Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
20.7.11 08:34
damia píše:
ty to máš každý měsíc taky ukázkový, tak tfuj tfuj ať to vyjde :wink:

už to tak vypadá, tak snad se tentokrát zadaří pojedem už na dovolenou ve třech jako ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
20.7.11 08:41

Dobré ranko holky.Tak bohužel :cry: jen / :cert: Nemohla jsem ani spát,jak mě bolely prsa,navíc je mi zle z kečupu,tak jsem to brala jako hotovou věc,protože takhle se projevovali mé předešlé těhotenství a tak jsem taky vždy bez testu poznala,že jsem těhotná.Jaké bylo dnešní mé zklamání,že tentokrát jsem se spletla :cry: Takže počkám na příchod MS a pak najedu na každodenní měření BT..ach joooo..Tak doufám,že to klapne vám ostatním,když já už jsem ze hry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.7.11 08:53

Nelliss
třeba se ta druhá čárka ještě ukáže, když se ti takto projevovali předchozí těhotenství, tak bych ještě flintu do žita neházela. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
20.7.11 08:54

No teoreticky bych podle ovu měla dostat MS teprve dneska.Tak možná,že tam ještě nějaká malinká šance je,ale nechci si dávat falešné naděje,takže spíš počítám s tou horší variantou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
20.7.11 08:56

Nellis, to je mi líto!!! :hug:
Ale dokud nepřijde :cert: ještě je naděje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
20.7.11 08:58

Pokud mrcha nedorazí,tak zkusím ještě v pátek.A pokud ani v pátek,tak už bude po naději úplně :cry: Jsem z toho hotová víc jak jiné měsíce,protože tentokrát jsem si byla skoro jistá! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
20.7.11 09:01

Koupla jsem si v čr testy dr.Max.Mamatest neměli,nemáte s tímto testem některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.7.11 09:05

no já ho jednou měla, ale nevím nikdy jsem na testu vlastně 2 čárky neměla, kromě duchovacího clearblue, jinak já dávám na zkušenosti holky a kupuju jen mamatest a když ho nemaj, tak si neberu žádnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
20.7.11 09:05

Holky, tak mam prekérku. Devátý den zpoždění mi přišla MS, ještě před ním jsem dělala mammatest 10 a nic. MS jsem pak po 10 dnech dostala, tak se naděje rozplynuly. Třetí den MS jsem udělala ještě jeden mammatest 10, ani jsem nečekala až to zaschne, když nic, tak nic…a ted jsem se na něj chtěla před vyhozením podívat a je tam slabá čárka. MS trvala čtyři dny, normálně ji mam aspon týden, ted už jen tak „došpinuji“, jakože bude konec. Dnes v noci jsem dokonce nemusela mít vložku ani tampon. Na příští čtvrtek jsem objednaná k MuDr…co myslíte, mám naději??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
20.7.11 09:10
Nelliss píše:
Koupla jsem si v čr testy dr.Max.Mamatest neměli,nemáte s tímto testem některá zkušenost?

Mně vyšly kdysy dva negativně a těhotná jsem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
20.7.11 09:12
Nelliss píše:

já osobní zkušenost nemám, ale četla jsem, že nejsou přesné, že nejlepší je Mamatest! :think:
a jaktože mamtest nejsou????? :nevim: to je tolik snažilek?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
20.7.11 09:14

Tak a teď jsem se parádně :poblion: Tak to je mazec :cry: Koukám znova na pondělní a dnešní test.Pondělní bílej jak padlej sníh a na dnešním vidím stínek,tak to třeba ještě není prohraný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
20.7.11 09:16
mmarket píše:
Nelliss píše:
já osobní zkušenost nemám, ale četla jsem, že nejsou přesné, že nejlepší je Mamatest! :think:
a jaktože mamtest nejsou????? :nevim: to je tolik snažilek?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asi, co já se nasháněla mamatestu10 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.7.11 09:27

Nelliss, určitě to nevzdávej :-) Zkus testnout v ten pátek a věřím, že se tam // ukážou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
20.7.11 09:28

proto mám do zásoby a šetřím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nellis, tak to :poblion: ti nezávidím! Ale jestli to patří k těhotenství, tak závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí