Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verčule píše:Ojinka7 píše:ahoj
Ahojky, tak se po delší době zase ozývám… psala jsem tu asi v dubnu, jelikož mi nepřišla ms, doktor mi řekl, že mám cysty na obou vyječníkách a že ms dostanu buď jednou za 3měsíce nebo vůbec…docela mě to vyděsilo, že to takhle řekne, jestli je ten doktor vůbec normální…
no..ae je červenec a pořád nic, příští týden jdu k jinýmu doktorovi…
ale teď mě docela zaskočil přítel, když se mu zdálo, že se mi zvetšily prsa..a bolí mě i bradavky a mám hodně nafouklé břicho pořád…tak nevím, jestli je možné, že bych byla v tom i přes to, že mám cysty a dr říkal, že k otěhotnění mi bude muset pomoct jen doktor…???no já tě nechci nějak deprimovat ale při cystě můžeš mít stejné příznaky jako při těhu
já například nabrala a prsa se mi zvětšila o velikost a ta bolestau au radši zaběhni k doktorce ale tady se zázraky dějou koukni na** Lokofu**
![]()
tak hodně štěstí
no, vlastně..to je taky pravda…popravdě mě to vůbec nenapadlo
…noo, k doktorovi zajdu a uvidím, co to bude… děkuju
ahojte,
jsme teď pořád někde na cestách…
Dami - gratuluju moc moc
![]()
Na kdy ti vychází termín?
Ostatním přeju, ať to taky brzy dopadne ![]()
Ojinko - a co si udělat test? ![]()
mmarket neboj ja tu budu taky ![]()
ojinko asi bych zasla k Mudr a zkusila i ten testik, co kdyby nahodou ![]()
Ahoj holky, já tu s vámi taky určitě ještě nějakou dobu budu ![]()
Verčule, já jsem na začátku, včera mi skončila mrcha… ![]()
jinak minulý měsíc mi to přeci vycházelo na anovulák, a potom ovu přišla, až 28 DC, takže mám ještě času…
šetříme háďata a abstinujem ![]()
Ojinko, taky bych zkusila testík ![]()
Já mám též cysty na vaječníkách, ale doktor mi řekl, že klidně můžu otěhotnět přirozenou cestou, takže…šupky do lékárny a ať jsou tam // ![]()
Zkusím testnout zítra
Děkuju mooc…zas je tam nějaká ta naděje
![]()
ahoj holky, tak jsem už doma, novým těhulkám co našla // gratuluji ![]()
jinak MS dorazila na den přesně 6.7. ale jen dopoledne, pak 7.7. vůbec nic ani kapka a 8.7. zase jen dopoledne, dnešní TT pouze jedna /
magda82 píše:
ahoj holky, tak jsem už doma, novým těhulkám co našla // gratuluji
jinak MS dorazila na den přesně 6.7. ale jen dopoledne, pak 7.7. vůbec nic ani kapka a 8.7. zase jen dopoledne, dnešní TT pouze jedna /
Zvláštní, třeba se // ukáží ještě pozdějí ![]()
magda82
hmm zvláštní třeba si to mimčo ještě rozmýšlí, jinak si to nedovedu vysvětlit. A třeba jak píše Annet se ti // ještě ukáží ![]()
holky poraďte kdy později testovat? vím, že na letáku píšou za 48 hodin(tedy za dva dny)
magda82 přesně tak za dva dny HCG stoupá ob den až dva na dvojnásobek
že by další těhulka
![]()
já jsem dneska drbala s kamarádkou a ta to řekla jasně hele vykašlete se na měření,testování atd prostě se tulte ob den a nepropásnete nic
logické by to bylo tak jen to uskutečnit
![]()
já už si taky říkala, že se na vše vyprdnu a budu se jen obden tulit
ALE … ![]()
za prvé to prostě nedáme v tom dnešním uspěchaném světě
člověk je po celým dni hned K. O. ![]()
a za druhé mě to tak nuceně nějak nebaví… ![]()
zatím abstinujem, už dost dlouho
a to nám jde nejlíp
![]()
a když se budem obden tulit a nevyjde to, tak pak je někde asi chyba, že
![]()
Já musím toho mýho spíš brzdit, ten by se nejradši tulil pořád
Minulý měsíc jsme to měli tak nějak obden, ale i tak mně to nedá a chci vědět, jestli ovu vůbec je. Takže zatím budu měřit a občas možná i ovu test, abych to měla potvrzené. No a pak možná po pár měsících, když bych měla pravidelný cyklus, tak bych toho asi nechala.