Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mmarket Proč rozhozená, šak jak dlouho se snažíte? 1-4 měsíce nebo dýl? Já vím my ženský jsme v tomto hrozný prostě, když chcem mimčo, tak ho chcem hned, to znám, mám to tak stejně
, ale zatím si z toho žádnou hlavu nedělám, prostě si užívám
a jiných věcí co mám ráda
Jane29 píše:
mmarket Proč rozhozená, šak jak dlouho se snažíte? 1-4 měsíce nebo dýl? Já vím my ženský jsme v tomto hrozný prostě, když chcem mimčo, tak ho chcem hned, to znám, mám to tak stejně, ale zatím si z toho žádnou hlavu nedělám, prostě si užívám
já vím… ![]()
Jane29 píše:
mmarket Proč rozhozená, šak jak dlouho se snažíte? 1-4 měsíce nebo dýl? Já vím my ženský jsme v tomto hrozný prostě, když chcem mimčo, tak ho chcem hned, to znám, mám to tak stejně, ale zatím si z toho žádnou hlavu nedělám, prostě si užívám
Já mylsím, že spíš z toho, že vyklus vypadá na anovulák.
To je přesně ten správný přístup, co popisuješ. I když pro nás ženský je to dost těžký, když něco chceme, tak nemyslíme na nic jiného…
ale právě to „nemyslení“ na to, kdy najdeme //, nejvíc pomáhá k tomu, abychom ty // nakonec našly… psychika je prostě největší svinstvo…takže zůstat v klidu, zabývat se věcmi, které máme rády a těší nás a příliš se nesoustředit to, kdy bude mimi, má větší účinek než všechny Utrogestany a Clostilbegyty a podobné věci…
![]()
Godaiva píše:
To je přesně ten správný přístup, co popisuješ. I když pro nás ženský je to dost těžký, když něco chceme, tak nemyslíme na nic jiného…ale právě to „nemyslení“ na to, kdy najdeme //, nejvíc pomáhá k tomu, abychom ty // nakonec našly… psychika je prostě největší svinstvo…takže zůstat v klidu, zabývat se věcmi, které máme rády a těší nás a příliš se nesoustředit to, kdy bude mimi, má větší účinek než všechny Utrogestany a Clostilbegyty a podobné věci…
![]()
No tak clostík je dávaný kvuli ovu, těžko jde na to nemyslet, když normálně bez léku a hormonální stimulky to prostě nejde.
Eliška nám trvala dva roky, bylo to hnusné období…když už se zadařilo, tak to nevyslo.
Pak po laparce jsem měla doporučení tři cykly a jehle, třetí už nebyl.
Neeee, jasně, já to myslela jako spíš z té „duchovní stránky“… ![]()
Godaiva píše:
Neeee, jasně, já to myslela jako spíš z té „duchovní stránky“…
ono i tak…prostě pokud už je jakákoliv stimulka a lítání po dr, už to nejde neřešit to.
Nejlepší je sladká nevědomost.
Holky, musím se rozloučit, tak Vám přeji pěkné odpoledne a těším se na brzkou viděnou. Ahojky zatím.
jj pokud už člověk lítá po doktorech, tak už na to nemyslet nejde, to asi jo s tím souhlasím.
Napucla jsem si pupík rajskou a nejradši bych zalehla. Bohužel Elinka je vyspaná
ahoj holky, teda vy jste toho zase nakecali
já rozhodně doporučuji měřit 3 měsíce BT, tak se pozná ovu a nestojí to peníze. Já jsem z měření vypozorovala že ovu mám 15-16 DC, luteálka je 15 dní. Tak podle toho jedu ![]()