Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
20.7.11 14:05

tak to je dobrý :-P
my všichni tady máme všechny příznaky těhu :mrgreen: a jsme zatím „jen“ snažilky!!! :-? (je zvláštní, jak si to člověk dokáže vsugerovat a vyburcovat tělo, aby se těhotně cítilo :mrgreen: )
A ty jsi těhu a příznaky nemáš žádný !!! :nevim:
Všechno naopak :cert:

tak já už toho nechám, ať ti není ze mě špatně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.7.11 14:21

Damia jj teď jsem si to v metříku přečetla :mrgreen:
mmarket tak já nemám příznaky žádný, teď co bojkotuju veškeré sledovací metody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
20.7.11 14:25

jo, dojedu tento cyklus a ten příští se taky na všechno vyprdnu :cert: - teda kromě sexíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.7.11 15:05

mmarket, být tebou tak měřím ještě aspoň měsíc, protože ze dvou měsíců toho moc nevyčteš, ale samozřejmě záleží jen na tobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.7.11 15:12

tak jsem se sem konečně na chvilku taky dostala, úúúplně nejhorší je, že v mém případě si vzal přítel do hlavy, že jsem těhotná (podle toho, jak se chovám, co říkám a tak) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to naprosto šílený…a myslí si, že mu lžu, když říkám, že nejsem…jsem teda fakt moc zvědavá, co mi ukáže na konci měsíce testík :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.7.11 15:18
Reinka píše:
tak jsem se sem konečně na chvilku taky dostala, úúúplně nejhorší je, že v mém případě si vzal přítel do hlavy, že jsem těhotná (podle toho, jak se chovám, co říkám a tak) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to naprosto šílený…a myslí si, že mu lžu, když říkám, že nejsem…jsem teda fakt moc zvědavá, co mi ukáže na konci měsíce testík :think: :lol:

Můj přítel si to minulý měsíc myslel taky, byl si tím úplně jistý no a pak najednou dorazila mrcha :-( Asi se mnou zamávalo vysazení HA, teď už se snad chovám zase jako jindy.
No a snad nám to všem vyjde tento měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.7.11 15:23

no holky ty chlapi :-D s nima je legrace můj má to samé každej měsíc ale co je mazec jak začnou uvažovat že jsou neplodný atd. ten můj mě nutí at můj gynekolog napíše žádanku na spermiogram :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.7.11 15:23
Reinka píše:
tak jsem se sem konečně na chvilku taky dostala, úúúplně nejhorší je, že v mém případě si vzal přítel do hlavy, že jsem těhotná (podle toho, jak se chovám, co říkám a tak) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to naprosto šílený…a myslí si, že mu lžu, když říkám, že nejsem…jsem teda fakt moc zvědavá, co mi ukáže na konci měsíce testík :think: :lol:

Přítel si to jeden měsíc taky myslel, zvlášť když už jsem měla zpoždění a pak z příchodu mrchy byl chudák víc rozhozenej než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.7.11 15:25
Verčule píše:
no holky ty chlapi :-D s nima je legrace můj má to samé každej měsíc ale co je mazec jak začnou uvažovat že jsou neplodný atd. ten můj mě nutí at můj gynekolog napíše žádanku na spermiogram :lol: :lol:

tak to máš asi vyjimku :-) Já myslela, že se většině chlapů na spermiogram nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.7.11 15:29

no on to bere jako že sám bude vědět ho to zajímá :lol: :lol: hlavně mu je 41 a má starost že je to věkem atd mu to nemůžu vyvrátit ale ted jsem řekla dost mimino neřešíme a funguje to :lol: :lol: :dance: mě připadal horší jak ženská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.7.11 15:42

Verčule správnej přístup, já už to taky neřeším, jediná věc od které se nedokážu odprostit a má něco společného s těhotenstvím je právě tady emimino. Asi jsem na něm už závislá :mrgreen: Šak jak jsme psali včera jsme klub závislaček na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.7.11 15:47

tak to jsme na tom stejně to tady s každou prožívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
20.7.11 17:17

U nás je to stejné jako u vás,i teď je můj drahý přesvědčený,že jsem sto pro těhotná :mrgreen: Donutil mě jít koupit digitální Clearblue s indikátorem početí.Měli jenom dva v jednom balení za skoro 14 liber :cert: (což sou skoro 4 stovky!)tak doufám,že mi za ty prachy ukáže,to co má :lol: Testnu ho asi v pátek a druhý v pondělí,pokud v pátek bude negativní..Tak mi držte pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.7.11 17:20

Nellis držíme to dá rozum :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
20.7.11 17:23

Verčule díky :kytka: A kdy vlastně vyrážíte na tu dovču?Nebo kdo má jet ještě?Myslím Market?Se v tom nějak ztrácím! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí