Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
27.6.11 13:08
magda82 píše:
Jane29 píše: šak já tu budu pořád, takže sama tu mmarket určitě taky nebudeš Magda82 koukala jsem ti na graf a to je teda dneska pokles jako hrom, to jsem zvědavá, co se z toho vyklube :mrgreen: A budeš testovat dřív nebo až když mrška nepřijde? Koukám, že to máme to testovací období nastejno :palec:
zkusím minimálně v den očekávané MS,ale to přesně nevím,podle womenzone to má být 5.7. kdyžtak zkusím 6.7. (hlavně záleží jak dlouho to vydržím, koupené těhu testy mám i pro případ ovu testy,kdyby se nezadařilo.

Tak to budu napnutá jak struna, hlavně po té dnešní teplotě, co jsi nám tu předvedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
27.6.11 13:18

Market - nezoufej, já těm tvým teplotám stejně nevěřím a jsem zvědavá, co se během pár dnů odehraje…a i kdyby to fakt nevyšlo, tak si vem na další cyklus ten teploměr po babičce :wink:

jinak nemám co radit, nejsem v těch grafech moc zběhlá…já to vlastně řeším až tento měsíc a mám dojem, že čím víc to řeším, tím víc je to na prdlačku - taky mi nesedí typloty s hlenem apod. :zed: Jenže jsem si myslela, že když si to pohlídám, tak to bude jednodušší, protože partner má jinou práci a je často pryč nebo se vracívá pozdě a tak jsem to nechtěla prošvihnout. No, a je to fakt k ničemu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 13:23

tak to jsem první měsíc měření BT taky holky říkala, že to je naprd, že z toho nemůžu nic vyčíst, no a po 3 měsících měření jsem poznala ovu, kdy má přijít MS. Takže vytrvejte ono to přijde, sice taky nejsem žádnej odborník přes BT, ale už si s tím dokážu poradit a zvlášť když máte pravidelný cykly +-1 den tak ta ovu chodí taky +-1den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
27.6.11 13:31

Leňule, taky jsem zvědavá. Fakt to vypadá, jakoby neměřil a pak šel do sebe :mrgreen: :mrgreen:
tak nezbývá než čekat do dalšího dne, co teplota udělá a zda dorazí teta :lol:

Jane, když myslíš. :nevim: Já to chtěla vzdát, protože tak jak píše Leňule, čím víc se hlídám, tím víc je to na prd. :cry: Ale když myslíš, tak to v červenci ještě zkusím a uvidím, jestli z toho budu chytřejší. 8-o
Každopádně v srpnu na to asi kašlu, když budu (možná) 14 dní na dovolené, tak si ji tím nehodlám kazit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 13:54

mmarket jj já bych měřila, aspoň zjistíš, jestli máš ovulku pořád tak pozdě a jak dlouhou máš luteálku. a pak se ta ovulka dá pořešit s Dr, aby jsi ji měla dřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 13:55

a na dovolené si samo odpočin, to já taky nic nehlídám o dovolené a užívám si volna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
27.6.11 15:51

loučím se! :mavam: Tak pa s chutí do dalšího dne čekání/nečekání :mrgreen:
valím s příťulou na véču, máme výročí, tak celý den nejím, aby se mi tam celá vlezla, už mám hlad! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 16:12

mmarket tak si to užijte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
27.6.11 17:08

lokofa¨
já mám radost jak kdybzch dvě našla já :-D :-D to je přesně ono neřešit protože naděje je vždy a hlavně když stim nejmín počítáme :palec: doufám že tě doženem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
27.6.11 17:10

:lol: holky u mě nic jen čekám a dneska mě děsně šíleně a urputně bolej prsa ani retardér jsem přejet nemohla :lol: bolest jak bejk
a nikdo at se nebojí sama tady nezůstane ani jedna z nás :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
27.6.11 17:14

mmarket
nech si chutnat :-D a po dobrém jídle … :hug: :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.6.11 18:45

Holky psala jste to tady některá, že špiníte???
Jak moc prosím?

• Citovat
  • Upravit
17211
27.6.11 20:51

ahoj holky,
mmarket - tento cyklus máš posunutou ovulku, tu jsi měla 23.6., píšeš, že nic nebylo, ale stačilo i 3-4 dny předtím, třeba se tam aspoň jedna bojovnice probojovala. A teď netestuj, podle mě by jsi neměla čekat ms kolem 7.7.
Annet - průměrná luteálka je 14 dní, tak počítej s tím a uvidíš. Tentokrát budeš mít kratší cykly, což je určtě pozitivní :wink:
lokofa - no co to čtu, stal se zázrak :palec: moooc držím palečky, ať je vše ok :wink:
magda - tak další uhnízdění, držím palečky ať je to tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
27.6.11 20:59

lokofa

snad je to jen to špinění, co do dvou dnů přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
27.6.11 21:00

damia: to ještě nevím podle luteální fáze, kterou mám zřejmě 16 dní, tak MS bych měla ne(čekat) 7.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí