Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
blbne mi připojení
![]()
a lokof já ti rozumim ale doktorka ti řekne víc ted fakt klid a myslet pozitivně ![]()
Verčule píše:blbne mi připojení
![]()
a lokof já ti rozumim ale doktorka ti řekne víc ted fakt klid a myslet pozitivně
Se obávám že v 4+1 mi neřekne nic
Verčule píše:Annnet píše:nechci vás napínat ale fakt se bojim já počkám do zejtra
Vypadá to, že červen bude plodnej měsícJá si ještě počkám, ale třeba se taky dočkám
Verčule ty nás tedy napínášráno tady máte echo bud a nebo
![]()
![]()
a že vím, co tam bude??? ![]()
jsi jasná! Ty prsa jsou jasný důkaz ![]()
ale snad nepůjdu ani spát, abych ráno byla u toho
![]()
tak nás zítra tak nenapínej, ju?! ![]()
lokofa píše:Verčule píše:Se obávám že v 4+1 mi neřekne nicblbne mi připojení
![]()
a lokof já ti rozumim ale doktorka ti řekne víc ted fakt klid a myslet pozitivně
ty ty testy zahod někam hodně daleko
já bych dala nevim co za to najít koleje i když sebeslabší
prostě jsi a je to a vše bude tak jak být má
![]()
Verčule píše:lokofa píše:ty ty testy zahod někam hodně dalekoVerčule píše:Se obávám že v 4+1 mi neřekne nicblbne mi připojení
![]()
a lokof já ti rozumim ale doktorka ti řekne víc ted fakt klid a myslet pozitivnějá bych dala nevim co za to najít koleje i když sebeslabší
![]()
Verunko kdyby to bylo tak jednoduché ![]()
lokofa píše:Verčule píše:Verunko kdyby to bylo tak jednoduchélokofa píše:ty ty testy zahod někam hodně dalekoVerčule píše:Se obávám že v 4+1 mi neřekne nicblbne mi připojení
![]()
a lokof já ti rozumim ale doktorka ti řekne víc ted fakt klid a myslet pozitivnějá bych dala nevim co za to najít koleje i když sebeslabší
![]()
ti rozumim
ale nemůžeš se užírat ned něčim co momentálně nemůžeš ovlivnit , tak vesele mamino
sama jsi psala že si chtěla dát odpočinout hlavě tak si to jen užívej ![]()
mmarket píše:Verčule píše:a že vím, co tam bude???Annnet píše:důkaz? to budou pro mě jen koleje mám podezření na cystu… a hele zítra taky testuj a hned nahlaš
Vypadá to, že červen bude plodnej měsícJá si ještě počkám, ale třeba se taky dočkám
Verčule ty nás tedy napínáš![]()
já pořád běhám na táchod jestli už jsem to nedostala a vždy ufff nic
![]()
nechci vás napínat ale fakt se bojim já počkám do zejtraráno tady máte echo bud a nebo
![]()
![]()
jsi jasná! Ty prsa jsou jasný důkaz
ale snad nepůjdu ani spát, abych ráno byla u toho![]()
![]()
tak nás zítra tak nenapínej, ju?!
Verčule píše:lokofa píše:ti rozumimVerčule píše:Verunko kdyby to bylo tak jednoduchélokofa píše:ty ty testy zahod někam hodně dalekoVerčule píše:Se obávám že v 4+1 mi neřekne nicblbne mi připojení
![]()
![]()
ale nemůžeš se užírat ned něčim co momentálně nemůžeš ovlivnit , tak vesele mamino
sama jsi psala že si chtěla dát odpočinout hlavě tak si to jen užívej
No jo, když to už ted nějak nejde.
Ale to břicho mě ted po obědě začalo bolet docela dost.
Nepamatuju si od Elinky, že by mě bolelo řicho.Tam si jen pamatuju, že jsem schízovala, že nemám příznaky žádné, ani břicho, unava,ani prsa.
holky, můžou být těhotenské příznaky i to, že jsem nikdy nemohla ráno vstát do práce a teď, poslední dobou, tam chodím i o 2 hodiny dřív??
![]()
mmarket píše:
holky, můžou být těhotenské příznaky i to, že jsem nikdy nemohla ráno vstát do práce a teď, poslední dobou, tam chodím i o 2 hodiny dřív??![]()
![]()
Nevím jak u jiných, já ted vstávám i v pět. A to normálně opravdu nedělám
mmarket píše:
holky, můžou být těhotenské příznaky i to, že jsem nikdy nemohla ráno vstát do práce a teď, poslední dobou, tam chodím i o 2 hodiny dřív??![]()
![]()
možná jsi první, co ten příznak má ![]()
damia píše:mmarket píše:možná jsi první, co ten příznak má
![]()
si pak řeknem
![]()