Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady je taky hnusně, ale už je to domluvené, budou tam naši a teta, no ale jedeme jen na jeden den.
Jinak v podbříšku mi včera taky trochu píchalo. Ale spíš si říkám, když jsem první měsíc bez HA, že třeba tělu chybí ty hormony nebo tak…
ahojte holky
lokofo gratuluju
tise zavidim .
Jinak ja dneska merila teplotu jsem 3dpo a furt 36,7..to je malo ne? ma se drzet nad 37
nevim, mam pocit ze mrcha za tech 10 dni dojde ![]()
Alliana píše:
ahojte holkylokofo gratuluju
tise zavidim .
Jinak ja dneska merila teplotu jsem 3dpo a furt 36,7..to je malo ne? ma se drzet nad 37nevim, mam pocit ze mrcha za tech 10 dni dojde
Nemusí být nad 37. Někdo je tam prostě nemá.
Záleží jaké teploty byly před tím od začátku cyklu.
to nevim no jake byly, ja merivam od plodnych dnu az do konce cyklu, ale koukam ze minuly mesic mi teplota stoupla na 37 az po 4 dnech, tak uvidim.Ale moc tomu nedavam, i kdyz jsem ovulku vystihla a pojistila sexikem.Je tu na psychiku narocne ![]()
Alliana píše:
to nevim no jake byly, ja merivam od plodnych dnu az do konce cyklu, ale koukam ze minuly mesic mi teplota stoupla na 37 az po 4 dnech, tak uvidim.Ale moc tomu nedavam, i kdyz jsem ovulku vystihla a pojistila sexikem.Je tu na psychiku narocne
Proč od plodných dnu???
Musíš měřit celý cyklus,abys správně vyhodnotila eploty
ahoj holky, tak nevím už ani co psát, žádné příznaky, mrcha by (ne)měla dorazit nejdříve 5.7. a nejpozději 7.7.To radši budu počítat ten druhý datum. Jinak u nás taky je hnusné počasí, právě děláme nové vrata,tak prachu v garáži až až.
lokofa píše:Alliana píše:ja to merim jen kvuly ovulce vis, abych vedela kterej den je, protoze nekdy je 16dc, nekdy 14 a ted byl 15dc.obcas si koupim ovu test, ale to jen kdyz me u ovulky neboli bricho, abych si byla jista…pak uz jen merim kvuly zvedavosti zda klesne a mam cekat ms bo ne
to nevim no jake byly, ja merivam od plodnych dnu az do konce cyklu, ale koukam ze minuly mesic mi teplota stoupla na 37 az po 4 dnech, tak uvidim.Ale moc tomu nedavam, i kdyz jsem ovulku vystihla a pojistila sexikem.Je tu na psychiku narocne
Proč od plodných dnu???
Musíš měřit celý cyklus,abys správně vyhodnotila eploty
magda82 píše:
ahoj holky, tak nevím už ani co psát, žádné příznaky, mrcha by (ne)měla dorazit nejdříve 5.7. a nejpozději 7.7.To radši budu počítat ten druhý datum. Jinak u nás taky je hnusné počasí, právě děláme nové vrata,tak prachu v garáži až až.
tak já to mám mít stejně a příznaky taky nikde, bolest prsou nepočítám, tu jsem měla poslední 3 cykly a nic z toho, jinak mě 3 dny bolely třísla, ale to spíš ze sportu a bolest podbříšku, taky nepočítám, to mám taky normálně. Ale koukala jsem ti na graf BT a vypadá to hodně nadějně myslím ten pokles a pak vzestup teploty
sice ti teď máš teplotu nějak nízko, čekala bych ji víš, ale i tak si myslím, že je to hodně nadějné
Jane29 píše:magda82 píše:tak já to mám mít stejně a příznaky taky nikde, bolest prsou nepočítám, tu jsem měla poslední 3 cykly a nic z toho, jinak mě 3 dny bolely třísla, ale to spíš ze sportu a bolest podbříšku, taky nepočítám, to mám taky normálně. Ale koukala jsem ti na graf BT a vypadá to hodně nadějně myslím ten pokles a pak vzestup teploty
ahoj holky, tak nevím už ani co psát, žádné příznaky, mrcha by (ne)měla dorazit nejdříve 5.7. a nejpozději 7.7.To radši budu počítat ten druhý datum. Jinak u nás taky je hnusné počasí, právě děláme nové vrata,tak prachu v garáži až až.sice ti teď máš teplotu nějak nízko, čekala bych ji víš, ale i tak si myslím, že je to hodně nadějné
děkuji. Snad to tak bude ![]()
ale nevím, dokud nedorazí je vždy nějaká naděje
přesně tak dokud nedorazí, tak naděje je pořád tak se necháme společně v úterý nebo ve středu překvapit ![]()
Ahoj holky, tak už jsem zpět. Skoro celý den pršelo, takže jsme byli zavřený v baráku a ven jsme se ani nedostali. Teď je mi zrovna docela dobře, ale včera to bylo stejné…chvíli líp a chvíli hůř. Nekoukala jsem teď vůbec na zprávy a dneska jsem se na chalupě dozvěděla, že našli nějaký bakterie v Aquile…doufám, že to není z toho, pila jsem jí celý týden v práci.
Jane, Magda - holky, vy už to máte za chvíli, tak snad mrcha nedorazí ![]()