Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
11.7.11 09:24

Já zrovna dnes teploměr prvně vyndala. Akorát ke konci cyklu jedem na dovču, tak nevím jestli to má smysl, ale chtěla jsem to zkusit :-) Jinak bych se taky nezlobila, kdybych nás jelo na dovču už víc :-)
Jak vlastně Verčule, ta jela někam na dovču? Už si nepamatuju a dlouho tu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
11.7.11 09:40

Jane, díky za novinku! Ta se má! doufám, že nějaké těhu bacilky předá dál!
já byla na dovči v domnění, že jo, ale poslední den, když jsme odjížděli, tak přišla :cert:
po 43 dnech!!! :pocitac:
takže jedu dál a ještě tento cyklus měřím, pak vzdávám veškeré pomůcky a nechám to na přírodě… :roll:
A to Lokof a Verča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
11.7.11 09:46

U Lokofy to vypadá slibně, byla na kontrole a MUDR říkala, že to prý to vypadá velmi nadějně, zatím byla vidět jen tečka a na další kontrolu jde myslím někdy za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
11.7.11 09:59
Annnet píše:
U Lokofy to vypadá slibně, byla na kontrole a MUDR říkala, že to prý to vypadá velmi nadějně, zatím byla vidět jen tečka a na další kontrolu jde myslím někdy za týden

děkuju za info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.7.11 10:04
mmarket píše:
Annnet píše:
U Lokofy to vypadá slibně, byla na kontrole a MUDR říkala, že to prý to vypadá velmi nadějně, zatím byla vidět jen tečka a na další kontrolu jde myslím někdy za týden
děkuju za info :wink:

JJ přesně tak.
Byla jsem ve měste koupit neteři dárek a odpoeldne odjíždíme pryč.
Návrat asi v pátek.

• Citovat
  • Upravit
12803
11.7.11 10:05

jj Lokof je teď myslím taky na dovče, takže jich jelo zase o jednoho víc.
Annet No já už se naměřila až dost a ty prázdninové měsíce nám vlastně ukončují rok snažení a ovu mi chodí plus mínus 1 den takže si dávám pauzičku, ale snažit se samo budem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
11.7.11 10:05

tak jich teprve pojede více :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.7.11 10:07
Jane29 píše:
tak jich teprve pojede více :mrgreen:

Noo dovča…hmm tu si představuju jinak, ale dobrý něco.

• Citovat
  • Upravit
7199
11.7.11 10:11

:lol: ahoj holky :mavam: návrat z dovolené a nestíhám se divit a jásat všem těhulínám gratuluji :potlesk: :dance: já jsem si odpočala a po 7 dnech spoždění dorazila mrcha :-( rok mám pravodelnou na den a ted tohle :nevim: asi fakt ta cysta ale doktor je až od 17.7. takže uvidim :-D
všem krásnej den a snažit se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
11.7.11 10:24

Verčule to jsem měla taky něco přes půl roku pravidelná MS a předminulý cyklus zpoždění 7 dní a teď zas pravidelně ťuk ťuk ťuk tak uvidíš někde jsem četla, jak holčina psala, že se jí jednou za rok MS taky zpozdí o 7 dní jinak to má pravidelně a doktor ji řekl, že to je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.7.11 10:50

nooo snad jo jsem měla i nerva a stres v práci tak možná to je tim ale necejtim se pořád ve své kůži :nevim: každopádně snažíme se vesele dál,včera dávali na nově ukradenou spermii a přítel na to koukal a řekl hmm zajdu si na test jestli se hejbou :lol: jsem na něj kóukala 8-o prostě to chce vědět. :pankac: aspoň budu i já klidnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
11.7.11 10:56

jé my na to koukali taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.7.11 14:31

ahoj holky,
jj, na dovolené už nás bylo víc :mrgreen: ale i tak to bylo super, nemyslet na to a odpočinout si. Zítra se stěhujem, tak snad to zvládnem :-D
a prskám těhu bacilky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
11.7.11 14:42

Damia díky chytám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
11.7.11 14:53