Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je fakt, že já ani skoro nikdy nešpinila. Max.ráno a třeba do oběda už se mrcha rozjela pořádně, ale většinou je to rovnou. Takže nejpíš uvidím už během dneška.
Jane- tak já si počkám na ty zítra ![]()
Jane29 píše:Annnet píše:Annet my ty dnešní už s magdou vychytaly
Ahoj holky, tak já už začínám špinit, takhle brzy jsem to nečekala, ale jelikož byla ovu 13DC, tak se dalo předpokládat, že mrcha dorazí dřív. Taky si budu muset nachytat pár těhu bacilů![]()
lokofa píše:
Kdyby to fakt bylo nakažlivé jak neštovice. to by bylo
Annnet píše:
Tak mrcha už se rozjela, takže v červenci jedem dál
Já budu každý den prskat jo
lokofa píše:Annnet píše:Já budu každý den prskat jo
Tak mrcha už se rozjela, takže v červenci jedem dál
jj prskej hezky prskej ![]()
Jane29 píše:
Annet tak se do toho v červenci pořádně opřem a bude
Zrovna jsem si na netu objednala teploměr a začnu měřit BT ať vím na čem jsem ![]()
Annnet píše:Jane29 píše:Zrovna jsem si na netu objednala teploměr a začnu měřit BT ať vím na čem jsem
Annet tak se do toho v červenci pořádně opřem a bude
jj BT je dobrá věc, díky ní vím, že mám ovulku a kdy a jak dlouhou mám luteální fázi a i když už se nám teď 10 cyklus nezadařilo a najíždíme na 11, tak paradoxně jsem díky tomu klidnější ![]()
Já původně ze začátku měřit nechtěla kvůli příteli, protže by říkal, že to moc řeším apod. Ale když jsem teď měla cyklus jen 24dní, tak jsem mu vysvětlila, že to budu mít po HA asi trochu rozházený a že tím měřením, alespoň zjistím jak tělo funguje. Já si dělala ovu testy a vyšly mi 2dni pozitivní, ale přece jenom tou teplotou se toho zjistí asi víc a hlavně je to levnější.
přesně je to levnější a podle mě i spolehlivější než ovu testy, teda aspoň pro mě, já totiž nevydržím 3 hodiny nepít tak, jak se má před ovu testama a když jsem si je jeden měsíc dělala tak to pro mě byl docela boj
S tím pitím mám taky problém, ale nakonec jsem to vydržela a pozitivní testy mi vyšly hned první 2dny co jsem testovala, pak jsem tedy zkoušela ještě 2, ale to už nic, takže vlastně jen 4dny, tak to ještě šlo. Spíš jsem se bála, že budu muset testovat třeba 10dní než se něco objeví. Ještě mi nějaké ovu testy zbyly, tak to tenhle měsíc asi budu kombinovat.
jj kombinace je dobrá metoda aspoň to budeš mít potvrzeno z více zdrojů ![]()