Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já vím, si to pamatuji, ale i tak to může vyjít
a grafík vypadá slibně, ať to noční plození má výsledek ![]()
Damia pokud jsme zplodili,tak 6-7 července a dneska je 18.,takže jsem ještě flintu do žita nehodila,ale tak jsem doufala,že už by něco na testíku mohlo bejt vidět
Třeba to co jsem považovla za PD,vůbec PD nebyly ![]()
magda82 píše:
tady jsou
Annnet píše:
Magdi a neměly být ty čárky alespoň stejné? Možná se to jen špatně nafotiloPodobný testík jsem měla včera, ale prohlásila jsem ho za negativní. Uvidím jak to bude vypadat dneska.
taky si myslím, že by měla ta testovací čárka být silnější než kontrolní a vypadá to, že toho 18 ji máš slabší, tak jestli už ovu neproběhla. No každopádně uvidíme až sem dáš foto ![]()
damia píše:šup šup už bylo
tak ať už to tentokrát vyjde, když jsi v pohodě, tak šup šup na to
čauky kočky ![]()
tak já z ovu víkendu přijela totálně nasejřená a uražená ten můj pablb se opil jak mužik a celej víkend nám byl v patách jeho kamarád no já bych vraždila
takže nebylo nic a včera mu bylo zle.ani jeden spacák nezabral jsem rezignovala ![]()
tenhle měsíc je pro me mrtvej a příští jsem v době ovu pracovně pryč takže asi fakt září to jistí.
všem moc gratuluju k mimískům Leňule mi taky utekla že je těhulka.
![]()
Nellis já bejt tebou tak // neřešim hlavně at nepřijde karkulka
a pak jupííí dálnice takže nesmutnit a nečekat
![]()
Verčule to jsem teda nas..ná i za tebe!!!To je fakt mazec!!!!Taková super šance!Ach jo..chlapi mizerný ![]()
to mi mrzí, že to takhle dopadlo. Já mám dnes pozitivní ovu testík, tak snad to vyjde
Annnet tak držím všechno co mám,aby to dneska klaplo a za 14 dní jsi hlásila //..tak tfuj,tfuj a hurá na to!
Ahoj, můžu se k vám přidat? Na začátku měsíce jsem vysadila HA a teď jen nečekám na MS ![]()
Reinka vítej mezi námi
Tak přeji hodně štěstí,aby ti to klaplo hned na poprvé !