Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,
byla jsem přes svátky pryč, MS nedorazila a test cosi ukazuje. Na můj vkus to je trochu slabota, ale potom co tady předvedla Lokofa, věřím tomu, že je to tam ![]()
mmch Lokofo - gratuluju moc ![]()
dočítala jsem hodně narychlo, je tu ještě nějaká další těhule? ![]()
Tak to moc gratuluju
Myslím, že kromě Lokofy asi zatím nikdo další
lenule tak taky tiše gratuluju a myslím, že jediná je tu Lokofa, která to vlastně nejdřív vůbec nečekala ![]()
Jane29 píše:
lenule tak taky tiše gratuluju a myslím, že jediná je tu Lokofa, která to vlastně nejdřív vůbec nečekala
No to opravdu nečekala.
Po několikerých ultrazvucích u dr jsem jasně měla dlouhou dobu střídající se ovulaci levý a pravý vaječník. Ted měl být ten pravý, neřešila jsem to vůbec, vždyt to ani nemohlo jít a hop…Zázrak
díky
já jsem z toho teď trochu v rozpacích. Bude to třeťátko, samozřejmě chtěné…ale teď mám takové smíšené pocity, zda jsme to trochu nepřestřelili
Přecejen je to s těma dětma trochu náročný ![]()
Lokofo - mám hroznou radost, že to vypadá velmi nadějně. Ten poslední test je fakt ukázkový ![]()
Já si dělala mamatest 10 v neděli než jsem odjížděla a byl tam už krásný duch (MS jsem měla dostat v pondělí) a dnes po návratu jsem zkusila RapiClear 10 (jiný neměli
) a tam je to teda spíš duch než čárka ![]()
Lenule27 píše:
díkyjá jsem z toho teď trochu v rozpacích. Bude to třeťátko, samozřejmě chtěné…ale teď mám takové smíšené pocity, zda jsme to trochu nepřestřelili
Přecejen je to s těma dětma trochu náročný
![]()
Lokofo - mám hroznou radost, že to vypadá velmi nadějně. Ten poslední test je fakt ukázkový
Já si dělala mamatest 10 v neděli než jsem odjížděla a byl tam už krásný duch (MS jsem měla dostat v pondělí) a dnes po návratu jsem zkusila RapiClear 10 (jiný neměli) a tam je to teda spíš duch než čárka
Četla jsem, jak psaly holky, že rapi clear neukazoval spoustě nic a mamatest jo.
No, to taky doufám, že to je jen testem ![]()
Ale teď už je to fuk, MS pořád nikde a jestli mi začne být do týdne
jak u dvou předchozích, tak je to jasný. A pravda, že na to se fakt vůbec netěším
![]()
Lenule27 píše:
No, to taky doufám, že to je jen testem
Ale teď už je to fuk, MS pořád nikde a jestli mi začne být do týdnejak u dvou předchozích, tak je to jasný. A pravda, že na to se fakt vůbec netěším
![]()
potichoucku gratuluji ![]()
hezké ráno holky,
Lokofa hodně zdaru u Dr až tak odpoledne půjdeš ![]()
Jane29 píše:
hezké ráno holky,
Lokofa hodně zdaru u Dr až tak odpoledne půjdeš
Děkuju
Držím palce ať je všechno tak jak má být
A pak nám dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Držím palce ať je všechno tak jak má být
A pak nám dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Annnet píše:
Držím palce ať je všechno tak jak má býtA pak nám dej vědět, jak jsi dopadla
Dám, ale asi až večer. Odpo si táta přijede pro Adámka a já pak pujdu za Elinkou a manželem na bazén.
Ježíííš, mně se chce spát a nemůžu, mám v troubě oběd.
Večer sjem do 11 čuměla do stropu, nemohla usnout a ráno po páté už jsem byla vyspaná.