Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
14.7.11 14:18

Jé Nelliss ty už máš dvě děti, já myslela jen jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.7.11 14:45

:cry: market nechci nikoho strašit ale měla jsem to jako ty :think: píchá mě v pravo asi slepák a ejhle cysta nalevo.pak mi doktor řekl představte si pinpongovej míček plnej vody a kus lehounkého papíru no a ten míček na něj tlačí ( papír je vaječník) a když nepraskne tak se může třeba při sportu nebo souloži otočit a tím o vaječník přijdete 8-o 8-o hrůůůza a nebo že může zabraňovat ovulaci.teda že může proběhnout ale folikul nepraskne nebo tak něco no hele jsem zdrchaná.ségra měla cystu mudr nic nepoznala a už jela houkačkou plné břicho vody a kudla :roll: :cert: dneska jsem mu řekla o problémech a udělala mi ultrazvuk a prohmatal mě atd počká do MS a pak když nezmizne tak kudla obecná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.7.11 14:50

a jinak jsme tak všichni nastejno mě bude 29 :-D jo a ještě dneska jdu koupit OVUI test doporučil mi mudr ať to jen skusim jestli dnes nebo zítra ovu bude 8-o :?: že mám akorád ten čas.a pak dodal jo Veroniko a kdyby vám bylo zle od žaludku a nebo jste měla bolesti okamžitě do nemocnice ona cysta může prasknout a pokud je propojená cévkou tak o ten vaječník přijdete taky :cry: super prázdniny jsem se en na něj otočila a řekla pane doktore jedu do Pelhřimova podívat se na krematorium :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.7.11 14:53
mmarket píše:
Jane29 píše:
mmarket neblázni, kdyby ti ta cysta bránila v těhotenství a Mudr věděla, že se snažíte, tak by ti to stopro řekla :palec:
no, to doufám! 8-o Ví, že mám cystu, ví že se snažíme, ale řekl, že dřív jak za rok tam chodit nemám a když to nepůjde, tak se něco udělá! :pocitac: Ale copak já můžu čekat rok, když už jdu pomalu za chvíli do důchodu? :mrgreen: :mrgreen:
sakra, tak teď teda nevím, jestli na něho nenaběhnout! :nevim:
sestřenka se též snažila 2 roky a nic a po laparce do měsíce… :zed:

holka za rok jo? ty jo to je blábol :think: hele najdi si jinou mudr. jakmile je cysta měla by jsi chodit ob 2 měsíce na kontrolu.sakra každej doktor jinej pakáž jedna :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.7.11 14:53

pane bože! :cert: Já mám cysty od 17 a nikdy mě Dr. neupozorňovali, že můžu přijít o vaječník. Sportuju a to dost… :nevim:

to mi taky říkal, že může prasknout s MS, ale mě se stále drží - mrcha jedna!

Takže kudla obecná asi bude u nás obou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.7.11 14:55

no hele ono záleží i kde ji máš já ji mám přímo na vaječníku ted jsem hledala na netu a taky strašej :twisted: počkej půjdem pod kudličku a v říjnu paterčata :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.7.11 14:56

no, aby si neklepal na čelo,co tam dělám, a neřekl, že se snažíme teprve chvíli… :pocitac:
strašně nerada chodím k doktorům. Nechodím často, moje obvodní už si mou kartu dokonce dala pomalu mezi mrtvé :mrgreen: a vždycky když pak po dlouuuuhé době k nějakýmu zajdu, tak na mě ještě hledí jak na hypochondra! :pocitac:
takže, dokud nemám hlavu pod pažou, k Dr. nejdu! :cert:
jo, nedávno jsem se o tom i přesvědčila, když pro mě přijela rychlá do práce - hold, to jsem já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.7.11 14:57
Verčule píše:
no hele ono záleží i kde ji máš já ji mám přímo na vaječníku ted jsem hledala na netu a taky strašej :twisted: počkej půjdem pod kudličku a v říjnu paterčata :pankac: :pankac: :pankac:

a nešlo by to bez kudly a mimčo jen jedno?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.7.11 15:02

a nebo dvě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
14.7.11 15:04
Jane29 píše:
a nebo dvě :mrgreen: :mrgreen:

kuš :cert:
stačí jedno! :mrgreen:

holky, já tady řeším splíny s cystou a teď mi drahá polovička oznámila, že jdeme na návštěvu ke tchýni :zed:
zlatá cysta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak se mějte a pa zítra! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
14.7.11 15:05

tak to jsem na tom stejně :-D dnes trapas gynekolog byl super starší pán vždy se mnou komunikoval a už jsem se nestyděla,dnes tam vlezu a 8-o ouha jeho syn přebral ordinaci upozornuju že jsem chtěla zdrhnout je mu cca 30 let holky takovej trapas ale potatil se takže o,k, a ptal se jak se dlouho snažime a já no asi 5 měsíců a on tak v září začneme pomáhát z naší doktorské stránky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.7.11 15:07

to u ma platí spíš zlatá budoucí tchýně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
14.7.11 15:10

Verčule tak to tě obdivuju já bych k chlapovi asi nešla, jednou jsem byla donucena, protože moje Dr tam zrovna nebyla, byl to sympatickej stařík, ale i tak jsem byla rudá až za ušima. Sice vím, že je to doktor a nic jinýho v tom není, ale prostě to v sobě nemůžu nějak překousnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.7.11 15:27

Taky jsem vždycky chtěla doktorku, ale pak mi kámoška doporučila svýho doktora a teď už mi to vůbec nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 15:34

ahoj holky,
konečně jsme se přestěhovali, sice je tady pořád hromadu práce, ale byla jsem zvědavá, co je tu novýho. Včera mě stávkoval počítač, tak konečně jsem ho dnes nakopla :mrgreen: a všem, co mají ovu držím mooooc palečky a prrrssskááááám bacilky :hug:

Lenule27 - termín bych měla mít asi v půlce března, přesný mi řekne mudr, jdu až příští týden
Nelliss - doufám, že se vám na dovče zadařilo :wink:
Jane29 - když nebudeš měřit, tak to vyjde, aspoň nebudeš mít stres kolem
Verčule - buď ti to vyjde teď, když se na všechno sledování a měření vykašleš a nebo po laparo. Já jsem otěhotněla hned první měsíc po laparo. Určitě to vyjde uvidíš :wink:
A všem ať narostou krásní folíci a spermíci se snaží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital