Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
3.7.11 08:41

Tady je taky hnusně, ale už je to domluvené, budou tam naši a teta, no ale jedeme jen na jeden den.
Jinak v podbříšku mi včera taky trochu píchalo. Ale spíš si říkám, když jsem první měsíc bez HA, že třeba tělu chybí ty hormony nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.7.11 08:43

a nebo je tam :andel: navíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.7.11 08:45

Tak já frčím, tak se tu mějte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.7.11 08:48
Annnet píše:

Ahoj, užij si to

• Citovat
  • Upravit
12803
3.7.11 08:49
Annnet píše:

tak si to užijte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
3.7.11 11:42

ahojte holky :) lokofo gratuluju :) tise zavidim .
Jinak ja dneska merila teplotu jsem 3dpo a furt 36,7..to je malo ne? ma se drzet nad 37 :( nevim, mam pocit ze mrcha za tech 10 dni dojde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.7.11 12:00
Alliana píše:
ahojte holky :) lokofo gratuluju :) tise zavidim .
Jinak ja dneska merila teplotu jsem 3dpo a furt 36,7..to je malo ne? ma se drzet nad 37 :( nevim, mam pocit ze mrcha za tech 10 dni dojde :nevim:

Nemusí být nad 37. Někdo je tam prostě nemá.
Záleží jaké teploty byly před tím od začátku cyklu.

• Citovat
  • Upravit
3557
3.7.11 12:12

to nevim no jake byly, ja merivam od plodnych dnu az do konce cyklu, ale koukam ze minuly mesic mi teplota stoupla na 37 az po 4 dnech, tak uvidim.Ale moc tomu nedavam, i kdyz jsem ovulku vystihla a pojistila sexikem.Je tu na psychiku narocne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.7.11 12:21
Alliana píše:
to nevim no jake byly, ja merivam od plodnych dnu az do konce cyklu, ale koukam ze minuly mesic mi teplota stoupla na 37 az po 4 dnech, tak uvidim.Ale moc tomu nedavam, i kdyz jsem ovulku vystihla a pojistila sexikem.Je tu na psychiku narocne :D

Proč od plodných dnu???
Musíš měřit celý cyklus,abys správně vyhodnotila eploty

• Citovat
  • Upravit
14777
3.7.11 12:53

ahoj holky, tak nevím už ani co psát, žádné příznaky, mrcha by (ne)měla dorazit nejdříve 5.7. a nejpozději 7.7.To radši budu počítat ten druhý datum. Jinak u nás taky je hnusné počasí, právě děláme nové vrata,tak prachu v garáži až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
3.7.11 13:53
lokofa píše:
Alliana píše:
to nevim no jake byly, ja merivam od plodnych dnu az do konce cyklu, ale koukam ze minuly mesic mi teplota stoupla na 37 az po 4 dnech, tak uvidim.Ale moc tomu nedavam, i kdyz jsem ovulku vystihla a pojistila sexikem.Je tu na psychiku narocne :D
ja to merim jen kvuly ovulce vis, abych vedela kterej den je, protoze nekdy je 16dc, nekdy 14 a ted byl 15dc.obcas si koupim ovu test, ale to jen kdyz me u ovulky neboli bricho, abych si byla jista…pak uz jen merim kvuly zvedavosti zda klesne a mam cekat ms bo ne :)
Proč od plodných dnu???
Musíš měřit celý cyklus,abys správně vyhodnotila eploty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.7.11 14:01
magda82 píše:
ahoj holky, tak nevím už ani co psát, žádné příznaky, mrcha by (ne)měla dorazit nejdříve 5.7. a nejpozději 7.7.To radši budu počítat ten druhý datum. Jinak u nás taky je hnusné počasí, právě děláme nové vrata,tak prachu v garáži až až.

tak já to mám mít stejně a příznaky taky nikde, bolest prsou nepočítám, tu jsem měla poslední 3 cykly a nic z toho, jinak mě 3 dny bolely třísla, ale to spíš ze sportu a bolest podbříšku, taky nepočítám, to mám taky normálně. Ale koukala jsem ti na graf BT a vypadá to hodně nadějně myslím ten pokles a pak vzestup teploty :palec: sice ti teď máš teplotu nějak nízko, čekala bych ji víš, ale i tak si myslím, že je to hodně nadějné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.7.11 14:12
Jane29 píše:
magda82 píše:
ahoj holky, tak nevím už ani co psát, žádné příznaky, mrcha by (ne)měla dorazit nejdříve 5.7. a nejpozději 7.7.To radši budu počítat ten druhý datum. Jinak u nás taky je hnusné počasí, právě děláme nové vrata,tak prachu v garáži až až.
tak já to mám mít stejně a příznaky taky nikde, bolest prsou nepočítám, tu jsem měla poslední 3 cykly a nic z toho, jinak mě 3 dny bolely třísla, ale to spíš ze sportu a bolest podbříšku, taky nepočítám, to mám taky normálně. Ale koukala jsem ti na graf BT a vypadá to hodně nadějně myslím ten pokles a pak vzestup teploty :palec: sice ti teď máš teplotu nějak nízko, čekala bych ji víš, ale i tak si myslím, že je to hodně nadějné

děkuji. Snad to tak bude :think:
ale nevím, dokud nedorazí je vždy nějaká naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.7.11 15:50

přesně tak dokud nedorazí, tak naděje je pořád tak se necháme společně v úterý nebo ve středu překvapit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.7.11 18:46

Ahoj holky, tak už jsem zpět. Skoro celý den pršelo, takže jsme byli zavřený v baráku a ven jsme se ani nedostali. Teď je mi zrovna docela dobře, ale včera to bylo stejné…chvíli líp a chvíli hůř. Nekoukala jsem teď vůbec na zprávy a dneska jsem se na chalupě dozvěděla, že našli nějaký bakterie v Aquile…doufám, že to není z toho, pila jsem jí celý týden v práci.
Jane, Magda - holky, vy už to máte za chvíli, tak snad mrcha nedorazí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí