Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:
AhojkyTk čárka zesílila krásně. Už je jen o malinko světlejší než ta kontrolní.
Tak to je skvělá zpráva ![]()
magda82 píše:
dobré ráno holky
teplota klesla,ale mrška nikde zatím
To může být k tomu růžovému výtoku.
magda82 píše:
ještě má dva dny čas podle fertility
Držím palečky
magdi, dokud ms neprijde, tak je sance porad.A uz nespinis? spineni je dobre znameni ne?:-)
Alliana píše:lokofa píše:no krasa, tise zavidim
tady foto
Taky se dočkáš neboj.
lokofa, ja vim ze jednoho krasneho dne to prijit musi, jen to cekani a doufani v to je priserne, proste vzdy po trech mesicich jsem otehotnela, ted 9 mesicu a stale nic ![]()
Alliana píše:
lokofa, ja vim ze jednoho krasneho dne to prijit musi, jen to cekani a doufani v to je priserne, proste vzdy po trech mesicich jsem otehotnela, ted 9 mesicu a stale nic
Nám, Eliška trvala dva roky. A předtím v pohodě, bez problémů
lokofa píše:Alliana píše:Nám, Eliška trvala dva roky. A předtím v pohodě, bez problémů
lokofa, ja vim ze jednoho krasneho dne to prijit musi, jen to cekani a doufani v to je priserne, proste vzdy po trech mesicich jsem otehotnela, ted 9 mesicu a stale nic
Elisku jo? tu chce muj mladej
tak uvidime co se zadari a za jak dlouho
tak at ti prcek roste jak z vody
planovali jste nejake pohlavi, nebo vam to je jedno?
Alliana píše:lokofa píše:Elisku jo? tu chce muj mladejAlliana píše:Nám, Eliška trvala dva roky. A předtím v pohodě, bez problémů
lokofa, ja vim ze jednoho krasneho dne to prijit musi, jen to cekani a doufani v to je priserne, proste vzdy po trech mesicich jsem otehotnela, ted 9 mesicu a stale nictak uvidime co se zadari a za jak dlouho
tak at ti prcek roste jak z vody
planovali jste nejake pohlavi, nebo vam to je jedno?
Já už doma páreček mám, tak nám je to jedno.