Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
23.6.11 14:35
mmarket píše:
já myslela, že rtuťový teploměry se stále prodávají, tož totok? 8-o
a to jsem nedávno v podpaží mívala normální teploty okolo 37! A doktorka říkala, že je to normální… 8-o
takže nahoře horko, dole chladno - SUPER! :mrgreen:
jo a tlak mám 90 na 50 , to už jsem tedy pomalu mrtvá, ne?! :mrgreen: :lol:

JJ to mě jednou doktorka měřila tlak a nějak se furt nemohla doměřit a pak mi nakonec ze srandy povídá a co vy tu ještě děláte s tak nízkým tlakem, to ještě žijete? docela jsme se tenkrát pobavili :mrgreen: Jo asi nějaký výkyvy na měsíci či co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.6.11 15:22

Holky, co myslíte? Ten včerejší test (11DC) už trochu vyblednul, byly obě tmavší a vypadaly stejně, no ale dnešní testík vypadá taky docela dobře. Tak teda nevím, jestli to takhle budu mít pořád a třeba při ovu bude ta testovací ještě silnější a nebo už tohle ovu je…četla jsem někde, že může být u někoho pozitivní až 3dny. Holt zkusím zítra další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 15:34

ta dnešní je lepší než ta včera :palec: Pozitivní ovu testík ti značí, že ovu bude za 12-48 hodin, tak až bude ovu, tak testík bude negativní. A viděla jsem tady na diskuzích taky pár holek, co měli pozitivní testíky i 3 dny, rozhodující je poslední, po něm už je test negativní a tím i ovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 15:36

mrkni na můj dnešní testík, ta testovací čárka je fakt silnější. Tak zítra testneš a uvidí se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.6.11 15:42

Já právě koukala, že ty máš tu testovací silnější. To já zase ne, jsou maximálně stejné. Tak uvidím zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
23.6.11 15:56

Halóóó, Verčule :mavam: kde jsi? :think:
ty nás ale napínáš!!!! JSme zvědavé… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
23.6.11 15:57
Lenule27 píše:
mmarket píše:
mám si vrazit jeden tam dolů a jeden pod pažu a zkusit jestli je rozdíl? :mrgreen:

ano prosím :jazyk:

a kde jsi sehnala rtuťák? on je myslím už zakázaný prodávat :-? a já bych ho docela brala. u těch digitálů člověk nikdy neví, kdy dojede. A to jsme nedávno koupili novej a už nefakčí :pocitac:

na aukru jsem viděla že prodávají rtuťové teploněry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 17:44
magda82 píše:
Lenule27 píše:
mmarket píše:
mám si vrazit jeden tam dolů a jeden pod pažu a zkusit jestli je rozdíl? :mrgreen:

ano prosím :jazyk:

a kde jsi sehnala rtuťák? on je myslím už zakázaný prodávat :-? a já bych ho docela brala. u těch digitálů člověk nikdy neví, kdy dojede. A to jsme nedávno koupili novej a už nefakčí :pocitac:
na aukru jsem viděla že prodávají rtuťové teploněry

Divné, zákon to zakázal.

• Citovat
  • Upravit
14777
23.6.11 20:30

http://aukro.cz/…g.php/search?…
posílám odkaz na celou stránku na aukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 20:33
magda82 píše:
http://aukro.cz/…g.php/search?…
posílám odkaz na celou stránku na aukru.

Super. Ted jsem zrovna nadávala, jak jsme měli s mojim anginu, že se nebylo ani čím pořádně změřit.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
23.6.11 20:34

Myslíš, že bude fakt rtutovýý??
Ony se prodávají taky ty sklenění,ale s jinou náplní

• Citovat
  • Upravit
14777
23.6.11 20:41

tak to nevím,ale slyšela jsem, že vypadá jako rtuťovým,ale rtuť tam není, je tam něco jiného,ale co to netuším :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 20:42
magda82 píše:
tak to nevím,ale slyšela jsem, že vypadá jako rtuťovým,ale rtuť tam není, je tam něco jiného,ale co to netuším :nevim: :nevim:

Mno já ten nertutový mám doma, měli ho už vp orodnicích,když jsem ležela s Elinkou a popravdě nejdou vůbec sklepat a nějak mi přijde, že měří pořád stejnou teplotu

• Citovat
  • Upravit
6399
24.6.11 07:19

ahoj ženy, tak vám teď něco napíšu k vaší diskuzi o teploměrech… dnes jsem se měřila naráz tím svým, co měřím doteď a starým klasickým rtuťovým a???..... rozdíl tří stupínků :-o takže??
Zřejmě mám ten, co popisujete jako skleněný,a je fakt na h… :-x
takže letí do koše a buď jdu pro digitál (ale slyšela jsem, že jsou nepřesné) a nebo si budu vážit toho, co jsem „vyhrabala“ po pra pra prababičce :lol:
nechápu, že jsou tam takové rozdíly, jednou je to teploměr, tak by snad měl měřit, ne?! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.6.11 07:53

Holky tak MS zatim nedorazila. A rano sem to uz nevydrzela a udelala si test cekala sem ze bude bilej ale je tam carka :huban:
Ale pridu si vic rozrusena nez kdyby tam nebyla.
Se bojim co bude, jestli to jeste dostanu nebo ne.
Od nedele me lehce poboliva v podbrisku ale spis niz a nekdy vic a nekdy min. A taky sem od pondeli spinila az do dnes.
Strasne rada bych to rekla mazelovi ale nevim jestli nemam jeste chvili pockat, co myslite?

Ta carka je jeste silnejsi nejde to poradne vyfotit. Jevidet i z velky dalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí