Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
14.7.11 12:13

holky, vy mě strašíte! :cert:
mě poslal gyndař v říjnu 2010 na laparku (mám cystu na levém vaječníku jak Verčule - nejsi v tom sama :mavam: ) a ti blbci v nemocnici mě odmítli a udělali „jen“ punkci, což můj gyndař říkal, že je na dvě věci… Za 3 měsíce jsem měla cystu znovu a mám ji doteď, ale opravdu mi neříkal, že by to kvůli tomu nemělo jít…
tak teď teda nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.7.11 12:18

Tak já měla 4 cm dlouhou na pravém a gyndařka mi říkala,že brání právě v průchodu vajíčku,tak nevím.Každopádně jsem šla na laparo a pak snad za 2 měsíce jsem byla v tom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.7.11 12:19

Nellis, a měla jsi normálně ovulaci nebo to bránilo i v tom?
bože!!! takže se snažíme zbytečně? :zed:
mám se jít nechat kuchat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.7.11 12:23

mmarket neblázni, kdyby ti ta cysta bránila v těhotenství a Mudr věděla, že se snažíte, tak by ti to stopro řekla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.7.11 12:25

Právě že bránilo!Já pořád nemohla otěhotnět,asi rok,tak jsem změnila Mudr.a ta mi řekla,že mám cystu,která brání a tím pádem jsme se snažili zbytečně a taky mi ten bývalej doktor dával Proveru a na to mi nová doktorka řekla,že spíš brání v otěhotnění!!!A že v její péči budu max.do půl roku těhotná!Vysadila jsem proveru,šla na laparo a ani né za 3 měsíce jsem fakt byla v tom!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.7.11 12:29

Asi taky záleží,jak je velká ta cysta.Každopádně bývalej mudr byl v pohodě,že vše o.k,přitom v mém městě byl vyhlášenej a nakonec mi pomohla změna lékaře.Nová doktorka očividně věděla,o čem mluví!Ale i tak je ta laparka dobrá,protože přitom profukují vaječníky a čistí to,takže je to pak vše v cajku a ideální na vyrábění mimíska!
Jsem zdr.sestra,né sice gyn.oboru,ale i tak doporučuji.Nezůstanou ti jizvičky,pomůže to..kdybych na to měla jít zas,tak neváhám.Vlastní zkušenost no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.7.11 12:34

hmm jak to tak čtu tak asi fakt záleží doktor od doktora, já jsem naštěstí s tou mojí spokojená, navíc má u nás i parádní vybavení, myslím dokonce, že tam mají i ten 3D ultrazvuk a dokonce se tam dělají i menší zákroky. Přístup má taky v pohodě, když jsem ji řekla, že se snažíme o mimčo, tak mi sama říkala ať beru nějaký vitamíny a že můžu zkusit měřit BT, že podle toho poznám ovulku a tak, prostě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.7.11 12:40
Jane29 píše:
mmarket neblázni, kdyby ti ta cysta bránila v těhotenství a Mudr věděla, že se snažíte, tak by ti to stopro řekla :palec:

no, to doufám! 8-o Ví, že mám cystu, ví že se snažíme, ale řekl, že dřív jak za rok tam chodit nemám a když to nepůjde, tak se něco udělá! :pocitac: Ale copak já můžu čekat rok, když už jdu pomalu za chvíli do důchodu? :mrgreen: :mrgreen:
sakra, tak teď teda nevím, jestli na něho nenaběhnout! :nevim:
sestřenka se též snažila 2 roky a nic a po laparce do měsíce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.7.11 12:50
mmarket píše:
Jane29 píše:
mmarket neblázni, kdyby ti ta cysta bránila v těhotenství a Mudr věděla, že se snažíte, tak by ti to stopro řekla :palec:
no, to doufám! 8-o Ví, že mám cystu, ví že se snažíme, ale řekl, že dřív jak za rok tam chodit nemám a když to nepůjde, tak se něco udělá! :pocitac: Ale copak já můžu čekat rok, když už jdu pomalu za chvíli do důchodu? :mrgreen: :mrgreen:
sakra, tak teď teda nevím, jestli na něho nenaběhnout! :nevim:
sestřenka se též snažila 2 roky a nic a po laparce do měsíce… :zed:

mmarket a kolik ti vlastně je? Teda jestli to není tajemství :mrgreen:
Hele mě bude 30 takže zatím to tak nějak nechávám být, ale být mi 35 a víc a snažit se o první mimčo, tak to zkusím půl roku a pak jdu za Dr. Sice věk to není hroznej, ale nerada bych pak třeba v 36 zjistila, že nám to nejde, Pak oběhnout nějaká vyšetření asi taky zabere a když jde partner na spermio víckrát třeba, tak to myslím se dělá znovu za 3 měsíce, takže bych měla strach, aby to nedopadlo tak, že bych rodila první dítko ve 40 a navíc, když třeba budem chtít 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.7.11 13:06

mě bude za měsíc 31, přítel má 39 :oops:
no, nalomily jste mě! :nevim: Ještě odjedem do Řecka, a pokud si nepřivezem suvenýr, zvoním na doktora :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.7.11 13:13

Market,já tě vůbec nechci lámat :lol: Jen jsem napsala svoji zkušenost.Od toho tady přeci jsme!A přesně,záleží na doktorovi.Každý danou situaci řeší po svém no..Jej,já jsem z vás nejstarší :oops: Sice jen o chvilku,ale i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.7.11 13:20

Nelliss, ale ty už jedno dítko máš ne?
Market, taky tě nechci nijak lámat , jen jsem psala co by kdyby :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.7.11 13:39

Holky, to je něco s těma cystama. Jak se vlastně pozná, že je cysta? Pozná to doktor při běžné prohlídce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.7.11 13:49

No cystu bys mohla poznat sama,dle bolesti v podbřišku a dobrej doktor ji pozná i pohmatem!
JJ,mám už dvě dítka.10 a 6 let. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.7.11 14:12

no, tak mě pořád bolel podbřišek, ale přisuzovala jsem to příchodu MS a probíhají MS, takže mě cysta ani nenapadla… :cert:
Jednoho krásnýho dne jsem se rozhodla navštívit Dr., že mě pořád bolí vpravo a on na mě mrknul a říká, že vpravo nic nevidí, ale vlevo mám cystu 8-o
takže já tam šla s bolestí vpravo a ona cysta vlevo, tak nevím, jak se dá poznat… :nevim:

Nellis, tak jestli je to o kousek, tak to se nepočítá. Prostě jsme obě stejně staré! - teda pardÓn! Jsme obě stejně mladé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí