Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dami,velká gratulace
a taky tichá závist ![]()
já jsem zase na začátku do ovu daleko...... ![]()
prý se děti nejlépe daří na dovolených to bych měla zase někam rychle odjet, protože z Českého ráje jsem si přivezla tak akorát ![]()
taky jsem koukala na ukradenou spermii - fakt mazec! ![]()
dami berem si z tebe příklad neřešíme a jen se
já sem se rozhodla neřešit nic začnu šílet tak za půl roku
ale prázdniny si chci užít v pohodě.docela mě hodně povzbuzuje jak se tady těhulky množí
to by bylo aby po práyninách nebylo v nečekání na mS prázdno
![]()
určitě se to teď povede
a na dovolenou jeď, přijdeš na jiný myšlenky, mě to hodně pomohlo
ono na tom, něco bude, přestala jsem měřit, jen jsem 2× testla ovu pro jistotu a na dovolené po ovu přišla na jiný myšlenky a podařilo se.
Dami ty jsi testovala OVU ? aha no to já ne e
ale asi to skusím za to nic nedám budu mít premiéru
a jak dlouho ste se snažili? moc ti gratuluju ani nevim jestli jsem ti to už napsala ![]()
tohle byl 4 měsíc snažení. A ovu jsem testovala poslední 2 měsíce pro větší jistotu. Přeci jen ti to ukáže, že teprve ovu bude než u měření. Ale poctivě jsem měřila první 3 měsíce, abych zjistila, kdy asi je ovu. A neboj, určitě se zadaří ![]()
no já ji na sobě poznám bolej mě prsa a mám výtok ale je fak že test prubnu mě to zajímá
musim kouknout jak to vlastně funguje já bych měla mít ovu ve čtvrtek
a to jdu i k doktorce tak se ji rovnou optám
![]()
já si říkala, že na OVU testy ještě „sahat“ nebudu, ale asi brzo budu ![]()
chtěla jsem nechat i měření
, ale ještě tento cyklus to zkusím abych mohla porovnat s minulým a pak zahazuju veškeré pomůcky a metody… ![]()
ach jo, ani dovča nepomohla ![]()
bože, tady budu (ne)čekat na MS sama a s kým si budu psát??? ![]()
Mmarket
haloooo vidíš mě ![]()
se neboj nic já tady budu taky dlouuuho dáme zvody
já se u doktorky chci jen přesvědčit zda všed funguje jak má a řeknu ji že se snažíme at se někam hnu.přece jenom jistota mě uklidní ![]()
Verčoooo, halóóó, vidím
![]()
děkuju, děkuju!
Bože, zase na mě jde ta depka ![]()
kuš! ![]()
Závodit v sexování?
Neblázni ![]()
NÉÉÉ v sexování ne
v těhu
a kdy ty vlastně nečekáš?
jsem už dlouho neviděla Lenuli27..... ![]()
Ahojky, tak se po delší době zase ozývám… psala jsem tu asi v dubnu, jelikož mi nepřišla ms, doktor mi řekl, že mám cysty na obou vyječníkách a že ms dostanu buď jednou za 3měsíce nebo vůbec…docela mě to vyděsilo, že to takhle řekne, jestli je ten doktor vůbec normální…
no..ae je červenec a pořád nic, příští týden jdu k jinýmu doktorovi…
ale teď mě docela zaskočil přítel, když se mu zdálo, že se mi zvetšily prsa..a bolí mě i bradavky a mám hodně nafouklé břicho pořád…tak nevím, jestli je možné, že bych byla v tom i přes to, že mám cysty a dr říkal, že k otěhotnění mi bude muset pomoct jen doktor…??? ![]()
Ojinka7 píše:
Ahojky, tak se po delší době zase ozývám… psala jsem tu asi v dubnu, jelikož mi nepřišla ms, doktor mi řekl, že mám cysty na obou vyječníkách a že ms dostanu buď jednou za 3měsíce nebo vůbec…docela mě to vyděsilo, že to takhle řekne, jestli je ten doktor vůbec normální…
no..ae je červenec a pořád nic, příští týden jdu k jinýmu doktorovi…
ale teď mě docela zaskočil přítel, když se mu zdálo, že se mi zvetšily prsa..a bolí mě i bradavky a mám hodně nafouklé břicho pořád…tak nevím, jestli je možné, že bych byla v tom i přes to, že mám cysty a dr říkal, že k otěhotnění mi bude muset pomoct jen doktor…???
ahoj
no já tě nechci nějak deprimovat ale při cystě můžeš mít stejné příznaky jako při těhu
já například nabrala a prsa se mi zvětšila o velikost a ta bolest
au au radši zaběhni k doktorce ale tady se zázraky dějou koukni na** Lokofu**
tak hodně štěstí