Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lenule27 píše:Annnet píše:asi 4.6., teď bych měla být podle grafu 25 DC a 10 DPO, jestli to správně píšu…
Leňule a kdy (ne)čekáš MS?
Verči - ty jsi jasná těhule, já do zítřka nevydržím
![]()
a jak se vám líbilo? trochu víc se rozepiš… ![]()
Lenule27 píše:Verčule píše:Do háje, tak testni, ne?
ahooooj holkytak sjem se přelouskala až na konec a musela jsem se smát jak jste napnutý
![]()
ale já mám to samé u vás
takže návrat se konal dřív protože mužík je nemocnej ale bylo to super,ráno zase nevolnost před jídlem a cola opravdu pomáhá
,jinak dnes mám čekací den ale zatim nic nenasvědčuje jen mě děsn bolej prsa a sem tam bodne v podbříšku jinak nic
ale jestli dnes mrcha nepřujde tak testuju
![]()
![]()
já se tady stresuju nad tebou, pak sebou, to není normální toto
![]()
Vypadá to, že červen bude plodnej měsíc
Já si ještě počkám, ale třeba se taky dočkám ![]()
Verčule ty nás tedy napínáš ![]()
Lenule27 píše:
Verči - ty jsi jasná těhule, já do zítřka nevydržím![]()
a jak se vám líbilo? trochu víc se rozepiš…
hele super drahý netušil kam jede a hned u vchodu ho unesla bláznivá nevěsta a táhla na pokoj a pak ho ukradl pirát
jídlo hmmm jedna básen pivo jůůů druhá
a romantika na pokoji jen svíčky ale v noci děsnej řev kvikot a kopyta koní řetězy a volání o pomoc pak nějaký chození za dveřma atd vlcí a šepot bububu
normálně to pouštějí z repráků ale je to děsně autentický jsem se málem počůrala strachy
ale jako těhule si nepřijdu spíš se snažim nad tim nepřemejšlet
jinak by mě to uhryzalo při mé povaze
![]()
Verči - ty máš kua silnou vůli
Ale je fakt, že u prvního jsem taky testla až následující den, když MS nepřišla
Zato teď
bych vykoupila lékárnu s testama ![]()
Veru mi taky v neděli hrozně bolelo břicho, jsem říkala super, přijde v PO mrcha a nic,.
Ted obcas citim bricho,ale pred chvili me zacal obolet v krizi
Annnet píše:
Vypadá to, že červen bude plodnej měsícJá si ještě počkám, ale třeba se taky dočkám
Verčule ty nás tedy napínáš
nechci vás napínat ale fakt se bojim já počkám do zejtra
ráno tady máte echo bud a nebo
![]()
Lenule27 píše:
Verči - ty máš kua silnou vůliAle je fakt, že u prvního jsem taky testla až následující den, když MS nepřišla
Zato teď
bych vykoupila lékárnu s testama
lokofa píše:
Veru mi taky v neděli hrozně bolelo břicho, jsem říkala super, přijde v PO mrcha a nic,.Ted obcas citim bricho,ale pred chvili me zacal obolet v krizi
lokof s tim lřížem dneska se hrbatim jak blázen ale přikládám to k té postely středověké
![]()
a to břicho četla jsem že v době kdy čekáš MS je to strašně podobný jako normálně bolesti atd a přitom těhulka jsi takže ted jen vydržet a doufat
Verčule píše:lokofa píše:lokof s tim lřížem dneska se hrbatim jak blázen ale přikládám to k té postely středověké
Veru mi taky v neděli hrozně bolelo břicho, jsem říkala super, přijde v PO mrcha a nic,.Ted obcas citim bricho,ale pred chvili me zacal obolet v krizi![]()
a to břicho četla jsem že v době kdy čekáš MS je to strašně podobný jako normálně bolesti atd a přitom těhulka jsi takže ted jen vydržet a doufat
Nevím no. Když byly moje těhu prosperující, tak testy sílily vždycky. Když ne,tak bývaly čárky stejné.Prostě mám strach
Verčule píše:Lenule27 píše:hele super drahý netušil kam jede a hned u vchodu ho unesla bláznivá nevěsta a táhla na pokoj a pak ho ukradl pirát
![]()
a romantika na pokoji jen svíčky ale v noci děsnej řev kvikot a kopyta koní řetězy a volání o pomoc pak nějaký chození za dveřma atd vlcí a šepot bububu
normálně to pouštějí z repráků ale je to děsně autentický jsem se málem počůrala strachy
![]()
![]()
Verčulko, a kde jste to byli? V dětenicích? trochu mi je to připomíná ![]()
Bekynka píše:Verčule píše:Verčulko, a kde jste to byli? V dětenicích? trochu mi je to připomínáLenule27 píše:hele super drahý netušil kam jede a hned u vchodu ho unesla bláznivá nevěsta a táhla na pokoj a pak ho ukradl pirát
![]()
![]()
![]()
Jéé to muselo být super.
Mít kde enchat ty naše rarachy, jedem hned.
lokofa píše:Bekynka píše:Jéé to muselo být super.Verčule píše:Verčulko, a kde jste to byli? V dětenicích? trochu mi je to připomínáLenule27 píše:hele super drahý netušil kam jede a hned u vchodu ho unesla bláznivá nevěsta a táhla na pokoj a pak ho ukradl pirát
i pro rarachy je to super ale abych pravdu řekla já bych jako malá měla psotník z té noci fakt bubu
sprcha je tam jako konev no hele jako yážitek fakt nádhera. jo a jsou to Dětenice
![]()
![]()
a jak se vám líbilo? trochu víc se rozepiš…![]()
![]()
![]()
Mít kde enchat ty naše rarachy, jedem hned.
i pro rarachy je to super ale abych pravdu řekla já bych jako malá měla psotník z té noci fakt bubu
sprcha je tam jako konev no hele jako yážitek fakt nádhera. jo a jsou to Dětenice
![]()