Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
14.7.11 15:40

mě doktorka odešla do důchodu a mám doktora a už bych neměnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.7.11 15:48

Damia jj kéž by se zadařilo a je fakt, že mi to měření vůbec nechybí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 15:58

určitě jo, vždyť už jsi se naměřila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.7.11 16:52

Damia děkuji..A tobě hlavně ať se mimísek udrží a jste zdraví!A co nevolnosti nebo tak něco?Už to probíhá nebo jsi v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.7.11 18:27

holky doktor je lepší ale je to kus od kusu :lol: na mě byla doktorka arogantní a hnusná a vše byl problém takže chlapa i když jsem stydlice si nemůžu vynachválit :palec:
jinak dami jsme rádi že jsi nastěhovaná a mimísek se drží snad tě budem brzo následovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.7.11 18:39

Komplikace cyst na vaječníku
U mírných forem tohoto syndromu, nemusí mít postižené ženy žádné poruchy menstruace a mohou mít normálně ovulovat. Spontánní otěhotnění se zpravidla hned nedaří a jsou také více ohroženi rizikem potratů.

U středních forem jsou přítomny menstruační nepravidelnosti, jako je zkrácená menstruace, mírnější průběh nebo v horším případě menstruace chybí úplně. Vyskytují se poruchy ovulace, čili otěhotnění se může stát velmi problematickým.

toliko z odborné literatury :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.7.11 19:00

Tak já měla to druhé :-( menzes nikde,ovulace nikde…naposledy jsem byla na gyndě před půl rokem,než jsme se začli snažit a vše o.k,tak doufám,že se mi tam mezitím nějaká cysta nevytvořila!! :cert: Prej se rády dělají právě po vysazení HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.7.11 08:57

dobré játro holky :lol: :mavam:
tak včera jsem byla skeptická a dnes jsem se probudila do super nálady :lol: všem krásnej den a cystám zmar :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.7.11 09:01

Dobré ráno :mavam:
Verčule to je super,že máš dobrou náladičku při pátku.I já byla celý týden pesimistická co se týče mimíska,které jsme si doufám dovezli,tak jsem si říkala,že to určo neklaplo a dneska jsem taky optimista.Zkoušela BT a je 37,tak kéž by..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.7.11 09:04

Nellis něco mi říká že se tentokrát nedočkáš MS :palec: držim pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.7.11 09:15

Verčule kéž bys měla pravdu!Už mám nutkání testnout,ale vím,že to je brzy a to jsem byla odhodlaná testovat tak týden po vynechání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.7.11 10:15

ne netestuj budeš akorád vác v nervech :cert: vydrž Prťka vydrž :palec: :palec: vždyt už jen víkend a pondělek royhodne a určitě nepřijde :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.7.11 10:21

Ahoj holky :mavam:
Nellis vydrž prťka vydrž a doufám, že nám pak ukážeš ukázkový těhu testík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.7.11 10:41

Prťka vydrží :mrgreen: MUSÍ!!!Ale znáte to..Já věřím,že na konci prázdnin budeme mít ukázkové testíky všechny!To by bylo,aby nebylo na těch dovolených!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.7.11 10:43

tak holky dle rady doktora na ovu testu dálnice :-D a jede se pod spacák :palec: takže hurá na to :lol: :lol: krásnej víkend všem a snad cysta hnusná nebude blokovat pulečky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí