Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4194
6.7.11 19:23

ahoj holky,

byla jsem přes svátky pryč, MS nedorazila a test cosi ukazuje. Na můj vkus to je trochu slabota, ale potom co tady předvedla Lokofa, věřím tomu, že je to tam :pankac:

mmch Lokofo - gratuluju moc :kytka:

dočítala jsem hodně narychlo, je tu ještě nějaká další těhule? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
6.7.11 19:35

Lenule

Tak to moc gratuluju :-) Myslím, že kromě Lokofy asi zatím nikdo další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.7.11 19:43

Lemni gratuluju. Jen at pořádně sílí

• Citovat
  • Upravit
12803
6.7.11 21:11

lenule tak taky tiše gratuluju a myslím, že jediná je tu Lokofa, která to vlastně nejdřív vůbec nečekala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.7.11 21:14
Jane29 píše:
lenule tak taky tiše gratuluju a myslím, že jediná je tu Lokofa, která to vlastně nejdřív vůbec nečekala :palec:

No to opravdu nečekala.
Po několikerých ultrazvucích u dr jsem jasně měla dlouhou dobu střídající se ovulaci levý a pravý vaječník. Ted měl být ten pravý, neřešila jsem to vůbec, vždyt to ani nemohlo jít a hop…Zázrak

• Citovat
  • Upravit
4194
6.7.11 21:28

díky :-) já jsem z toho teď trochu v rozpacích. Bude to třeťátko, samozřejmě chtěné…ale teď mám takové smíšené pocity, zda jsme to trochu nepřestřelili :oops: Přecejen je to s těma dětma trochu náročný :-?

Lokofo - mám hroznou radost, že to vypadá velmi nadějně. Ten poslední test je fakt ukázkový :wink:

Já si dělala mamatest 10 v neděli než jsem odjížděla a byl tam už krásný duch (MS jsem měla dostat v pondělí) a dnes po návratu jsem zkusila RapiClear 10 (jiný neměli :zed: ) a tam je to teda spíš duch než čárka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.7.11 21:30
Lenule27 píše:
díky :-) já jsem z toho teď trochu v rozpacích. Bude to třeťátko, samozřejmě chtěné…ale teď mám takové smíšené pocity, zda jsme to trochu nepřestřelili :oops: Přecejen je to s těma dětma trochu náročný :-?

Lokofo - mám hroznou radost, že to vypadá velmi nadějně. Ten poslední test je fakt ukázkový :wink:

Já si dělala mamatest 10 v neděli než jsem odjížděla a byl tam už krásný duch (MS jsem měla dostat v pondělí) a dnes po návratu jsem zkusila RapiClear 10 (jiný neměli :zed: ) a tam je to teda spíš duch než čárka :think:

Četla jsem, jak psaly holky, že rapi clear neukazoval spoustě nic a mamatest jo.

• Citovat
  • Upravit
4194
6.7.11 21:36

No, to taky doufám, že to je jen testem :lol:
Ale teď už je to fuk, MS pořád nikde a jestli mi začne být do týdne :poblion: jak u dvou předchozích, tak je to jasný. A pravda, že na to se fakt vůbec netěším :oops: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
6.7.11 22:17
Lenule27 píše:
No, to taky doufám, že to je jen testem :lol:
Ale teď už je to fuk, MS pořád nikde a jestli mi začne být do týdne :poblion: jak u dvou předchozích, tak je to jasný. A pravda, že na to se fakt vůbec netěším :oops: 8-)

potichoucku gratuluji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.7.11 09:18

hezké ráno holky,
Lokofa hodně zdaru u Dr až tak odpoledne půjdeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.7.11 09:24
Jane29 píše:
hezké ráno holky,
Lokofa hodně zdaru u Dr až tak odpoledne půjdeš :palec:

Děkuju

• Citovat
  • Upravit
8086
7.7.11 10:16

Lokofa

Držím palce ať je všechno tak jak má být :-) A pak nám dej vědět, jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.7.11 10:16

Lokofa

Držím palce ať je všechno tak jak má být :-) A pak nám dej vědět, jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.7.11 10:20
Annnet píše:
Držím palce ať je všechno tak jak má být :-) A pak nám dej vědět, jak jsi dopadla :-)

Dám, ale asi až večer. Odpo si táta přijede pro Adámka a já pak pujdu za Elinkou a manželem na bazén.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
7.7.11 10:21

Ježíííš, mně se chce spát a nemůžu, mám v troubě oběd.

Večer sjem do 11 čuměla do stropu, nemohla usnout a ráno po páté už jsem byla vyspaná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex