Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to jo tak si na chvilku lehni před Dr, když jdeš až na 3
hezky po obědě s dětma
Jane29 píše:
tak to jo tak si na chvilku lehni před Dr, když jdeš až na 3hezky po obědě s dětma
Děti po obědě nespí
Jane29 píše:
tak dneska budou s maminkou povinně
No to těžko ![]()
hmm teď už stejně nic nenaspíš, doba k Dr se krátí a já jsem zvědavá, jak kdybych tam šla snad sama ![]()
Jane29 píše:
hmm teď už stejně nic nenaspíš, doba k Dr se krátí a já jsem zvědavá, jak kdybych tam šla snad sama
Já jsem přesvědčená, že nic vidět nebude
Mno tak, těhotná prej na 90% budu.
Na utz fakt jen sotva pidi tečička. říkala, že to vidí tak na třetí týden, což ale mě zas epřijde nějak málo na to,kdyj sem měla //.
Zítra volat na krev a 18.7 na ko
holky já už jen špiním, tedy skoro už vůbec
![]()
co to zase má znamenat?
magda82 píše:
holky já už jen špiním, tedy skoro už vůbec![]()
co to zase má znamenat?
Ze to mohlo byt jen zavrtávání
Lokofa - třeba si měla ovu později, tenhle měsíc si říkala, že si nijak nesledovala, když si s tím nepočítala. Tak snad bude vše OK
Magda - tak zkus testnout, třeba tam něco bude ![]()
Mně se MS rozjela tak, že nestíhám skoro lítat na záchod
Jinak teda min.měsíc jsem jí měla taky hodně silnou, ale to bylo ještě s HA. Jinak nikdy dřív jsem to takhle neměla…napadlo mě, beru teď 2.měsíc Femibion, tak jestli to třeba na to nemá nějaký vliv, ale to je asi blbost.
Anett nemerila, ale ovu na sobe poznam.
Rikala jsem to i dr, ze nebyla pozdeji jak 16 max 17dc. a to neni rozdil tolika tydnu.
Třetí a šestý je kurnik rozdil.
Nebo jestli myslela třetí týden od ovu a ne od prvního dne ms.
lokofa píše:
To je možné. Na další kontrole už bude určitě krásně vidět ![]()
Annnet píše:lokofa píše:To je možné. Na další kontrole už bude určitě krásně vidět
Možná je. protože když jsem odcházela a šla mě vyprovodit, tak jsem jí říkala, že ovu byla asi 16-17dc a ona říkala možná i dýl, vidím to tak na třetí týden.
Kdyby to byl třetí týden jako od ms, tak bych ještě neměla pomalu ani pozitivní test.