Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:mmarket píše:Neee graf je doprovodný k sympto metodě. Nema se spolehat jen na jednu.
takže z toho plyne ponaučení, že grafům nevěřit, věřit svému tělu a hlenu???
Mi sedi graf, hlen i cipek + utz a ovu testy. takže já to mám potvrzene vice metodama a sedi vsechny na den presne
doprčic, tak jak to, že už nejsi těhule?
![]()
Lenule27 píše:mmarket píše:
takže z toho plyne ponaučení, že grafům nevěřit, věřit svému tělu a hlenu???no, spíš bych to brala tak, že teploty jsou prioritní a údaje o hlenu to jen jistí
Ale věřit tělu bude nejspíš to onohlavně to chce častější sex
![]()
dííííííííky za radu
![]()
příští měsíc nebude na programu nic jiného než sex ![]()
Lenule27 píše:mmarket píše:
takže z toho plyne ponaučení, že grafům nevěřit, věřit svému tělu a hlenu???no, spíš bych to brala tak, že teploty jsou prioritní a údaje o hlenu to jen jistí
Ale věřit tělu bude nejspíš to onohlavně to chce častější sex
![]()
tak a k tomu se přiklánim i já
![]()
holky, tak na sex snad musí být dva, ne?! ![]()
jak ho mám mít častěji, když je moje polovička stále unavená??? ![]()
no chce to dovolenou
nebo rozmazlovat
s chlapama je to někdy strašný ale bez nich to nejde noo
![]()
Lenule27 píše:lokofa píše:doprčic, tak jak to, že už nejsi těhule?mmarket píše:Neee graf je doprovodný k sympto metodě. Nema se spolehat jen na jednu.
Mi sedi graf, hlen i cipek + utz a ovu testy. takže já to mám potvrzene vice metodama a sedi vsechny na den presne![]()
No jo, jenže jen 15-20% sexu v ovu je těhotenství, to je docela malá šance.
To se tak ptám, proč nám Elinka trvala dva roky, když jsme se pokaždé trefili do ovu
Pomooooc mě zase bolí v krku. Mám tam ostnatý drát, chrčím na průduškách (asi)…to budou ty nedobrane a vyhozene ATB
hmm tak zkus na krk čajík s medem a citrónem
a ať tě to dlouho nedrží
Jane29 píše:
hmm tak zkus na krk čajík s medem a citrónema ať tě to dlouho nedrží
Jééé ted v tom vedru horký čaj fakt nééé. Máme tu pomalu 30 stupnu a ještě čaj.
Ale už mám nakrájenou cibuili s cukrem
lokofa píše:Lenule27 píše:No jo, jenže jen 15-20% sexu v ovu je těhotenství, to je docela malá šance.lokofa píše:doprčic, tak jak to, že už nejsi těhule?mmarket píše:Neee graf je doprovodný k sympto metodě. Nema se spolehat jen na jednu.
Mi sedi graf, hlen i cipek + utz a ovu testy. takže já to mám potvrzene vice metodama a sedi vsechny na den presne![]()
To se tak ptám, proč nám Elinka trvala dva roky, když jsme se pokaždé trefili do ovu
to je fakt pešek, toto. a když to člověk nepotřebuje, tak je to hned ![]()
Elinku jste pak měli hned po nějaké léčbě, je tak? a teď se snažíte jak dlouho? A taky se vždycky trefíte do ovu?
Lenule27 píše:lokofa píše:to je fakt pešek, toto. a když to člověk nepotřebuje, tak je to hnedLenule27 píše:No jo, jenže jen 15-20% sexu v ovu je těhotenství, to je docela malá šance.lokofa píše:doprčic, tak jak to, že už nejsi těhule?mmarket píše:Neee graf je doprovodný k sympto metodě. Nema se spolehat jen na jednu.
Elinku jste pak měli hned po nějaké léčbě, je tak? a teď se snažíte jak dlouho? A taky se vždycky trefíte do ovu?
Ne ne neléčila jsem se na nic. Jen jsem pak brala asi 14 dnu dostinex. Ale žádná stimulace nebo léčba nebyla.
Ted se snaíme od března, ale v podstatě červenec bude teprve třetí měsíc.
A ano, do ovu se trefime vzdycky, protoze to vychazi na manzelovo volno v praci
lokofa píše:Lenule27 píše:Ne ne neléčila jsem se na nic. Jen jsem pak brala asi 14 dnu dostinex. Ale žádná stimulace nebo léčba nebyla.lokofa píše:to je fakt pešek, toto. a když to člověk nepotřebuje, tak je to hnedLenule27 píše:No jo, jenže jen 15-20% sexu v ovu je těhotenství, to je docela malá šance.lokofa píše:doprčic, tak jak to, že už nejsi těhule?mmarket píše:Neee graf je doprovodný k sympto metodě. Nema se spolehat jen na jednu.
jsem myslela, žes byla na nějaký laparce…tak to si asi špatně pamatuju, nebo to s tím nesouviselo ![]()
no, je to škoda, že to není 100%, když se to vychytá k takové dokonalosti
.
Jsem zvědavá na sebe, protože první 2 těhu byly hned…
Lenule27 píše:lokofa píše:jsem myslela, žes byla na nějaký laparce…tak to si asi špatně pamatuju, nebo to s tím nesouviseloLenule27 píše:Ne ne neléčila jsem se na nic. Jen jsem pak brala asi 14 dnu dostinex. Ale žádná stimulace nebo léčba nebyla.lokofa píše:to je fakt pešek, toto. a když to člověk nepotřebuje, tak je to hnedLenule27 píše:No jo, jenže jen 15-20% sexu v ovu je těhotenství, to je docela malá šance.lokofa píše:doprčic, tak jak to, že už nejsi těhule?mmarket píše:Neee graf je doprovodný k sympto metodě. Nema se spolehat jen na jednu.
no, je to škoda, že to není 100%, když se to vychytá k takové dokonalosti.
Jsem zvědavá na sebe, protože první 2 těhu byly hned…
Ano, laparkou mi odstranovali mimodelozni tehotenstvi
Neee graf je doprovodný k sympto metodě. Nema se spolehat jen na jednu.
Mi sedi graf, hlen i cipek + utz a ovu testy. takže já to mám potvrzene vice metodama a sedi vsechny na den presne