Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verčule píše:
jste praštěný![]()
holky zatim se nic neděje ani krapet nemám pocit MS jen ten podbříšek au au au
slibkuju že ráno testnu hned jak vstanu
Tak si nařid budíka na pět jo. Ráno jak vstanu, hned to tady chci číst
Verčule píše:mám dotaz mám sakra problém jít na záchod už 3 den ne a ne jít normálně
si přijdu jak ucpanej záchod
![]()
myslíte že mít problém se stolicí je příznak? protže po tom co jsem snědla včera bych měla lítal jak raketka a ono nic
Já si po tom co tu čtu říkám, že jsit ěhule jak vyšitá
I zácpa nebo naopak průjem můžou být příznakem těhotenství. Taky jsem nikdy neměla problem a v posledních dnech se musím nutit, i když nejím nic, co by mi zácpu způsobovalo ![]()
Lokof - co ta peněženka, fakt je v nenávratnu?
A jak doktor, podařilo se ti s ním spojit?
Lenule27 píše:
Lokof - co ta peněženka, fakt je v nenávratnu?
A jak doktor, podařilo se ti s ním spojit?
No asi jo. Nikde nebyla, nikdo nepřinesl. A nevěřím, že přinese. Měla jsem v ní všechny peníze, karty, doklady. To až zjistí chlap, tak mě zabije.
Jo dovolala, objednaná jsem příští čtvrtek
Lokof - tak to je pešek
Jsem doufala, že napíšeš, že jsi ji našla zapadenou v tašce od nákupu
Nejvíc štvou ty doklady, co? Snad jsi tam neměla moc peněz ![]()
A pořád špiníš? A testuješ nebo si dáváš pohov do kontroly u Dr.?
Lenule27 píše:
Lokof - tak to je pešekJsem doufala, že napíšeš, že jsi ji našla zapadenou v tašce od nákupu
Nejvíc štvou ty doklady, co? Snad jsi tam neměla moc peněz
A pořád špiníš? A testuješ nebo si dáváš pohov do kontroly u Dr.?
Nenašla jsem ji nikde. I jsem prochazela vcestu do obchodu, kudy jsme sly s Elinkou. Doklady, karty už jsou zablokované, stejně na učtu peníze nenechávám a právě jsem je měla v tý peněžence. Všechno,co jsem měla do dalšího rodičáku.
3pinit špiním, testovat samo testuju. Mám tu ale poslední krabičku.
Vercule, tak kdepak jsi, co testik. My holky blaznivy vstavame brzo, aby jsme vedely ![]()
lokof, tak to nastve s tou penezenkou, ja ji taky jednou tak ztratila, ale nevedela jsem o tom, nastesti to bylo v obchode, kam chodim denne a nasla ji prodavacka a volala do banky, ze ma moje karty no a z banky mi volali, ze ji mam v obchode, proste nahoda, jsem nechapala, ze se i tak poctivi lidi najdou
Jane29 píše:
lokof, tak to nastve s tou penezenkou, ja ji taky jednou tak ztratila, ale nevedela jsem o tom, nastesti to bylo v obchode, kam chodim denne a nasla ji prodavacka a volala do banky, ze ma moje karty no a z banky mi volali, ze ji mam v obchode, proste nahoda, jsem nechapala, ze se i tak poctivi lidi najdou
V obchodě ji z prodavaček nikdo nenašel, tam jsem se ptala.
Ahoj holky,
mám dneska dovču, ale stejně jsem se vzbudila brzy a jsem zvědavá co Verčule, tak jsem musela hned kouknout ![]()
Já si taky myslím, že je tam najde.
Jsem uplný debil. Nechala jsem asi v obchodě peněženku. Když jsem si to doma uvědomila a vrátila se tam, nikde nebyla.
Achjooooooooooooo