Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
1.7.11 12:18

týjo, to je ještě daleko :-( :-(
Lokof, poradím ti jedno - už netestuj :oops:
vím, že to nejde vydržet, svrbí ruka, svědomí nahlodává, ale když testuješ, stejně z toho chytrá nejsi a je to ještě horší.. :cry:
7. 7. bude pro tebe určitě krásné datum!!! :kytka:
to tady zrovna nebudu :-( , ale až přijdu, tak si přečtu jen samé dobré zprávy a tobě tady budou všichni gratulovat a závidět!!! :-D JASNÝ????? :?: :?: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 12:19
lokofa píše:
mmarket píše:
no, kdy že jdeš k tomu Dr.? :roll: Ať už máš konečně jasno…
chápu, že ta nejistota je asi děsivá, ale určo uslyšíš samé dobré zprávy :kytka:
7.7 - že by štastné sedmičky??Doufám
:lol: :lol: co jsi za znamení ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
1.7.11 12:19

Verčule, co bysme asi posílaly?????? 8-o
tak leda spermie číhající na vajíčko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.7.11 12:20

Verčule - to mi mrzí, ale třeba ještě nebylo nic vidět a za pár dní se něco ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 12:23
mmarket píše:
Verčule, co bysme asi posílaly?????? 8-o
tak leda spermie číhající na vajíčko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale jako po tom :lol: // ty nehudruj ty jsi pořád v kurzu :palec: já se teda rozhodla že tenhle měsíc bude měsíc lásky a neřešení :lol: v pondělí odjíždíme a hodlám si to užít a v srpnu začnu zase vyšilovat :lol: snad nás bude nečekat míň než teď ale sama tady zůstat nechci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 12:24
Annnet píše:
Verčule - to mi mrzí, ale třeba ještě nebylo nic vidět a za pár dní se něco ukáže.

si myslim že kdyby tak se něco ukáže spíš fakt ta cysta ono to má stejnej průběh bolesti,nevolnost,zvětšená prsa ..... jenže k mudr. můžu až za týden a to mě krká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 12:26
Verčule píše:
lokofa píše:
mmarket píše:
no, kdy že jdeš k tomu Dr.? :roll: Ať už máš konečně jasno…
chápu, že ta nejistota je asi děsivá, ale určo uslyšíš samé dobré zprávy :kytka:
7.7 - že by štastné sedmičky??Doufám
:lol: :lol: co jsi za znamení ?

blíženec

• Citovat
  • Upravit
4194
1.7.11 12:27

Verči - 8-o, do háje… :zed:

Lokof - mně se zdá ta z dneška silnější než ty předtím. A ta z toho 28.6. vypadá silnější, protože je tam víc zaschlá. Já bych ještě nepanikařila…u druhého těhu jsem měla taky pozitivní test (asi 13 DPO), pak jsem to zkusila znovu za 3 dny, jestli jsem se nespletla a na testu téměř nic :roll: Ale MS nic, zkusila jsem to znovu za 2 dny a to pak už bylo hezky vidět. A vím, že jsem si tehdy hlídala tu moč. Ono se říká z ranní je nejlepší, ale když hodně piješ, tak se to stejně nakumuluje…tak se mi zdálo, že lepší bylo tu ranní moč normálně vypustit a počkat si až na druhý tah, bez pití :nevim:

Market - no, ukazuje se ti jakoby druhý graf, který začíná MS…jsem měla dojem, že bude pokračovat ten původní, ale ten ti končí 30.6. :think: proto se ptám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 12:30

lokof blíženci mají nejštastnější období v roce 2011 přelom červenec srpen :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
1.7.11 12:35

Lenule, a jak to mám teda udělat? :nevim:

Verčule a co já???? :oops: LEV :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
1.7.11 12:37
mmarket píše:
Lenule, a jak to mám teda udělat? :nevim:Verčule a co já???? :oops: LEV :mrgreen:

Vím já? :think: To spíš holky, co to používaj. Já znám jen fertilityfriend, a to taky jen tak sporadicky :nevim:

to já jen, že jsem byla zvědavá, tak jsem se zalekla, když jsem ti to tam uviděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 12:42

MMarket
tak ty máš dost :palec: květen byl pro tebe sakra špatný měsíc na city :?: a v srpnu máš mít zdravotní problém který díky tvé péči může skončit radostnou událostí :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
1.7.11 12:43

sakra co to jako je? Napadá tě něco? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 12:48
mmarket píše:
sakra co to jako je? Napadá tě něco? :nevim:

mě se ptej :-D
chi chi jsou to jen hvězdy lepší nevědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
1.7.11 12:55

jo hvězdy...... 8-o
já mám od kartářky, že mě čeká cesta a na té cestě přijde dobrá zpráva :mrgreen:
no, a zítra jedem na dovču..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital