Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
23.6.11 08:33

Krásné ráno holky,
mmarket koukala jsem na ten tvůj graf a mrzí mě, že máš anovulační cyklus, ale zase jsi to zachytila včas a né třeba až po roce a něco snažení, ne? Takže nezoufej, zajdi si k DR a příští měsíc se určitě zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 08:34
Jane29 píše:
Krásné ráno holky,
mmarket koukala jsem na ten tvůj graf a mrzí mě, že máš anovulační cyklus, ale zase jsi to zachytila včas a né třeba až po roce a něco snažení, ne? Takže nezoufej, zajdi si k DR a příští měsíc se určitě zadaří :palec:

Ještě to nemusí být pokaždé, je možné, že vynechává třeba jen jeden vaječník.

• Citovat
  • Upravit
6399
23.6.11 08:39

holky, děkuju za podporu :cry:
a ty vaječníky se střídají? Vím, že na jednom mám cystu, ale že by to souviselo s anovulačním cyklem? :-o
teď už jen čekám na MS, ať můžu jít do dalšího snažení, ještě budu měřit BT, jestli to bude to samý, ale pak to vzdávám… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 08:40
mmarket píše:
a ty vaječníky se střídají? Vím, že na jednom mám cystu, ale že by to souviselo s anovulačním cyklem? :-o
teď už jen čekám na MS, ať můžu jít do dalšího snažení, ještě budu měřit BT, jestli to bude to samý, ale pak to vzdávám… :zed:

Ano střídají se. A s tou cystou??
No možné to je.

• Citovat
  • Upravit
6399
23.6.11 08:42
lokofa píše:
mmarket píše:
teď už jen čekám na MS, ať můžu jít do dalšího snažení, ještě budu měřit BT, jestli to bude to samý, ale pak to vzdávám… :zed:
Ano střídají se. A s tou cystou??
No možné to je.

všechny tady se modlí, aby mrchu nedostaly a já jediná si to teď přeju, aby co nejrychleji přišla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.6.11 08:48

Nízká teplota....

Ahoj holky, pěkný den všem… jsem dneska hned poránu otrávená až na půdu, protože ráno byla BT 36,3 :cry: :-( , tak to se ovulce neblíží ani náhodou… jedině se můžu utěšovat tím, že je to teplotní propad před ovulkou… no, uvidím zítra… ach jo, ten Utroš asi fakt ovulce nepřeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 08:53
Godaiva píše:
Ahoj holky, pěkný den všem… jsem dneska hned poránu otrávená až na půdu, protože ráno byla BT 36,3 :cry: :-( , tak to se ovulce neblíží ani náhodou… jedině se můžu utěšovat tím, že je to teplotní propad před ovulkou… no, uvidím zítra… ach jo, ten Utroš asi fakt ovulce nepřeje…

Počkej jak bereš utráč??

• Citovat
  • Upravit
157
23.6.11 09:03

Lokofa

No právě, že pitomě… Dr. mi ho nasadil na srovnání cyklu, mám ho brát 16. - 27. den cyklu… jenže nevím, kdy mám přesně ovulaci, ale podle mýho (dost odfláknutýho) měření minulý cyklus tak kolem 25. dne (cyklus mám průměrně 36 dní)…no, a jak jsem se dočetla, Utroš před ovulkou spíš škodí než pomáhá… no, tak musím počkat tři cykly, než ho doberu a snad se ovulka znovu nastartuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 09:08
Godaiva píše:
No právě, že pitomě… Dr. mi ho nasadil na srovnání cyklu, mám ho brát 16. - 27. den cyklu… jenže nevím, kdy mám přesně ovulaci, ale podle mýho (dost odfláknutýho) měření minulý cyklus tak kolem 25. dne (cyklus mám průměrně 36 dní)…no, a jak jsem se dočetla, Utroš před ovulkou spíš škodí než pomáhá… no, tak musím počkat tři cykly, než ho doberu a snad se ovulka znovu nastartuje…

Utroš se nesmí brát před ovu. On jí brání.
Proto je dulezité mít jasné potvrzenou ovu.

• Citovat
  • Upravit
157
23.6.11 09:11

Lokofa

No právě, jenže můj Dr. mi ho rovnou fláknul, aby se mi srovnal MS cyklus, a o ovu se nějak nestaral, a já ten Utroš před tím neznala, no, tak mě ani nenapadlo, že ovulaci zabraňuje… no, takže holt musím teď čekat, než ho doberu… pak můžu ovu začít řešit… teď mám smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 09:12
Godaiva píše:
No právě, jenže můj Dr. mi ho rovnou fláknul, aby se mi srovnal MS cyklus, a o ovu se nějak nestaral, a já ten Utroš před tím neznala, no, tak mě ani nenapadlo, že ovulaci zabraňuje… no, takže holt musím teď čekat, než ho doberu… pak můžu ovu začít řešit… teď mám smůlu…

Ach joooo. Ti doktoři mě někdy udivujou.
Já jsem v březnu změnila dr a jsem strašně moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
157
23.6.11 09:18

Lokofa

To jo, někdy fakt člověk žasne. Já teda nemůžu říct na svýho Dr. nic špatnýho, jsem s ním spokojená… on to myslel určitě dobře s tím Utrošem, protože mi cykly lítaly všelijak…ale když jsem se pak dočetla, že Utroš před ovu je spíš jako antikoncepce…tak mě to taky trochu zarazilo, no, že se Dr. nezajímal, kdy mám ovulaci nebo ji nezjišťoval… protože ví, že se s manželem snažíme… Svýmu Dr. jsem psala e-mail, ale zatím neodepsal. No, tak uvidím, jak to bude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 09:20
Godaiva píše:
To jo, někdy fakt člověk žasne. Já teda nemůžu říct na svýho Dr. nic špatnýho, jsem s ním spokojená… on to myslel určitě dobře s tím Utrošem, protože mi cykly lítaly všelijak…ale když jsem se pak dočetla, že Utroš před ovu je spíš jako antikoncepce…tak mě to taky trochu zarazilo, no, že se Dr. nezajímal, kdy mám ovulaci nebo ji nezjišťoval… protože ví, že se s manželem snažíme… Svýmu Dr. jsem psala e-mail, ale zatím neodepsal. No, tak uvidím, jak to bude pokračovat.

Mno možná to vzal tak, že se první srovná cyklus a pak teprve zjistí ovu a upraví mediakci.

• Citovat
  • Upravit
157
23.6.11 09:24

Lokofa

Jojo, je to možný… navíc, viď… já jsem si přečetla ten příbalový leták a jásala jsem, že jako Utroš naopak pomáhá a že by se mohlo zadařit… no, a v tom letáku není nic o tom, že se to nesmí brát před ovu… takže, když jsem se pak dočetla, že před ovu to je spíš na škodu, tak mi sklaplo. Ale je to i moje blbost, měla jsem se zajímat předem a doktora se rovnou zeptat, co je to za utrejch… :-D No jo, jenže to víš… tohle jsem si v tu chvíli nedala do souvislostí a věřila, že mi Dr. předepsal preparát, kterej mi nějak nemůže uškodit… prostě jsem se těšila, že budu mít pravidelný cyklus a tím pádem lepší vyhlídky na otěhotnění… a pak jsem se teprve zpětně dočetla další detaily. Kdyby to třeba napsali do toho letáku, že před ovu nebrat, tak by mě to trklo hned… no, tak už je pozdě…takže prostě asi 3 cykly obětuju…pak se dál uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 10:34
Godaiva píše:
Jojo, je to možný… navíc, viď… já jsem si přečetla ten příbalový leták a jásala jsem, že jako Utroš naopak pomáhá a že by se mohlo zadařit… no, a v tom letáku není nic o tom, že se to nesmí brát před ovu… takže, když jsem se pak dočetla, že před ovu to je spíš na škodu, tak mi sklaplo. Ale je to i moje blbost, měla jsem se zajímat předem a doktora se rovnou zeptat, co je to za utrejch… :-D No jo, jenže to víš… tohle jsem si v tu chvíli nedala do souvislostí a věřila, že mi Dr. předepsal preparát, kterej mi nějak nemůže uškodit… prostě jsem se těšila, že budu mít pravidelný cyklus a tím pádem lepší vyhlídky na otěhotnění… a pak jsem se teprve zpětně dočetla další detaily. Kdyby to třeba napsali do toho letáku, že před ovu nebrat, tak by mě to trklo hned… no, tak už je pozdě…takže prostě asi 3 cykly obětuju…pak se dál uvidí…

Já mám pocit, že jsem v létáku něco o vou četla, ale utroš jsem brala naposledy před těhu s Eli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex