Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:Alliana píše:Já už doma páreček mám, tak nám je to jedno.lokofa píše:Elisku jo? tu chce muj mladejAlliana píše:Nám, Eliška trvala dva roky. A předtím v pohodě, bez problémů
lokofa, ja vim ze jednoho krasneho dne to prijit musi, jen to cekani a doufani v to je priserne, proste vzdy po trech mesicich jsem otehotnela, ted 9 mesicu a stale nictak uvidime co se zadari a za jak dlouho
tak at ti prcek roste jak z vody
planovali jste nejake pohlavi, nebo vam to je jedno?
tak to mas super, ja dve holky, takze bych rada kluka, ale novy pritel chce holku
takze to nechavam na osudu ![]()
Alliana píše:lokofa píše:tak to mas super, ja dve holky, takze bych rada kluka, ale novy pritel chce holkuAlliana píše:Já už doma páreček mám, tak nám je to jedno.lokofa píše:Elisku jo? tu chce muj mladejAlliana píše:Nám, Eliška trvala dva roky. A předtím v pohodě, bez problémů
lokofa, ja vim ze jednoho krasneho dne to prijit musi, jen to cekani a doufani v to je priserne, proste vzdy po trech mesicich jsem otehotnela, ted 9 mesicu a stale nictak uvidime co se zadari a za jak dlouho
takze to nechavam na osudu
Ono je to uplně jedno. Ve finálě je zboznujem, at je to kluk nebo holka.
lokofa píše:Alliana píše:Ono je to uplně jedno. Ve finálě je zboznujem, at je to kluk nebo holka.lokofa píše:tak to mas super, ja dve holky, takze bych rada kluka, ale novy pritel chce holkuAlliana píše:Já už doma páreček mám, tak nám je to jedno.lokofa píše:Elisku jo? tu chce muj mladejAlliana píše:Nám, Eliška trvala dva roky. A předtím v pohodě, bez problémů
takze to nechavam na osudu
ano to mas pravdu ![]()
Ahoj holky, já se před chvíli vrátila z výletu na Karlštejn. Trochu jsme zmokli, ale jinak to bylo fajn. A jakpak dopadla Verčule, už tu dlouho nebyla? A co Jane, ta nečeká asi někdy touhle dobou, jestli si dobře pamatuju ![]()
hezké ráno holky,
Lokofa krásná sbírka testíků ![]()
Anet tak já budu zas nečekat příští měsíc, mrška se dostavila přesně, no aspoň si užiju nádherné léto
A co ty koukám, že už máš jen 4 dny do testování Budeš testovat dřív? Jsem zvědavá na Damiu, jak se má na dovolené a jestli teda se jim na dovolené zadaří ![]()
Mám zítra tu doktorku, asi ještě nebude na utz nic vidět,co?
magda82 píše:
dobré ráno, začínám nový cyklus
To mě mrzí.
Tak na ten další prskám
lokofa tak uvidíš, něco málo už by vidět mohla
A já chci taky poprskat těhu bacilkama ![]()
Jane29 píše:
bum, bum, bum, už na mě popadaly díky
Původně jsem chtěla prskat, až bude těhu potvrzený od dr. Ale když jinak nedáš ![]()
lokofa píše:
Tak prsk, prsk, prsk
díky už je chytám po pokoji
![]()