Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
magda82 píše:Jane29 píše: šak já tu budu pořád, takže sama tu mmarket určitě taky nebudeš Magda82 koukala jsem ti na graf a to je teda dneska pokles jako hrom, to jsem zvědavá, co se z toho vyklubezkusím minimálně v den očekávané MS,ale to přesně nevím,podle womenzone to má být 5.7. kdyžtak zkusím 6.7. (hlavně záleží jak dlouho to vydržím, koupené těhu testy mám i pro případ ovu testy,kdyby se nezadařilo.A budeš testovat dřív nebo až když mrška nepřijde? Koukám, že to máme to testovací období nastejno
Tak to budu napnutá jak struna, hlavně po té dnešní teplotě, co jsi nám tu předvedla ![]()
Market - nezoufej, já těm tvým teplotám stejně nevěřím a jsem zvědavá, co se během pár dnů odehraje…a i kdyby to fakt nevyšlo, tak si vem na další cyklus ten teploměr po babičce ![]()
jinak nemám co radit, nejsem v těch grafech moc zběhlá…já to vlastně řeším až tento měsíc a mám dojem, že čím víc to řeším, tím víc je to na prdlačku - taky mi nesedí typloty s hlenem apod.
Jenže jsem si myslela, že když si to pohlídám, tak to bude jednodušší, protože partner má jinou práci a je často pryč nebo se vracívá pozdě a tak jsem to nechtěla prošvihnout. No, a je to fakt k ničemu ![]()
tak to jsem první měsíc měření BT taky holky říkala, že to je naprd, že z toho nemůžu nic vyčíst, no a po 3 měsících měření jsem poznala ovu, kdy má přijít MS. Takže vytrvejte ono to přijde, sice taky nejsem žádnej odborník přes BT, ale už si s tím dokážu poradit a zvlášť když máte pravidelný cykly +-1 den tak ta ovu chodí taky +-1den.
Leňule, taky jsem zvědavá. Fakt to vypadá, jakoby neměřil a pak šel do sebe
![]()
tak nezbývá než čekat do dalšího dne, co teplota udělá a zda dorazí teta ![]()
Jane, když myslíš.
Já to chtěla vzdát, protože tak jak píše Leňule, čím víc se hlídám, tím víc je to na prd.
Ale když myslíš, tak to v červenci ještě zkusím a uvidím, jestli z toho budu chytřejší. ![]()
Každopádně v srpnu na to asi kašlu, když budu (možná) 14 dní na dovolené, tak si ji tím nehodlám kazit… ![]()
mmarket jj já bych měřila, aspoň zjistíš, jestli máš ovulku pořád tak pozdě a jak dlouhou máš luteálku. a pak se ta ovulka dá pořešit s Dr, aby jsi ji měla dřív ![]()
a na dovolené si samo odpočin, to já taky nic nehlídám o dovolené a užívám si volna ![]()
loučím se!
Tak pa s chutí do dalšího dne čekání/nečekání ![]()
valím s příťulou na véču, máme výročí, tak celý den nejím, aby se mi tam celá vlezla, už mám hlad! ![]()
lokofa¨
já mám radost jak kdybzch dvě našla já
to je přesně ono neřešit protože naděje je vždy a hlavně když stim nejmín počítáme
doufám že tě doženem
holky u mě nic jen čekám a dneska mě děsně šíleně a urputně bolej prsa ani retardér jsem přejet nemohla
bolest jak bejk
a nikdo at se nebojí sama tady nezůstane ani jedna z nás ![]()
Holky psala jste to tady některá, že špiníte???
Jak moc prosím?
ahoj holky,
mmarket - tento cyklus máš posunutou ovulku, tu jsi měla 23.6., píšeš, že nic nebylo, ale stačilo i 3-4 dny předtím, třeba se tam aspoň jedna bojovnice probojovala. A teď netestuj, podle mě by jsi neměla čekat ms kolem 7.7.
Annet - průměrná luteálka je 14 dní, tak počítej s tím a uvidíš. Tentokrát budeš mít kratší cykly, což je určtě pozitivní ![]()
lokofa - no co to čtu, stal se zázrak
moooc držím palečky, ať je vše ok ![]()
magda - tak další uhnízdění, držím palečky ať je to tam ![]()
damia: to ještě nevím podle luteální fáze, kterou mám zřejmě 16 dní, tak MS bych měla ne(čekat) 7.7.