Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nellis vypadá to že se holkám zadařilo tak snad i nám bude přáno
já celé prázdniny nechci nic řešit jen se
a nečekat na MS
ted bych akorád měla mít OVU tak se lísám každej den ![]()
nellis tak dovolena, hory to je super kombinace to by uz bylo, aby boruvka nebyla ![]()
vercule presne tak ja taky stavkuju uz mam za 10 mesicu namerino dopredu ![]()
Jane ty vlastně nečekáš 1.8. vid? no já 28.7. tak to máme kousek
ségra měří rok a ovu testuje a šílí až je to protivný její chlap je z toho namrtvici takhle daleko já dojít nehodlám ![]()
tak jaa jsem tim chtela zjistit kdy mam ovulku a jestli ji vubec mam, no a to uz vim takze to ted necham jeste par mesicu mozna do prosince nebo kvetna, to bych mela jit na preventivku k Mudr tak bych to vzala v jednom no, ale uvidime, jak dlouho to vydrzim ![]()
Verčule tak se lísej o sto šest,ať to konečně klapne!!!!!!!A na dovču nejedete??Na těch dovolených se celkem daří,jsem si všimla:D Doufám,že i nám k něčemu byla!!!!Já nečekám 18.to je snad v pondělí,tak se asi začnu modlit ![]()
Holky já nečekám taky někdy s váma
přelom července srpna…podle toho jestli budu mít zase tak kratkej cyklus a nebo už normální. Já chci BT taky měřit jen proto, abych zjistila jestli probíhá ovulka a jestli bude nějak pravidelně, stejně se tím asi nijak řídit nebudem, jelikož se tulíme většinou ob den ![]()
no jedem ale do spacáků ted na víkend a asi si nedorozuměním zapomenu svůj doma ![]()
tímto vyhlašuju červenec a srpen za měsíc tulení lísání a množení se
![]()
Nelis nemodlit nic nedělat a hlavně vypustit
to je základ pro dálnici
závidim jakej to máš kousíček to já 15 dní ![]()
Verčule já to mám 17 dní, ale kupodivu jsem zatím nějaká klidnější jak neměřím BT
Jinak hezké ráno holky ![]()
Dobré ranko holky ![]()
Mám to sice za pár dní,ale ty nervy zase
No aspoň to tady bude napínavé,když to máme každá jinak
To zase bude jak napívaný film tady ![]()
ahoj holky ![]()
Nellis a Verčule, děkuju za přání ![]()
sakra, z českého ráje jsem si přivezla „červenou“
, ale v srpnu z Řecka už si hodlám přivézt jiný „suvenýr“, tak snad… ![]()
Verčule, nedokážu si představit noc 2 v 1 spacáku
![]()
jj noc v jednom spacáku ve dvou, no kdyby to byly takový ty dva spacáky, co se k sobě dají připnout do jednoho, tak neváhám a hlavně by se to mimčo asi hned dělalo líp
a pak i to spaní by bylo pohodlný ![]()
já si právě představuju ty 2 lidi v jednom normálním malým spacáku…
![]()
to bude ta výroba mimi asi dost omezená
![]()
ale o to třeba účinnější
![]()