Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
11.7.11 14:59

Dami,velká gratulace :kytka: a taky tichá závist :oops:

já jsem zase na začátku do ovu daleko...... :pocitac:
prý se děti nejlépe daří na dovolených to bych měla zase někam rychle odjet, protože z Českého ráje jsem si přivezla tak akorát :cert:

taky jsem koukala na ukradenou spermii - fakt mazec! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.7.11 15:20

dami berem si z tebe příklad neřešíme a jen se :hug: já sem se rozhodla neřešit nic začnu šílet tak za půl roku :lol: :lol: ale prázdniny si chci užít v pohodě.docela mě hodně povzbuzuje jak se tady těhulky množí :pankac: to by bylo aby po práyninách nebylo v nečekání na mS prázdno :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.7.11 15:22

mmarket

určitě se to teď povede :wink: a na dovolenou jeď, přijdeš na jiný myšlenky, mě to hodně pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.7.11 15:26

Verčule

ono na tom, něco bude, přestala jsem měřit, jen jsem 2× testla ovu pro jistotu a na dovolené po ovu přišla na jiný myšlenky a podařilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.7.11 15:31

Dami ty jsi testovala OVU ? aha no to já ne e :-D ale asi to skusím za to nic nedám budu mít premiéru :-D a jak dlouho ste se snažili? moc ti gratuluju ani nevim jestli jsem ti to už napsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.7.11 15:37

Verčule

tohle byl 4 měsíc snažení. A ovu jsem testovala poslední 2 měsíce pro větší jistotu. Přeci jen ti to ukáže, že teprve ovu bude než u měření. Ale poctivě jsem měřila první 3 měsíce, abych zjistila, kdy asi je ovu. A neboj, určitě se zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.7.11 15:45
:mrgreen: :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.7.11 15:50

:-D no já ji na sobě poznám bolej mě prsa a mám výtok ale je fak že test prubnu mě to zajímá :mrgreen: musim kouknout jak to vlastně funguje já bych měla mít ovu ve čtvrtek :nevim: a to jdu i k doktorce tak se ji rovnou optám :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.7.11 15:51
damia píše: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

:palec: máš se proč radovat :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
11.7.11 15:53

já si říkala, že na OVU testy ještě „sahat“ nebudu, ale asi brzo budu :zed:
chtěla jsem nechat i měření :-( , ale ještě tento cyklus to zkusím abych mohla porovnat s minulým a pak zahazuju veškeré pomůcky a metody… :nevim:
ach jo, ani dovča nepomohla :zed:
bože, tady budu (ne)čekat na MS sama a s kým si budu psát??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.7.11 15:57

Mmarket :mavam: haloooo vidíš mě :lol:
se neboj nic já tady budu taky dlouuuho dáme zvody :lol: já se u doktorky chci jen přesvědčit zda všed funguje jak má a řeknu ji že se snažíme at se někam hnu.přece jenom jistota mě uklidní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
11.7.11 16:00

Verčoooo, halóóó, vidím :mavam: :mrgreen: :mrgreen:
děkuju, děkuju!
Bože, zase na mě jde ta depka :pocitac:
kuš! :cert:
Závodit v sexování? 8-o Neblázni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.7.11 16:07

NÉÉÉ v sexování ne :mrgreen: v těhu :-D :-D a kdy ty vlastně nečekáš?
jsem už dlouho neviděla Lenuli27..... :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.7.11 16:07

Ahojky, tak se po delší době zase ozývám… psala jsem tu asi v dubnu, jelikož mi nepřišla ms, doktor mi řekl, že mám cysty na obou vyječníkách a že ms dostanu buď jednou za 3měsíce nebo vůbec…docela mě to vyděsilo, že to takhle řekne, jestli je ten doktor vůbec normální…
no..ae je červenec a pořád nic, příští týden jdu k jinýmu doktorovi…
ale teď mě docela zaskočil přítel, když se mu zdálo, že se mi zvetšily prsa..a bolí mě i bradavky a mám hodně nafouklé břicho pořád…tak nevím, jestli je možné, že bych byla v tom i přes to, že mám cysty a dr říkal, že k otěhotnění mi bude muset pomoct jen doktor…??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.7.11 16:12
Ojinka7 píše:
Ahojky, tak se po delší době zase ozývám… psala jsem tu asi v dubnu, jelikož mi nepřišla ms, doktor mi řekl, že mám cysty na obou vyječníkách a že ms dostanu buď jednou za 3měsíce nebo vůbec…docela mě to vyděsilo, že to takhle řekne, jestli je ten doktor vůbec normální…
no..ae je červenec a pořád nic, příští týden jdu k jinýmu doktorovi…
ale teď mě docela zaskočil přítel, když se mu zdálo, že se mi zvetšily prsa..a bolí mě i bradavky a mám hodně nafouklé břicho pořád…tak nevím, jestli je možné, že bych byla v tom i přes to, že mám cysty a dr říkal, že k otěhotnění mi bude muset pomoct jen doktor…??? :nevim:

ahoj :-D no já tě nechci nějak deprimovat ale při cystě můžeš mít stejné příznaky jako při těhu
já například nabrala a prsa se mi zvětšila o velikost a ta bolest :-( au au radši zaběhni k doktorce ale tady se zázraky dějou koukni na** Lokofu** :lol: :palec: tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí