Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7199
30.6.11 12:49
Lenule27 píše:
Annnet píše:
Leňule a kdy (ne)čekáš MS?
asi 4.6., teď bych měla být podle grafu 25 DC a 10 DPO, jestli to správně píšu…
:palec: to už by mohlo být vidět no super tak jen at sílí kolejničky :-D :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
30.6.11 12:50

Verči - ty jsi jasná těhule, já do zítřka nevydržím :roll: :lol:

a jak se vám líbilo? trochu víc se rozepiš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
30.6.11 12:53
Lenule27 píše:
Verčule píše:
ahooooj holky :lol: tak sjem se přelouskala až na konec a musela jsem se smát jak jste napnutý :palec: :-D ale já mám to samé u vás :hug:
takže návrat se konal dřív protože mužík je nemocnej ale bylo to super :lol:,ráno zase nevolnost před jídlem a cola opravdu pomáhá :palec: ,jinak dnes mám čekací den ale zatim nic nenasvědčuje jen mě děsn bolej prsa a sem tam bodne v podbříšku jinak nic :nevim: ale jestli dnes mrcha nepřujde tak testuju :dance:
Do háje, tak testni, ne? :pocitac: :pocitac: :mrgreen: já se tady stresuju nad tebou, pak sebou, to není normální toto :roll: :mrgreen:
:palec: :palec: kdepak já chi po ránu a ne odpo a hlavně nečekám dneska já nechci bejt smutná kdyby bylo sněhobílo :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.6.11 12:58

Vypadá to, že červen bude plodnej měsíc :-) Já si ještě počkám, ale třeba se taky dočkám :-)
Verčule ty nás tedy napínáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
Lenule27 píše:
Verči - ty jsi jasná těhule, já do zítřka nevydržím :roll: :lol:a jak se vám líbilo? trochu víc se rozepiš… :wink:

hele super drahý netušil kam jede a hned u vchodu ho unesla bláznivá nevěsta a táhla na pokoj a pak ho ukradl pirát :-D :-D jídlo hmmm jedna básen pivo jůůů druhá :-D a romantika na pokoji jen svíčky ale v noci děsnej řev kvikot a kopyta koní řetězy a volání o pomoc pak nějaký chození za dveřma atd vlcí a šepot bububu :lol: normálně to pouštějí z repráků ale je to děsně autentický jsem se málem počůrala strachy :palec: :palec: ale jako těhule si nepřijdu spíš se snažim nad tim nepřemejšlet :huban: jinak by mě to uhryzalo při mé povaze :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194

Verči - ty máš kua silnou vůli :mrgreen: Ale je fakt, že u prvního jsem taky testla až následující den, když MS nepřišla :lol: Zato teď :roll: bych vykoupila lékárnu s testama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 12:59

Veru mi taky v neděli hrozně bolelo břicho, jsem říkala super, přijde v PO mrcha a nic,.

Ted obcas citim bricho,ale pred chvili me zacal obolet v krizi

• Citovat
  • Upravit
7199
30.6.11 13:00
Annnet píše:
Vypadá to, že červen bude plodnej měsíc :-) Já si ještě počkám, ale třeba se taky dočkám :-)
Verčule ty nás tedy napínáš :-)

nechci vás napínat ale fakt se bojim já počkám do zejtra :-D ráno tady máte echo bud a nebo :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
30.6.11 13:02
Lenule27 píše:
Verči - ty máš kua silnou vůli :mrgreen: Ale je fakt, že u prvního jsem taky testla až následující den, když MS nepřišla :lol: Zato teď :roll: bych vykoupila lékárnu s testama :mrgreen:
:-D spíš jsem realista už se nějak snažíme 4 měsíc spíš tomu necháváme volnej průběh :lol: ale tenhle měsíc je pro mě jinej ani nemá podobanej obličej jako jindy před mrchou :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
30.6.11 13:05
lokofa píše:
Veru mi taky v neděli hrozně bolelo břicho, jsem říkala super, přijde v PO mrcha a nic,.Ted obcas citim bricho,ale pred chvili me zacal obolet v krizi

lokof s tim lřížem dneska se hrbatim jak blázen ale přikládám to k té postely středověké :lol: :lol:
a to břicho četla jsem že v době kdy čekáš MS je to strašně podobný jako normálně bolesti atd a přitom těhulka jsi takže ted jen vydržet a doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 13:06
Verčule píše:
lokofa píše:
Veru mi taky v neděli hrozně bolelo břicho, jsem říkala super, přijde v PO mrcha a nic,.Ted obcas citim bricho,ale pred chvili me zacal obolet v krizi
lokof s tim lřížem dneska se hrbatim jak blázen ale přikládám to k té postely středověké :lol: :lol:
a to břicho četla jsem že v době kdy čekáš MS je to strašně podobný jako normálně bolesti atd a přitom těhulka jsi takže ted jen vydržet a doufat

Nevím no. Když byly moje těhu prosperující, tak testy sílily vždycky. Když ne,tak bývaly čárky stejné.Prostě mám strach

• Citovat
  • Upravit
1758
30.6.11 13:09
Verčule píše:
Lenule27 píše:
Verči - ty jsi jasná těhule, já do zítřka nevydržím :roll: :lol:a jak se vám líbilo? trochu víc se rozepiš… :wink:
hele super drahý netušil kam jede a hned u vchodu ho unesla bláznivá nevěsta a táhla na pokoj a pak ho ukradl pirát :-D :-D jídlo hmmm jedna básen pivo jůůů druhá :-D a romantika na pokoji jen svíčky ale v noci děsnej řev kvikot a kopyta koní řetězy a volání o pomoc pak nějaký chození za dveřma atd vlcí a šepot bububu :lol: normálně to pouštějí z repráků ale je to děsně autentický jsem se málem počůrala strachy :palec: :palec: ale jako těhule si nepřijdu spíš se snažim nad tim nepřemejšlet :huban: jinak by mě to uhryzalo při mé povaze :lol: :lol:

Verčulko, a kde jste to byli? V dětenicích? trochu mi je to připomíná :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 13:11
Bekynka píše:
Verčule píše:
Lenule27 píše:
hele super drahý netušil kam jede a hned u vchodu ho unesla bláznivá nevěsta a táhla na pokoj a pak ho ukradl pirát :-D :-D jídlo hmmm jedna básen pivo jůůů druhá :-D a romantika na pokoji jen svíčky ale v noci děsnej řev kvikot a kopyta koní řetězy a volání o pomoc pak nějaký chození za dveřma atd vlcí a šepot bububu :lol: normálně to pouštějí z repráků ale je to děsně autentický jsem se málem počůrala strachy :palec: :palec: ale jako těhule si nepřijdu spíš se snažim nad tim nepřemejšlet :huban: jinak by mě to uhryzalo při mé povaze :lol: :lol:
Verčulko, a kde jste to byli? V dětenicích? trochu mi je to připomíná :-))

Jéé to muselo být super.
Mít kde enchat ty naše rarachy, jedem hned.

• Citovat
  • Upravit
7199
30.6.11 13:16
lokofa píše:
Bekynka píše:
Verčule píše:
Lenule27 píše:
Verči - ty jsi jasná těhule, já do zítřka nevydržím :roll: :lol:i pro rarachy je to super ale abych pravdu řekla já bych jako malá měla psotník z té noci fakt bubu :-D sprcha je tam jako konev no hele jako yážitek fakt nádhera. jo a jsou to Dětenice :palec: :palec: :-D
a jak se vám líbilo? trochu víc se rozepiš… :wink:
Verčulko, a kde jste to byli? V dětenicích? trochu mi je to připomíná :-))
Jéé to muselo být super.
Mít kde enchat ty naše rarachy, jedem hned.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
30.6.11 13:16

i pro rarachy je to super ale abych pravdu řekla já bych jako malá měla psotník z té noci fakt bubu :-D sprcha je tam jako konev no hele jako yážitek fakt nádhera. jo a jsou to Dětenice :palec: :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí