Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já zrovna dnes teploměr prvně vyndala. Akorát ke konci cyklu jedem na dovču, tak nevím jestli to má smysl, ale chtěla jsem to zkusit
Jinak bych se taky nezlobila, kdybych nás jelo na dovču už víc ![]()
Jak vlastně Verčule, ta jela někam na dovču? Už si nepamatuju a dlouho tu nebyla.
Jane, díky za novinku! Ta se má! doufám, že nějaké těhu bacilky předá dál!
já byla na dovči v domnění, že jo, ale poslední den, když jsme odjížděli, tak přišla ![]()
po 43 dnech!!! ![]()
takže jedu dál a ještě tento cyklus měřím, pak vzdávám veškeré pomůcky a nechám to na přírodě… ![]()
A to Lokof a Verča?
U Lokofy to vypadá slibně, byla na kontrole a MUDR říkala, že to prý to vypadá velmi nadějně, zatím byla vidět jen tečka a na další kontrolu jde myslím někdy za týden
Annnet píše:
U Lokofy to vypadá slibně, byla na kontrole a MUDR říkala, že to prý to vypadá velmi nadějně, zatím byla vidět jen tečka a na další kontrolu jde myslím někdy za týden
děkuju za info ![]()
mmarket píše:Annnet píše:děkuju za info
JJ přesně tak.
Byla jsem ve měste koupit neteři dárek a odpoeldne odjíždíme pryč.
Návrat asi v pátek.
jj Lokof je teď myslím taky na dovče, takže jich jelo zase o jednoho víc.
Annet No já už se naměřila až dost a ty prázdninové měsíce nám vlastně ukončují rok snažení a ovu mi chodí plus mínus 1 den takže si dávám pauzičku, ale snažit se samo budem ![]()
Jane29 píše:
tak jich teprve pojede více
Noo dovča…hmm tu si představuju jinak, ale dobrý něco.
ahoj holky
návrat z dovolené a nestíhám se divit a jásat všem těhulínám gratuluji
já jsem si odpočala a po 7 dnech spoždění dorazila mrcha
rok mám pravodelnou na den a ted tohle
asi fakt ta cysta ale doktor je až od 17.7. takže uvidim ![]()
všem krásnej den a snažit se ![]()
Verčule to jsem měla taky něco přes půl roku pravidelná MS a předminulý cyklus zpoždění 7 dní a teď zas pravidelně ťuk ťuk ťuk tak uvidíš někde jsem četla, jak holčina psala, že se jí jednou za rok MS taky zpozdí o 7 dní jinak to má pravidelně a doktor ji řekl, že to je normální
nooo snad jo jsem měla i nerva a stres v práci tak možná to je tim ale necejtim se pořád ve své kůži
každopádně snažíme se vesele dál,včera dávali na nově ukradenou spermii a přítel na to koukal a řekl hmm zajdu si na test jestli se hejbou
jsem na něj kóukala
prostě to chce vědět.
aspoň budu i já klidnější ![]()
ahoj holky,
jj, na dovolené už nás bylo víc
ale i tak to bylo super, nemyslet na to a odpočinout si. Zítra se stěhujem, tak snad to zvládnem ![]()
a prskám těhu bacilky ![]()