Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
30.6.11 16:51

Já si taky myslím, že je tam najde.

Jsem uplný debil. Nechala jsem asi v obchodě peněženku. Když jsem si to doma uvědomila a vrátila se tam, nikde nebyla.

Achjooooooooooooo

• Citovat
  • Upravit
kofola3
30.6.11 16:52
Verčule píše:
jste praštěný :mrgreen: :mrgreen: holky zatim se nic neděje ani krapet nemám pocit MS jen ten podbříšek au au au :think: slibkuju že ráno testnu hned jak vstanu :lol:

Tak si nařid budíka na pět jo. Ráno jak vstanu, hned to tady chci číst

• Citovat
  • Upravit
1758
30.6.11 16:52
Verčule píše: :nevim: mám dotaz mám sakra problém jít na záchod už 3 den ne a ne jít normálně :cry: si přijdu jak ucpanej záchod 8-o 8-o myslíte že mít problém se stolicí je příznak? protže po tom co jsem snědla včera bych měla lítal jak raketka a ono nic :-?

Já si po tom co tu čtu říkám, že jsit ěhule jak vyšitá :mrgreen: I zácpa nebo naopak průjem můžou být příznakem těhotenství. Taky jsem nikdy neměla problem a v posledních dnech se musím nutit, i když nejím nic, co by mi zácpu způsobovalo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
30.6.11 19:55

5:1 jestli jsem si to dobře zapamatovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 19:56
Lenule27 píše:
5:1 jestli jsem si to dobře zapamatovala :lol:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
4194
30.6.11 20:02

Lokof - co ta peněženka, fakt je v nenávratnu?
A jak doktor, podařilo se ti s ním spojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 20:05
Lenule27 píše:
Lokof - co ta peněženka, fakt je v nenávratnu?
A jak doktor, podařilo se ti s ním spojit?

No asi jo. Nikde nebyla, nikdo nepřinesl. A nevěřím, že přinese. Měla jsem v ní všechny peníze, karty, doklady. To až zjistí chlap, tak mě zabije.

Jo dovolala, objednaná jsem příští čtvrtek

• Citovat
  • Upravit
4194
30.6.11 20:19

Lokof - tak to je pešek :zed: Jsem doufala, že napíšeš, že jsi ji našla zapadenou v tašce od nákupu :-? Nejvíc štvou ty doklady, co? Snad jsi tam neměla moc peněz :-(

A pořád špiníš? A testuješ nebo si dáváš pohov do kontroly u Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 20:27
Lenule27 píše:
Lokof - tak to je pešek :zed: Jsem doufala, že napíšeš, že jsi ji našla zapadenou v tašce od nákupu :-? Nejvíc štvou ty doklady, co? Snad jsi tam neměla moc peněz :-(A pořád špiníš? A testuješ nebo si dáváš pohov do kontroly u Dr.?

Nenašla jsem ji nikde. I jsem prochazela vcestu do obchodu, kudy jsme sly s Elinkou. Doklady, karty už jsou zablokované, stejně na učtu peníze nenechávám a právě jsem je měla v tý peněžence. Všechno,co jsem měla do dalšího rodičáku.

3pinit špiním, testovat samo testuju. Mám tu ale poslední krabičku.

• Citovat
  • Upravit
12803
1.7.11 06:49

Vercule, tak kdepak jsi, co testik. My holky blaznivy vstavame brzo, aby jsme vedely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 06:52

No Veruuuuuuuuuuu

Říkala jsem budíka na pátou

• Citovat
  • Upravit
12803
1.7.11 06:53

lokof, tak to nastve s tou penezenkou, ja ji taky jednou tak ztratila, ale nevedela jsem o tom, nastesti to bylo v obchode, kam chodim denne a nasla ji prodavacka a volala do banky, ze ma moje karty no a z banky mi volali, ze ji mam v obchode, proste nahoda, jsem nechapala, ze se i tak poctivi lidi najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 06:59
Jane29 píše:
lokof, tak to nastve s tou penezenkou, ja ji taky jednou tak ztratila, ale nevedela jsem o tom, nastesti to bylo v obchode, kam chodim denne a nasla ji prodavacka a volala do banky, ze ma moje karty no a z banky mi volali, ze ji mam v obchode, proste nahoda, jsem nechapala, ze se i tak poctivi lidi najdou

V obchodě ji z prodavaček nikdo nenašel, tam jsem se ptala.

• Citovat
  • Upravit
8086
1.7.11 07:08

Ahoj holky,
mám dneska dovču, ale stejně jsem se vzbudila brzy a jsem zvědavá co Verčule, tak jsem musela hned kouknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 07:16

Vercule nas jako obvykle napina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie