Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mmarket píše:Bekynka píše:tak to jsme kousek od sebemmarket píše:Snažíme se osmý měsíc, ovu jsem měla nejspíše 25.6. no a nečekám MS 7. 7.. eventuelně 9. 7., jenže už se vidím , že jakmile to sedmého nedostanu, poletím pro testy a budu testovat jak divá
Beky a jak dlouho se snažíte? a kdy /ne/očekáváš![]()
já měla ovu 23.6. a MS asi dnes! Tak jsem napjatá
a taky jsem nevydržela a testila, ač je mi jasný, že tam ještě nemůže nic být
A ty nečekáš MS 7 dní po ovu?? Tak to Ti závidím, já vždy minimálně 14
Bekynka píše:mmarket píše:A snažilka jsi jak dlouho??Bekynka píše:tak to jsme kousek od sebemmarket píše:Snažíme se osmý měsíc, ovu jsem měla nejspíše 25.6. no a nečekám MS 7. 7.. eventuelně 9. 7., jenže už se vidím , že jakmile to sedmého nedostanu, poletím pro testy a budu testovat jak divá
Tak ti moc držím palce![]()
Taky už mám stavy, kdy jsem měla chut běžet do lékárny ani ne pět dní po ovu![]()
snažilka jsem 4.měsíc, takže ještě celkem nestresuju
ale musím říct, že s každou „návštěvou“ jsem to obrečela ![]()
tak to já ani do lékárny běžet nemusím! Mě lákají přímo ze šuplíka s domácí lékárničkou, takže je mám nadosah
![]()
ale už mám silnou vůli, testit nebudu, v sobotu odjíždíme na dovču a tam si je brát taky nebudu, tak to bude jednodušší! ![]()
Bekynka píše:mmarket píše:A ty nečekáš MS 7 dní po ovu?? Tak to Ti závidím, já vždy minimálně píše: VíceBekynka píše:tak to jsme kousek od sebemmarket píše:Snažíme se osmý měsíc, ovu jsem měla nejspíše 25.6. no a nečekám MS 7. 7.. eventuelně 9. 7., jenže už se vidím , že jakmile to sedmého nedostanu, poletím pro testy a budu testovat jak divá
no, víš, já totiž měla ze začátku málem anovulák, ale pak šlo tělo do sebe
a najednou ovu! Ale zase jsem si říkala, že je to pozdě, že kdyby něco, tak se nestihne uchytit, když má být lut. fáze 10-14 dní. Takže jsem jak na trní… ![]()
mmarket píše:Bekynka píše:snažilka jsem 4.měsíc, takže ještě celkem nestresujummarket píše:A snažilka jsi jak dlouho??Bekynka píše:tak to jsme kousek od sebemmarket píše:Snažíme se osmý měsíc, ovu jsem měla nejspíše 25.6. no a nečekám MS 7. 7.. eventuelně 9. 7., jenže už se vidím , že jakmile to sedmého nedostanu, poletím pro testy a budu testovat jak divá
Tak ti moc držím palce![]()
Taky už mám stavy, kdy jsem měla chut běžet do lékárny ani ne pět dní po ovu![]()
ale musím říct, že s každou „návštěvou“ jsem to obrečela
tak to já ani do lékárny běžet nemusím! Mě lákají přímo ze šuplíka s domácí lékárničkou, takže je mám nadosah![]()
ale už mám silnou vůli, testit nebudu, v sobotu odjíždíme na dovču a tam si je brát taky nebudu, tak to bude jednodušší!
mmarket píše:Bekynka píše:no, víš, já totiž měla ze začátku málem anovulák, ale pak šlo tělo do sebemmarket píše:A ty nečekáš MS 7 dní po ovu?? Tak to Ti závidím, já vždy minimálně píše: VíceBekynka píše:tak to jsme kousek od sebemmarket píše:Snažíme se osmý měsíc, ovu jsem měla nejspíše 25.6. no a nečekám MS 7. 7.. eventuelně 9. 7., jenže už se vidím , že jakmile to sedmého nedostanu, poletím pro testy a budu testovat jak divá
a taky jsem nevydržela a testila, ač je mi jasný, že tam ještě nemůže nic býta najednou ovu! Ale zase jsem si říkala, že je to pozdě, že kdyby něco, tak se nestihne uchytit, když má být lut. fáze 10-14 dní. Takže jsem jak na trní…
určitě to bude silný jedinec a uchytí se
Já jsem zatím ovulaci testíkama netestila, BT neměřila, pořád to odkládám, že pokud tomu bude rok, co se nedaří, začnu intenzivně vše řešit
Ale myslím si, že ovu mám, četla jsem článek o hlenech, na který tady někdo nechával odkaz a podle hlenu ovu určitě poznám a mám, takže si myslím,že jsem v té normě, ovu cca 14 DC a MS 14 dní potom ![]()
mmarket píše:Jane29 píše:no, psala, že jede ve čtvrtek, ale mám za to, že psala, že se tady ještě ukáže!!!mmarket píše:Není náhodou verča pryč? a nepřijede až zítra? nebo že by už dnes?
Verčóóó????![]()
![]()
mrška! dělá to pěkně napínavý
Ahoj holky, já mam taky pocit, že Verča psala, že tu bude až ve čtvrtek
Beky, tak to já zase začala i s BT a hlídání hlenů (ač mě teda bílkový v době ovu neseděl, a prý to tak být ani nemusí) hned s tím, že pak když to nepůjde, vysadím úúúplně všecko, ale nevím, jestli se mi podaří se nepozorovat ![]()
je to jak závislost ![]()
Anet, tak se necháme překvapit ![]()
každopádně, jsem napjatá ![]()
mmarket píše:
Beky, tak to já zase začala i s BT a hlídání hlenů (ač mě teda bílkový v době ovu neseděl, a prý to tak být ani nemusí) hned s tím, že pak když to nepůjde, vysadím úúúplně všecko, ale nevím, jestli se mi podaří se nepozorovat
je to jak závislostAnet, tak se necháme překvapit
každopádně, jsem napjatá
Ten u mě esdí, spíš mi neseděly skoro všechny ostatní v jiných fázích ![]()
Nu což, necháme se - snad příjemně - překvapit
![]()
jj snad se necháme všechny příjemně překvapit a Verčule nás už snad taky brzo příjemně překvapí. Je to tu jak detektivka ![]()
zrovna jsem chtěla napsat, že je tu nějak mrtvo ![]()
Jo, copak Verčule
![]()
Upřímně já bych klidně usnula a probudila se po porodu s miminkem v náručí.
lokofa píše:
Upřímně já bych klidně usnula a probudila se po porodu s miminkem v náručí.
to by jsi spala ale hooooodně dlouho
![]()
ne, teď vážně! chápu tě! ![]()
Bude dobře ![]()
mmarket píše:lokofa píše:to by jsi spala ale hooooodně dlouho
Upřímně já bych klidně usnula a probudila se po porodu s miminkem v náručí.![]()
![]()
ne, teď vážně! chápu tě!
Bude dobře
Tak ne celé, ale aspon těch prvních 13-15 týdnu
lokofa píše:mmarket píše:Tak ne celé, ale aspon těch prvních 13-15 týdnulokofa píše:to by jsi spala ale hooooodně dlouho
Upřímně já bych klidně usnula a probudila se po porodu s miminkem v náručí.![]()
![]()
ne, teď vážně! chápu tě!
Bude dobře
ale to by sis pak dosyta nemohla užívat těch krásných těhotenských nevolností
a všeho, co k tomu patří!
Přeci by ses o toto nechtěla nechat ochudit ![]()
začalo to duchem, za 4 dny zesílí na pořádné // dálnice...... uvidíš! ![]()
mmarket píše:lokofa píše:ale to by sis pak dosyta nemohla užívat těch krásných těhotenských nevolnostímmarket píše:Tak ne celé, ale aspon těch prvních 13-15 týdnulokofa píše:to by jsi spala ale hooooodně dlouho
![]()
ne, teď vážně! chápu tě!
Bude dobřea všeho, co k tomu patří!
Přeci by ses o toto nechtěla nechat ochudit
začalo to duchem, za 4 dny zesílí na pořádné // dálnice...... uvidíš!
Jo duch a 4 dny???
To už mám za sebou, duch v pondělí a duch je poříd stejný nebo pak slabší..