Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
1.7.11 12:57

verčule tak to mě fakt mrzí, ale ony se tam ty // mršky ještě snad ukážou a ta cysta to nebude :palec: Jinak Lokof já ti nevím koukala jsem na ty tvoje testy a moc moudra z nich nejsem, děti ještě nemám, takže nemám s čím porovnávat. Jinak s tebou Verčo souhlasím někdy je lepší nevědět, ale co taková rybka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
1.7.11 13:01

AHOJ HOLKY, koukam na vasi diskuzy, taky bych rada necekala na MS.u me asik vcera probehla ovulka, protoze jsem si predevcirem delala ovu testik a testovaci byla silna nez kontrolni a na druhy den uz tam byl duch, tak asi probehla vcera i podle bt 36,3 a dneska 36,7.sexik byl predevcirem po dvou dnech a jeste vcera jsme to zkusily, tak doufam, ze se zadarilo ne jak minuly mesic, kdy jsem 12dpo mela krasneho dusika, ale test mi zacal slabnout a po dvou dnech zpozdeni dosla mrcha verna…do ted nevim co se stalo zda jsem nemela trebas jen cystu co mi udelala takovy testik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 13:02

Jane momento takže rybka pro ní je rok 2011 převážně o změnách a to jak pracovních tak rodinných
nejdůležitějším měsícem se pro tebe stane lístopad :palec: čeká tě těžké royhodnutí které ale nezůstane jen na tobě .. :nevim: a pak at se vtom někdo vyzná :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 13:04
Alliana píše:
AHOJ HOLKY, koukam na vasi diskuzy, taky bych rada necekala na MS.u me asik vcera probehla ovulka, protoze jsem si predevcirem delala ovu testik a testovaci byla silna nez kontrolni a na druhy den uz tam byl duch, tak asi probehla vcera i podle bt 36,3 a dneska 36,7.sexik byl predevcirem po dvou dnech a jeste vcera jsme to zkusily, tak doufam, ze se zadarilo ne jak minuly mesic, kdy jsem 12dpo mela krasneho dusika, ale test mi zacal slabnout a po dvou dnech zpozdeni dosla mrcha verna…do ted nevim co se stalo zda jsem nemela trebas jen cystu co mi udelala takovy testik :nevim:

vítej a nečekej s náma podle toho co čtu tak jsi byla fajne nachystaná tak ted jen vydržet to nečekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 13:05

Hmm raděj nevědět, práci bych si ráda ponechala :mrgreen: a rodinu maximálně jen rozšířila :mrgreen: tak uvidíme, snad si to zapamatuju a po listopadu dám vědět :mrgreen:
Jinak tě tu Allian vítám a snad se vám tento měsíc zadařilo a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
1.7.11 13:07

Alliano - vítej :wink: pojištěno to máte hezky, tak snad to tentokrát vyšlo :palec:

Verči - já jsem rak :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
1.7.11 13:13

rak, hmmm, tak to se někomu blíží narozky, co?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.7.11 13:15
Verčule píše:
Jane momento takže rybka pro ní je rok 2011 převážně o změnách a to jak pracovních tak rodinných
nejdůležitějším měsícem se pro tebe stane lístopad :palec: čeká tě těžké royhodnutí které ale nezůstane jen na tobě .. :nevim: a pak at se vtom někdo vyzná :-D :-D

Já jsem taky rybka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
1.7.11 13:16

holky asi 4 mesice se snazime oficialne, jinak prasky jsem prestala brat v litopadu.Po predchozi zkusenosti se bojim ze tam zas neco bude za ducha (to uz ani duch nebyl) a pak se zas vytrati, takze jsem si rekla ze testovat bud v den ms, nebo az pri zpozdeni :pocitac: jinak jsem 1 dpo asik

jeeee holky, mrknete i na me, jsem blizenec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
1.7.11 13:19

koukám za chvilku tu máme celý zvěrokruh :-) Verčo a ty se tak zajímáš o hvězdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.7.11 13:23

Alliana

A už máš nějaké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 13:23

takže RAK stručně … rok 2011 přinese potíže s financema a to převážně v druhé polovině roku,nezamilovaní si najdou porotějšek a to hlavně ve znamení raka,štíra a býka.ty kdo maj stálého partnera pocítí krizi ale spolu ji zvládnou a pokud je tvůj partner lev tak budete čekat rodinku :palec:

blíženec vše na co v roce 2011 sáhne se mu podaří veškeré straosti odplavou a budete se radovat i z maličkostí,jo a dole je napsáno po dovolené či delším odpočinku se chystá změna která vás potěší a přinese nové kamarády :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
1.7.11 13:25
Annnet píše:
A už máš nějaké děti?

ano mam 8mi letou a 3 letou :-) jinak je me 28, tak prave bych jeste rada klucika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
1.7.11 13:26
Verčule píše:
takže RAK stručně … rok 2011 přinese potíže s financema a to převážně v druhé polovině roku,nezamilovaní si najdou porotějšek a to hlavně ve znamení raka,štíra a býka.ty kdo maj stálého partnera pocítí krizi ale spolu ji zvládnou a pokud je tvůj partner lev tak budete čekat rodinku :palec:blíženec vše na co v roce 2011 sáhne se mu podaří veškeré straosti odplavou a budete se radovat i z maličkostí,jo a dole je napsáno po dovolené či delším odpočinku se chystá změna která vás potěší a přinese nové kamarády :palec:

no to zni dobre, ale teda nevim jaky odpocinek, ja odpocivam furt, jsem jeste na materske a mladej myslim, ani dovcu mit nebude, nebo mozna malou koncem prazdnin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 13:27
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
Jane29 píše:
koukám za chvilku tu máme celý zvěrokruh :-) Verčo a ty se tak zajímáš o hvězdy?

ne ne kdepak sousedka je čarodejnice :-D :-D a dala mi bubu knížku je tam toho spousta třeba mě to sedí s přítelem neskutečně až mi běhala husina.taky mi řekla že budu mít problém s potomkem :roll: doufám že se sekla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí