Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mě doktorka odešla do důchodu a mám doktora a už bych neměnila
Damia jj kéž by se zadařilo a je fakt, že mi to měření vůbec nechybí ![]()
Damia děkuji..A tobě hlavně ať se mimísek udrží a jste zdraví!A co nevolnosti nebo tak něco?Už to probíhá nebo jsi v pohodě?
holky doktor je lepší ale je to kus od kusu
na mě byla doktorka arogantní a hnusná a vše byl problém takže chlapa i když jsem stydlice si nemůžu vynachválit ![]()
jinak dami jsme rádi že jsi nastěhovaná a mimísek se drží snad tě budem brzo následovat ![]()
Komplikace cyst na vaječníku
U mírných forem tohoto syndromu, nemusí mít postižené ženy žádné poruchy menstruace a mohou mít normálně ovulovat. Spontánní otěhotnění se zpravidla hned nedaří a jsou také více ohroženi rizikem potratů.
U středních forem jsou přítomny menstruační nepravidelnosti, jako je zkrácená menstruace, mírnější průběh nebo v horším případě menstruace chybí úplně. Vyskytují se poruchy ovulace, čili otěhotnění se může stát velmi problematickým.
toliko z odborné literatury
![]()
Tak já měla to druhé
menzes nikde,ovulace nikde…naposledy jsem byla na gyndě před půl rokem,než jsme se začli snažit a vše o.k,tak doufám,že se mi tam mezitím nějaká cysta nevytvořila!!
Prej se rády dělají právě po vysazení HA.
dobré játro holky
![]()
tak včera jsem byla skeptická a dnes jsem se probudila do super nálady
všem krásnej den a cystám zmar ![]()
Dobré ráno ![]()
Verčule to je super,že máš dobrou náladičku při pátku.I já byla celý týden pesimistická co se týče mimíska,které jsme si doufám dovezli,tak jsem si říkala,že to určo neklaplo a dneska jsem taky optimista.Zkoušela BT a je 37,tak kéž by..
Nellis něco mi říká že se tentokrát nedočkáš MS
držim pěstičky
Verčule kéž bys měla pravdu!Už mám nutkání testnout,ale vím,že to je brzy a to jsem byla odhodlaná testovat tak týden po vynechání ![]()
ne netestuj budeš akorád vác v nervech
vydrž Prťka vydrž
vždyt už jen víkend a pondělek royhodne a určitě nepřijde
![]()
Ahoj holky ![]()
Nellis vydrž prťka vydrž a doufám, že nám pak ukážeš ukázkový těhu testík
Prťka vydrží
MUSÍ!!!Ale znáte to..Já věřím,že na konci prázdnin budeme mít ukázkové testíky všechny!To by bylo,aby nebylo na těch dovolených!!!!
tak holky dle rady doktora na ovu testu dálnice
a jede se pod spacák
takže hurá na to
krásnej víkend všem a snad cysta hnusná nebude blokovat pulečky
![]()