Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
30.6.11 09:14
mmarket píše:
Bekynka píše:
mmarket píše:
Beky a jak dlouho se snažíte? a kdy /ne/očekáváš :cert:
Snažíme se osmý měsíc, ovu jsem měla nejspíše 25.6. no a nečekám MS 7. 7.. eventuelně 9. 7., jenže už se vidím , že jakmile to sedmého nedostanu, poletím pro testy a budu testovat jak divá :mrgreen: :mrgreen:
tak to jsme kousek od sebe :-D já měla ovu 23.6. a MS asi dnes! Tak jsem napjatá 8-o
a taky jsem nevydržela a testila, ač je mi jasný, že tam ještě nemůže nic být :cry:

A ty nečekáš MS 7 dní po ovu?? Tak to Ti závidím, já vždy minimálně 14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
30.6.11 09:16
Bekynka píše:
mmarket píše:
Bekynka píše:
mmarket píše:
Snažíme se osmý měsíc, ovu jsem měla nejspíše 25.6. no a nečekám MS 7. 7.. eventuelně 9. 7., jenže už se vidím , že jakmile to sedmého nedostanu, poletím pro testy a budu testovat jak divá :mrgreen: :mrgreen:
tak to jsme kousek od sebe :-D já měla ovu 23.6. a MS asi dnes! Tak jsem napjatá 8-o
a taky jsem nevydržela a testila, ač je mi jasný, že tam ještě nemůže nic být :cry:
A snažilka jsi jak dlouho??
Tak ti moc držím palce :kytka: :kytka:
Taky už mám stavy, kdy jsem měla chut běžet do lékárny ani ne pět dní po ovu :mrgreen: :mrgreen:

snažilka jsem 4.měsíc, takže ještě celkem nestresuju :wink: ale musím říct, že s každou „návštěvou“ jsem to obrečela :-(
tak to já ani do lékárny běžet nemusím! Mě lákají přímo ze šuplíka s domácí lékárničkou, takže je mám nadosah :mrgreen: :mrgreen:
ale už mám silnou vůli, testit nebudu, v sobotu odjíždíme na dovču a tam si je brát taky nebudu, tak to bude jednodušší! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
30.6.11 09:17
Bekynka píše:
mmarket píše:
Bekynka píše:
mmarket píše:
A ty nečekáš MS 7 dní po ovu?? Tak to Ti závidím, já vždy minimálně píše: Více

no, víš, já totiž měla ze začátku málem anovulák, ale pak šlo tělo do sebe :mrgreen: a najednou ovu! Ale zase jsem si říkala, že je to pozdě, že kdyby něco, tak se nestihne uchytit, když má být lut. fáze 10-14 dní. Takže jsem jak na trní… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
30.6.11 09:18
mmarket píše:
Bekynka píše:
mmarket píše:
Bekynka píše:
mmarket píše:
A snažilka jsi jak dlouho??
Tak ti moc držím palce :kytka: :kytka:
Taky už mám stavy, kdy jsem měla chut běžet do lékárny ani ne pět dní po ovu :mrgreen: :mrgreen:
snažilka jsem 4.měsíc, takže ještě celkem nestresuju :wink: ale musím říct, že s každou „návštěvou“ jsem to obrečela :-(
tak to já ani do lékárny běžet nemusím! Mě lákají přímo ze šuplíka s domácí lékárničkou, takže je mám nadosah :mrgreen: :mrgreen:
ale už mám silnou vůli, testit nebudu, v sobotu odjíždíme na dovču a tam si je brát taky nebudu, tak to bude jednodušší! :mrgreen:
:lol: Rozumím, tak na dvoči se alespon uvolníš a třeba to bude mít celkově pozitivní vliv :palec: My na dovču letos nejedeme, ale za cca dva týdny se chystáme na akci, a do té doby bych ráda věděla, jak na to jsem, abych se tam nezničila po alkoholu a pak nelitovala, že jsem něco pokazila :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
30.6.11 09:20
mmarket píše:
Bekynka píše:
mmarket píše:
Bekynka píše:
mmarket píše:
A ty nečekáš MS 7 dní po ovu?? Tak to Ti závidím, já vždy minimálně píše: Více
no, víš, já totiž měla ze začátku málem anovulák, ale pak šlo tělo do sebe :mrgreen: a najednou ovu! Ale zase jsem si říkala, že je to pozdě, že kdyby něco, tak se nestihne uchytit, když má být lut. fáze 10-14 dní. Takže jsem jak na trní… 8-o

určitě to bude silný jedinec a uchytí se :palec: :-D Já jsem zatím ovulaci testíkama netestila, BT neměřila, pořád to odkládám, že pokud tomu bude rok, co se nedaří, začnu intenzivně vše řešit :-D Ale myslím si, že ovu mám, četla jsem článek o hlenech, na který tady někdo nechával odkaz a podle hlenu ovu určitě poznám a mám, takže si myslím,že jsem v té normě, ovu cca 14 DC a MS 14 dní potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.6.11 09:22
mmarket píše:
Jane29 píše:
mmarket píše:
Verčóóó???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Není náhodou verča pryč? a nepřijede až zítra? nebo že by už dnes?
no, psala, že jede ve čtvrtek, ale mám za to, že psala, že se tady ještě ukáže!!! :nevim:
mrška! dělá to pěkně napínavý :mrgreen:

Ahoj holky, já mam taky pocit, že Verča psala, že tu bude až ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
30.6.11 09:45

Beky, tak to já zase začala i s BT a hlídání hlenů (ač mě teda bílkový v době ovu neseděl, a prý to tak být ani nemusí) hned s tím, že pak když to nepůjde, vysadím úúúplně všecko, ale nevím, jestli se mi podaří se nepozorovat :mrgreen:
je to jak závislost :-D

Anet, tak se necháme překvapit :wink:
každopádně, jsem napjatá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
30.6.11 09:56
mmarket píše:
Beky, tak to já zase začala i s BT a hlídání hlenů (ač mě teda bílkový v době ovu neseděl, a prý to tak být ani nemusí) hned s tím, že pak když to nepůjde, vysadím úúúplně všecko, ale nevím, jestli se mi podaří se nepozorovat :mrgreen:
je to jak závislost :-DAnet, tak se necháme překvapit :wink:
každopádně, jsem napjatá :mrgreen:

Ten u mě esdí, spíš mi neseděly skoro všechny ostatní v jiných fázích :mrgreen:
Nu což, necháme se - snad příjemně - překvapit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.6.11 11:21

jj snad se necháme všechny příjemně překvapit a Verčule nás už snad taky brzo příjemně překvapí. Je to tu jak detektivka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
30.6.11 11:22

zrovna jsem chtěla napsat, že je tu nějak mrtvo :-D

Jo, copak Verčule :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 11:24

Upřímně já bych klidně usnula a probudila se po porodu s miminkem v náručí.

• Citovat
  • Upravit
6399
30.6.11 11:28
lokofa píše:

to by jsi spala ale hooooodně dlouho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne, teď vážně! chápu tě! :wink:
Bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 11:29
mmarket píše:
lokofa píše:
Bude dobře :kytka:

Tak ne celé, ale aspon těch prvních 13-15 týdnu

• Citovat
  • Upravit
6399
30.6.11 11:34
lokofa píše:
mmarket píše:
lokofa píše:

ale to by sis pak dosyta nemohla užívat těch krásných těhotenských nevolností :poblion: a všeho, co k tomu patří! :-D Přeci by ses o toto nechtěla nechat ochudit :-D
začalo to duchem, za 4 dny zesílí na pořádné // dálnice...... uvidíš! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 11:36
mmarket píše:
lokofa píše:
mmarket píše:
lokofa píše:
ale to by sis pak dosyta nemohla užívat těch krásných těhotenských nevolností :poblion: a všeho, co k tomu patří! :-D Přeci by ses o toto nechtěla nechat ochudit :-D
začalo to duchem, za 4 dny zesílí na pořádné // dálnice...... uvidíš! :mavam:

Jo duch a 4 dny???
To už mám za sebou, duch v pondělí a duch je poříd stejný nebo pak slabší..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex