Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa: výborný výklad. pár věcí jsem tedy ani nevěděla. Díko za podrobné informace
![]()
Tak jsem se tu dneska zase lecos přiučila, ale taky si říkám, že někdy je asi fakt lepší nevědět:)
ahojte,
Lokofa - dost podrobný popis, díky ![]()
Mmarket - jak teploty?
Verčule - co příznaky? ![]()
Jinak já si teda myslela, že ovu byla v pondělí, ale dnes teplota nic moc, takže buď se vybil teploměr nebo mám nějaký vadný tělo
Tím pádem na to kašlu a uvidíme co přinese dalších 14 dnů ![]()
Právě psala švagrová. Jejímu bráchovi se dnes narodil Lukášek. Měl mít původní termín v srpnu, pak jí ho posouvali, posouvali někdy na červenec a dneska se narodil podle posledního upraveného termínu o měsíc dřív.
hezký den ![]()
tady už se to zase napíná, jsem zvědavá, kdo nevydrží a testne ![]()
Já jedu s Jane a Magdou, čekám na ovu, včera test negativní, teď letím dělat další ![]()
tak zatím ovu nebude, ale čárka sílí
a hlen mám stejně jen krémový, tak budu mít asi posunutou ovu o den. Jsem i měřila, tak se uvidí, jak to bude ![]()
Damia
Tak aspoň budeme moct spolu testovat pokud to nevydržíme ![]()
tak ovu testík se už úplně vybarvil a testovací je o něco slabší než kontrolní, takže pozitivní testík bude doufám zítra a ovu v pátek ![]()
damia píše:
nebudeme, ty hlavo děravá, v testovací době jsem na dovče
jejda no jo halva děravá to já jsem ![]()
Koukám, že jdu akorát když je řeč o ovu testíkách. Právě jsem si ho udělala, dá se říct můj první (když nebudu počítat ten jeden co jsem dělala před pár dny jen tak na zkoušku). No a jsem dnes 11DC a první cyklus po HA, takže netuším kdy příjde MS. No a testík mě trochu překvapil, dalo by se říct že čárky jsou skoro stejné, ta testovací je teda možná nepatrně slabší ale fakt jen strašně malinko. Takže nevím jestli se může jednat o ovu a nebo musí být testovací silnější než kontrolní? Psali jste tu, že čárky sílí, takže když zkusím zítra tak by možná mohla být ještě silnější, že?Snažila jsem se všechno dodržet, tak by to snad mělo být správně. Vyfotila bych to ale bohužel nemám momentálně čím. Před HA jsem měla cykly kolem 30dní, takže bych čekala ovu trochu dýl…ale je fakt, že to teď může být úplně jinak.
testovací musí být stejná nebo silnější než kontrolní. Ovu může dorazit i zítra, pokud budeš mít testík negativní. Pokud budeš mít testík zítra s kontrolní čárkou silnější než testovací, tak ovu pravděpodobně druhý den, každopádně nejvyšší čas na tulení ![]()
Ono se to právě těžko posuzuje, škoda že nemám ten foťák. Chvíli mi přišlo, že stejné jsou a pak jsem zas usoudila, že ta testovací asi trošku slabší bude, ale fakt nepatrně. Každopádně neponechám nic náhodě a dneska na to vlítnem
a zítra zkusím testík znova a uvidím.