Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
11.7.11 16:19
Verčule píše:
Ojinka7 píše:
Ahojky, tak se po delší době zase ozývám… psala jsem tu asi v dubnu, jelikož mi nepřišla ms, doktor mi řekl, že mám cysty na obou vyječníkách a že ms dostanu buď jednou za 3měsíce nebo vůbec…docela mě to vyděsilo, že to takhle řekne, jestli je ten doktor vůbec normální…
no..ae je červenec a pořád nic, příští týden jdu k jinýmu doktorovi…
ale teď mě docela zaskočil přítel, když se mu zdálo, že se mi zvetšily prsa..a bolí mě i bradavky a mám hodně nafouklé břicho pořád…tak nevím, jestli je možné, že bych byla v tom i přes to, že mám cysty a dr říkal, že k otěhotnění mi bude muset pomoct jen doktor…??? :nevim:
ahoj :-D no já tě nechci nějak deprimovat ale při cystě můžeš mít stejné příznaky jako při těhu
já například nabrala a prsa se mi zvětšila o velikost a ta bolest :-( au au radši zaběhni k doktorce ale tady se zázraky dějou koukni na** Lokofu** :lol: :palec: tak hodně štěstí

no, vlastně..to je taky pravda…popravdě mě to vůbec nenapadlo :-D …noo, k doktorovi zajdu a uvidím, co to bude… děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
11.7.11 20:44

ahojte,

jsme teď pořád někde na cestách…

Dami - gratuluju moc moc :pankac: :kytka:
Na kdy ti vychází termín?

Ostatním přeju, ať to taky brzy dopadne :palec:

Ojinko - a co si udělat test? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
12.7.11 06:45

mmarket neboj ja tu budu taky :mrgreen:
ojinko asi bych zasla k Mudr a zkusila i ten testik, co kdyby nahodou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.7.11 07:45

Ahoj holky, já tu s vámi taky určitě ještě nějakou dobu budu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
12.7.11 08:19

Verčule, já jsem na začátku, včera mi skončila mrcha… 8-)
jinak minulý měsíc mi to přeci vycházelo na anovulák, a potom ovu přišla, až 28 DC, takže mám ještě času… :cry: šetříme háďata a abstinujem :mrgreen:

Ojinko, taky bych zkusila testík :-D
Já mám též cysty na vaječníkách, ale doktor mi řekl, že klidně můžu otěhotnět přirozenou cestou, takže…šupky do lékárny a ať jsou tam // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.7.11 09:06

Zkusím testnout zítra :) Děkuju mooc…zas je tam nějaká ta naděje :)) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
12.7.11 09:47

jak říkáme naděje je pořád pokud se mrcha nedostaví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.7.11 10:39

ahoj holky, tak jsem už doma, novým těhulkám co našla // gratuluji :kytka:
jinak MS dorazila na den přesně 6.7. ale jen dopoledne, pak 7.7. vůbec nic ani kapka a 8.7. zase jen dopoledne, dnešní TT pouze jedna /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.7.11 10:41
magda82 píše:
ahoj holky, tak jsem už doma, novým těhulkám co našla // gratuluji :kytka:
jinak MS dorazila na den přesně 6.7. ale jen dopoledne, pak 7.7. vůbec nic ani kapka a 8.7. zase jen dopoledne, dnešní TT pouze jedna /

Zvláštní, třeba se // ukáží ještě pozdějí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
12.7.11 10:51

magda82
hmm zvláštní třeba si to mimčo ještě rozmýšlí, jinak si to nedovedu vysvětlit. A třeba jak píše Annet se ti // ještě ukáží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.7.11 11:01

holky poraďte kdy později testovat? vím, že na letáku píšou za 48 hodin(tedy za dva dny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
12.7.11 12:49

magda82 přesně tak za dva dny HCG stoupá ob den až dva na dvojnásobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
12.7.11 15:10

že by další těhulka :-D :palec:
já jsem dneska drbala s kamarádkou a ta to řekla jasně hele vykašlete se na měření,testování atd prostě se tulte ob den a nepropásnete nic :palec: logické by to bylo tak jen to uskutečnit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
12.7.11 15:38

já už si taky říkala, že se na vše vyprdnu a budu se jen obden tulit :think: ALE … :zed:
za prvé to prostě nedáme v tom dnešním uspěchaném světě :pocitac: člověk je po celým dni hned K. O. :cry:
a za druhé mě to tak nuceně nějak nebaví… :oops:
zatím abstinujem, už dost dlouho :oops: a to nám jde nejlíp :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a když se budem obden tulit a nevyjde to, tak pak je někde asi chyba, že :?: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.7.11 15:58

Já musím toho mýho spíš brzdit, ten by se nejradši tulil pořád :lol: Minulý měsíc jsme to měli tak nějak obden, ale i tak mně to nedá a chci vědět, jestli ovu vůbec je. Takže zatím budu měřit a občas možná i ovu test, abych to měla potvrzené. No a pak možná po pár měsících, když bych měla pravidelný cyklus, tak bych toho asi nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí