Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:
Marki možné je všechno.
no jo, ale když už konečně byla ovulka, tak je ještě zapotřebí sex ![]()
a ten já už 10 dní neměla ![]()
lokofa, že by to vyšlo zrovna, když jsi to nejmíň čekala? To by byla výborná zpráva
Budeš testovat nebo budeš čekat?
mmarket ale zase víš, že ovuluješ, proto je potřeba tu BT měřit aspoň 3 měsíce, aby jsi to svoje tělo poznala a aspoň zjistíž, jak dlouhou máš luteální fázi. A příště už se určitě zadaří ![]()
Jane29 píše:
lokofa, že by to vyšlo zrovna, když jsi to nejmíň čekala? To by byla výborná zprávaBudeš testovat nebo budeš čekat?
Už jsem testovala.
Jane, díky! Ale víš, co mi nejde do hlavy? Ten graf mi ukazuje ovu 23., ale hlen byl v tu dobu krémový, mléčný a hustý a tím by se spermie stejně nedostaly, nebo ne?! ![]()
takže věřit grafu nebo mýmu tělu a hlenu?
Dnešní test sněhobílý ![]()
mmarket píše:
Jane, díky! Ale víš, co mi nejde do hlavy? Ten graf mi ukazuje ovu 23., ale hlen byl v tu dobu krémový, mléčný a hustý a tím by se spermie stejně nedostaly, nebo ne?!
Dnešní test sněhobílý
Asi tělu a hlenu, když se to s grafem rozchází
lokofa píše:mmarket píše:Asi tělu a hlenu, když se to s grafem rozchází
Jane, díky! Ale víš, co mi nejde do hlavy? Ten graf mi ukazuje ovu 23., ale hlen byl v tu dobu krémový, mléčný a hustý a tím by se spermie stejně nedostaly, nebo ne?!
Dnešní test sněhobílý
takže myslíš, že mám ještě naději??? ![]()
asi ne, já vím, jsem debil v očekávání, no… ![]()
mmarket píše:lokofa píše:takže myslíš, že mám ještě naději???mmarket píše:Asi tělu a hlenu, když se to s grafem rozchází
Dnešní test sněhobílý
asi ne, já vím, jsem debil v očekávání, no…
Naději máš vždycky. Podívej na mě.
Fakt jsem to nečekala, vubec. A dneska rano ejhle.
A to jsem včera blbka vypila 5 piv
mmarket
tak já se v tom hlenu a čípku nevyznám, to zkouším teprve tento měsíc, když si tak nějak vzpomenu. A já vždy věřím svojí BT , ale je pravda, že tak rozházený graf jako máš ty, jsem ještě neviděla.
lokofa a jak dopadl ten test a kdy jsi si ho dělala? No jsem napnutá, jak to dopadne, aspoň mi hezky zkrátíš tu moji nečekací dobu na MS ![]()
Jane29 píše:
lokofa a jak dopadl ten test a kdy jsi si ho dělala? No jsem napnutá, jak to dopadne, aspoň mi hezky zkrátíš tu moji nečekací dobu na MS
Počti pár příspěvku výš, třeba pochopíš.
Dělala jsem včera ráno i dneska ráno a ted jak jsem přijela z města
jo, jsme zvědavé nenapínej!!! ![]()
díky, vím, že jsem atyp ![]()
ale toto asi nejsou těhotenské teploty, že? ![]()