Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
market nechci nikoho strašit ale měla jsem to jako ty
píchá mě v pravo asi slepák a ejhle cysta nalevo.pak mi doktor řekl představte si pinpongovej míček plnej vody a kus lehounkého papíru no a ten míček na něj tlačí ( papír je vaječník) a když nepraskne tak se může třeba při sportu nebo souloži otočit a tím o vaječník přijdete
hrůůůza a nebo že může zabraňovat ovulaci.teda že může proběhnout ale folikul nepraskne nebo tak něco no hele jsem zdrchaná.ségra měla cystu mudr nic nepoznala a už jela houkačkou plné břicho vody a kudla
dneska jsem mu řekla o problémech a udělala mi ultrazvuk a prohmatal mě atd počká do MS a pak když nezmizne tak kudla obecná
a jinak jsme tak všichni nastejno mě bude 29
jo a ještě dneska jdu koupit OVUI test doporučil mi mudr ať to jen skusim jestli dnes nebo zítra ovu bude
že mám akorád ten čas.a pak dodal jo Veroniko a kdyby vám bylo zle od žaludku a nebo jste měla bolesti okamžitě do nemocnice ona cysta může prasknout a pokud je propojená cévkou tak o ten vaječník přijdete taky
super prázdniny jsem se en na něj otočila a řekla pane doktore jedu do Pelhřimova podívat se na krematorium ![]()
mmarket píše:Jane29 píše:no, to doufám!
mmarket neblázni, kdyby ti ta cysta bránila v těhotenství a Mudr věděla, že se snažíte, tak by ti to stopro řeklaVí, že mám cystu, ví že se snažíme, ale řekl, že dřív jak za rok tam chodit nemám a když to nepůjde, tak se něco udělá!
Ale copak já můžu čekat rok, když už jdu pomalu za chvíli do důchodu?
![]()
sakra, tak teď teda nevím, jestli na něho nenaběhnout!
sestřenka se též snažila 2 roky a nic a po laparce do měsíce…
holka za rok jo? ty jo to je blábol
hele najdi si jinou mudr. jakmile je cysta měla by jsi chodit ob 2 měsíce na kontrolu.sakra každej doktor jinej pakáž jedna
![]()
pane bože!
Já mám cysty od 17 a nikdy mě Dr. neupozorňovali, že můžu přijít o vaječník. Sportuju a to dost… ![]()
to mi taky říkal, že může prasknout s MS, ale mě se stále drží - mrcha jedna!
Takže kudla obecná asi bude u nás obou ![]()
no hele ono záleží i kde ji máš já ji mám přímo na vaječníku ted jsem hledala na netu a taky strašej
počkej půjdem pod kudličku a v říjnu paterčata
![]()
no, aby si neklepal na čelo,co tam dělám, a neřekl, že se snažíme teprve chvíli… ![]()
strašně nerada chodím k doktorům. Nechodím často, moje obvodní už si mou kartu dokonce dala pomalu mezi mrtvé
a vždycky když pak po dlouuuuhé době k nějakýmu zajdu, tak na mě ještě hledí jak na hypochondra! ![]()
takže, dokud nemám hlavu pod pažou, k Dr. nejdu! ![]()
jo, nedávno jsem se o tom i přesvědčila, když pro mě přijela rychlá do práce - hold, to jsem já
![]()
Verčule píše:
no hele ono záleží i kde ji máš já ji mám přímo na vaječníku ted jsem hledala na netu a taky strašejpočkej půjdem pod kudličku a v říjnu paterčata
![]()
![]()
a nešlo by to bez kudly a mimčo jen jedno?! ![]()
Jane29 píše:
a nebo dvě![]()
kuš ![]()
stačí jedno! ![]()
holky, já tady řeším splíny s cystou a teď mi drahá polovička oznámila, že jdeme na návštěvu ke tchýni ![]()
zlatá cysta
![]()
tak se mějte a pa zítra! ![]()
tak to jsem na tom stejně
dnes trapas gynekolog byl super starší pán vždy se mnou komunikoval a už jsem se nestyděla,dnes tam vlezu a
ouha jeho syn přebral ordinaci upozornuju že jsem chtěla zdrhnout je mu cca 30 let holky takovej trapas ale potatil se takže o,k, a ptal se jak se dlouho snažime a já no asi 5 měsíců a on tak v září začneme pomáhát z naší doktorské stránky
![]()
Verčule tak to tě obdivuju já bych k chlapovi asi nešla, jednou jsem byla donucena, protože moje Dr tam zrovna nebyla, byl to sympatickej stařík, ale i tak jsem byla rudá až za ušima. Sice vím, že je to doktor a nic jinýho v tom není, ale prostě to v sobě nemůžu nějak překousnout. ![]()
Taky jsem vždycky chtěla doktorku, ale pak mi kámoška doporučila svýho doktora a teď už mi to vůbec nepřijde.
ahoj holky,
konečně jsme se přestěhovali, sice je tady pořád hromadu práce, ale byla jsem zvědavá, co je tu novýho. Včera mě stávkoval počítač, tak konečně jsem ho dnes nakopla
a všem, co mají ovu držím mooooc palečky a prrrssskááááám bacilky ![]()
Lenule27 - termín bych měla mít asi v půlce března, přesný mi řekne mudr, jdu až příští týden
Nelliss - doufám, že se vám na dovče zadařilo ![]()
Jane29 - když nebudeš měřit, tak to vyjde, aspoň nebudeš mít stres kolem
Verčule - buď ti to vyjde teď, když se na všechno sledování a měření vykašleš a nebo po laparo. Já jsem otěhotněla hned první měsíc po laparo. Určitě to vyjde uvidíš ![]()
A všem ať narostou krásní folíci a spermíci se snaží ![]()