se snažíme o první mimi..
holky, myslíte, že se mám poradit s dr.,jestli u mě ta ovu vůbec probíhá?
uVIDÍŠ DÁL PODLE GRAFU. sAMO DR ŘÍCT MUŽEŠ, UDĚLÁ TI UTZ A BUDES VEDET.
lokofa píše:mmarket píše:uVIDÍŠ DÁL PODLE GRAFU. sAMO DR ŘÍCT MUŽEŠ, UDĚLÁ TI UTZ A BUDES VEDET.
God, vítám tě![]()
holky, myslíte, že se mám poradit s dr.,jestli u mě ta ovu vůbec probíhá?
když on mi říkal, že se uvidíme za rok, když mi nepůjde otěhotnět, tak si říkám, aby si neklepal na čelo, když se tam objevím po 5-ti měsících.
Ale když by toto měl být anovulační cyklus, tak ho asi navštívím ![]()
zatím to tak vypadá, jestli zítra teplota opět klesne,že?
mmarket píše:lokofa píše:když on mi říkal, že se uvidíme za rok, když mi nepůjde otěhotnět, tak si říkám, aby si neklepal na čelo, když se tam objevím po 5-ti měsících.mmarket píše:uVIDÍŠ DÁL PODLE GRAFU. sAMO DR ŘÍCT MUŽEŠ, UDĚLÁ TI UTZ A BUDES VEDET.
God, vítám tě![]()
holky, myslíte, že se mám poradit s dr.,jestli u mě ta ovu vůbec probíhá?Ale když by toto měl být anovulační cyklus, tak ho asi navštívím
nEMŮŽEŠ DOPŘEDU VĚDĚT, JAKÁ BUDE DRUHÝ DEN TEPLOTA.
lokofa píše:mmarket píše:nEMŮŽEŠ DOPŘEDU VĚDĚT, JAKÁ BUDE DRUHÝ DEN TEPLOTA.lokofa píše:když on mi říkal, že se uvidíme za rok, když mi nepůjde otěhotnět, tak si říkám, aby si neklepal na čelo, když se tam objevím po 5-ti měsících.mmarket píše:uVIDÍŠ DÁL PODLE GRAFU. sAMO DR ŘÍCT MUŽEŠ, UDĚLÁ TI UTZ A BUDES VEDET.
God, vítám tě![]()
holky, myslíte, že se mám poradit s dr.,jestli u mě ta ovu vůbec probíhá?Ale když by toto měl být anovulační cyklus, tak ho asi navštívím
no to nemůžu, ale vidíš, jak mi to kolísá. Když konečně klesne a pak stoupne, tak zase klesne, takže celkem vím, co bude zítra následovat… ![]()
nehledě na to, že za 8 dní očekávám ![]()
mmarket píše:lokofa píše:no to nemůžu, ale vidíš, jak mi to kolísá. Když konečně klesne a pak stoupne, tak zase klesne, takže celkem vím, co bude zítra následovat…mmarket píše:nEMŮŽEŠ DOPŘEDU VĚDĚT, JAKÁ BUDE DRUHÝ DEN TEPLOTA.lokofa píše:když on mi říkal, že se uvidíme za rok, když mi nepůjde otěhotnět, tak si říkám, aby si neklepal na čelo, když se tam objevím po 5-ti měsících.mmarket píše:uVIDÍŠ DÁL PODLE GRAFU. sAMO DR ŘÍCT MUŽEŠ, UDĚLÁ TI UTZ A BUDES VEDET.
God, vítám tě![]()
nehledě na to, že za 8 dní očekávám
No na 25dc (jsi 25 ne?) už se mi i na ovu zdá pozdě, pokud ty cykly máš většinou 33 dnu.
Uvidís, kamarádka to taky tak měla. Vajíčka nedozrávala do správně velikosti, dostala clostík na stimulku a bylo.
lokofa píše:mmarket píše:No na 25dc (jsi 25 ne?) už se mi i na ovu zdá pozdě, pokud ty cykly máš většinou 33 dnu.lokofa píše:no to nemůžu, ale vidíš, jak mi to kolísá. Když konečně klesne a pak stoupne, tak zase klesne, takže celkem vím, co bude zítra následovat…mmarket píše:nEMŮŽEŠ DOPŘEDU VĚDĚT, JAKÁ BUDE DRUHÝ DEN TEPLOTA.lokofa píše:když on mi říkal, že se uvidíme za rok, když mi nepůjde otěhotnět, tak si říkám, aby si neklepal na čelo, když se tam objevím po 5-ti měsících.mmarket píše:uVIDÍŠ DÁL PODLE GRAFU. sAMO DR ŘÍCT MUŽEŠ, UDĚLÁ TI UTZ A BUDES VEDET.
God, vítám tě![]()
Uvidís, kamarádka to taky tak měla. Vajíčka nedozrávala do správně velikosti, dostala clostík na stimulku a bylo.
jo, jsem 25 DC a mám cykly 33dní. Taky si myslím, že už je pozdě. Takže i kdyby zítřejší teploty po dnešku stouply, tak už je to pasé, že?! ![]()
mmarket píše:lokofa píše:jo, jsem 25 DC a mám cykly 33dní. Taky si myslím, že už je pozdě. Takže i kdyby zítřejší teploty po dnešku stouply, tak už je to pasé, že?!mmarket píše:No na 25dc (jsi 25 ne?) už se mi i na ovu zdá pozdě, pokud ty cykly máš většinou 33 dnu.lokofa píše:no to nemůžu, ale vidíš, jak mi to kolísá. Když konečně klesne a pak stoupne, tak zase klesne, takže celkem vím, co bude zítra následovat…mmarket píše:nEMŮŽEŠ DOPŘEDU VĚDĚT, JAKÁ BUDE DRUHÝ DEN TEPLOTA.lokofa píše:když on mi říkal, že se uvidíme za rok, když mi nepůjde otěhotnět, tak si říkám, aby si neklepal na čelo, když se tam objevím po 5-ti měsících.mmarket píše:uVIDÍŠ DÁL PODLE GRAFU. sAMO DR ŘÍCT MUŽEŠ, UDĚLÁ TI UTZ A BUDES VEDET.
God, vítám tě![]()
Pokud by byla ovu ted a ms dorazila v tom 33dc, tak je to taky na prd, kratka lutealka.
teda vy jstew uplne znalkyne
ja se v tom porad placam,ale rozhodla jsem se ze pokud to nevyjde tak od pristiho mesice davam teplomer na nocni stolek a stanu se grafologem
![]()
lokofa píše:Verčule píše:
dobre jitro holkydoufam ze vsechny mely
noc a ted se budete potit a cekat se mnou
,zrovna premyslim jak se zabavit abych tech 9 dni do MS preckala
hezkej den vsem
sakra tezko
uz jsem se nahlasila i na mimopracovni akce abych zabila cas
To jde těžko, co??
Jinak dobré ráno
To jde těžko, co??
Jinak dobré ráno