Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, koukám jak se to tu dnes rozjelo ![]()
lokofa - taky je tam krásně vidím ![]()
Já jsem dnes teprve 17DC, takže si ještě počkám
teda holky já snad ani nevyjedu jsem si dala jogurt a šel ven
mě je miyerně jak nikdy
strašná bolest v podbříšku asi to vypadá na MS ale nešpinim ani nic tomu podobného
je vám nějaké před mS takhle blbě?
Verčule píše:lokofa píše:no takže jsi testovala dřívVerčule píše:
Loky a ty jsi nečekala kdy? stejnak mám fakt děsnou radost z tebe a už sji to nahlásila doma?![]()
Verčule, a kam že odjíždíš? Máš dovču? Já též pokud vydržím netestovat, a že teď vydržím
Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.tak v sobotu odjíždíme a na dovči testovat určo nebudu..
takže ať máme silnou vůlito ti závidim že jsi měla koleje
mě to taky dráždí ale dneska budu v práci a zítra odjíždim takže ne a ne testovat až když nepřijde
Verčule píše:
teda holky já snad ani nevyjedu jsem si dala jogurt a šel venmě je miyerně jak nikdy
![]()
strašná bolest v podbříšku asi to vypadá na MS ale nešpinim ani nic tomu podobného
Verčo, já nikdy neměla před MS ani předmenstr. syndrom, mě nikdy nic nebylo, takže neporadím.
Ale vím, že teď řádí střevní chřipka ![]()
ale to jsi asi slyšet nechtěla, že, promiň ![]()
ale víš co, jestli se k tomu ještě něco přidá, budeš vědět… Držím palce! A BT měříš?
mmarket píše:Verčule píše:Verčo, já nikdy neměla před MS ani předmenstr. syndrom, mě nikdy nic nebylo, takže neporadím.
teda holky já snad ani nevyjedu jsem si dala jogurt a šel venmě je miyerně jak nikdy
![]()
Ale vím, že teď řádí střevní chřipka
ale to jsi asi slyšet nechtěla, že, promiň
ale víš co, jestli se k tomu ještě něco přidá, budeš vědět… Držím palce! A BT měříš?
ne ne neměřím a když to nevyjde začnu měřit až v srpnu ale jak koukám na lokofu je to stejnak na přírodě ![]()
a frčim s přítelem na romantiku do Dětenic do středověku ![]()
Verčule píše:mmarket píše:ne ne neměřím a když to nevyjde začnu měřit až v srpnu ale jak koukám na lokofu je to stejnak na příroděVerčule píše:Verčo, já nikdy neměla před MS ani předmenstr. syndrom, mě nikdy nic nebylo, takže neporadím.
![]()
Ale vím, že teď řádí střevní chřipka
ale to jsi asi slyšet nechtěla, že, promiň
a frčim s přítelem na romantiku do Dětenic do středověku
Mno já jsem neměřila z toho důvodu, že jsem předpokládala, že ovu je na pravé straně bez vejcovodu.
Tak jsem si dávala oddych, hlavě a psychice..
Dětenice u Jičína?
Jééé, to budeme od sebe kousek ![]()
my valíme do Českého ráje k Turnovu ![]()
magda82 píše:![]()
mmarket píše:
třeba pojedete ve třech![]()
![]()
jste strašně fajn ![]()
doufám že se do ¨zítra žaludek sklidní čeká nás tam žranice a to bych nepřežila
![]()
já mám u sebe podezření na cystu ale k doktorovi půjdu až v červenci 17
stěhoval si ordinaci
a mmarket ty zatim žádný předmrchovský příznaky nemáš vid? tak že by?
![]()
mmarket píše:
Dětenice u Jičína?
Jééé, to budeme od sebe kousek
my valíme do Českého ráje k Turnovu
jojo tam
jsem netušila co mu dát k narozkám tak jsem spojila příjemné s užitečným ![]()
Verčule píše:magda82 píše:![]()
mmarket píše:
třeba pojedete ve třech![]()
![]()
![]()
jste strašně fajn
doufám že se do ¨zítra žaludek sklidní čeká nás tam žranice a to bych nepřežila![]()
já mám u sebe podezření na cystu ale k doktorovi půjdu až v červenci 17stěhoval si ordinaci
a mmarket ty zatim žádný předmrchovský příznaky nemáš vid? tak že by?![]()
no, dneska mě tak bolel podbřišek, jako nikdy! Myslela jsem, že volám do práce, že nedorazím… ![]()
jinak nic ![]()
Doufám, že budeš na dovču O. K. ![]()
a když ne, tak ať je to jen díky mimísku ![]()