Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
21.6.11 11:09

mmarket Proč rozhozená, šak jak dlouho se snažíte? 1-4 měsíce nebo dýl? Já vím my ženský jsme v tomto hrozný prostě, když chcem mimčo, tak ho chcem hned, to znám, mám to tak stejně :mrgreen: , ale zatím si z toho žádnou hlavu nedělám, prostě si užívám :hug: a jiných věcí co mám ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
21.6.11 11:14
Jane29 píše:
mmarket Proč rozhozená, šak jak dlouho se snažíte? 1-4 měsíce nebo dýl? Já vím my ženský jsme v tomto hrozný prostě, když chcem mimčo, tak ho chcem hned, to znám, mám to tak stejně :mrgreen: , ale zatím si z toho žádnou hlavu nedělám, prostě si užívám :hug: a jiných věcí co mám ráda

já vím… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 11:15
Jane29 píše:
mmarket Proč rozhozená, šak jak dlouho se snažíte? 1-4 měsíce nebo dýl? Já vím my ženský jsme v tomto hrozný prostě, když chcem mimčo, tak ho chcem hned, to znám, mám to tak stejně :mrgreen: , ale zatím si z toho žádnou hlavu nedělám, prostě si užívám :hug: a jiných věcí co mám ráda

Já mylsím, že spíš z toho, že vyklus vypadá na anovulák.

• Citovat
  • Upravit
157
21.6.11 11:24

Jane29

To je přesně ten správný přístup, co popisuješ. I když pro nás ženský je to dost těžký, když něco chceme, tak nemyslíme na nic jiného… :zed: ale právě to „nemyslení“ na to, kdy najdeme //, nejvíc pomáhá k tomu, abychom ty // nakonec našly… psychika je prostě největší svinstvo…takže zůstat v klidu, zabývat se věcmi, které máme rády a těší nás a příliš se nesoustředit to, kdy bude mimi, má větší účinek než všechny Utrogestany a Clostilbegyty a podobné věci… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 11:26
Godaiva píše:
To je přesně ten správný přístup, co popisuješ. I když pro nás ženský je to dost těžký, když něco chceme, tak nemyslíme na nic jiného… :zed: ale právě to „nemyslení“ na to, kdy najdeme //, nejvíc pomáhá k tomu, abychom ty // nakonec našly… psychika je prostě největší svinstvo…takže zůstat v klidu, zabývat se věcmi, které máme rády a těší nás a příliš se nesoustředit to, kdy bude mimi, má větší účinek než všechny Utrogestany a Clostilbegyty a podobné věci… :wink: :lol:

No tak clostík je dávaný kvuli ovu, těžko jde na to nemyslet, když normálně bez léku a hormonální stimulky to prostě nejde.
Eliška nám trvala dva roky, bylo to hnusné období…když už se zadařilo, tak to nevyslo.
Pak po laparce jsem měla doporučení tři cykly a jehle, třetí už nebyl.

• Citovat
  • Upravit
157
21.6.11 11:30

Lokofa

Neeee, jasně, já to myslela jako spíš z té „duchovní stránky“… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 11:32
Godaiva píše:
Neeee, jasně, já to myslela jako spíš z té „duchovní stránky“… :wink:

ono i tak…prostě pokud už je jakákoliv stimulka a lítání po dr, už to nejde neřešit to.
Nejlepší je sladká nevědomost.

• Citovat
  • Upravit
157
21.6.11 11:36

To teda fakt… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.6.11 11:37

Pěkné odpoledne

Holky, musím se rozloučit, tak Vám přeji pěkné odpoledne a těším se na brzkou viděnou. Ahojky zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
21.6.11 12:04

jj pokud už člověk lítá po doktorech, tak už na to nemyslet nejde, to asi jo s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 12:07

Napucla jsem si pupík rajskou a nejradši bych zalehla. Bohužel Elinka je vyspaná

• Citovat
  • Upravit
12803
21.6.11 12:37

Ja jsem se taky řádně najedla a někam zalehla, ale to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.6.11 14:09

ahoj holky, teda vy jste toho zase nakecali :mrgreen: já rozhodně doporučuji měřit 3 měsíce BT, tak se pozná ovu a nestojí to peníze. Já jsem z měření vypozorovala že ovu mám 15-16 DC, luteálka je 15 dní. Tak podle toho jedu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.6.11 14:11

lokofa

jů rajská, já chci taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.6.11 14:12