Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verčule píše:
mmarket no to spolu jedem tedaale jen doufámk že nám cysty zmiznou a ani nebudem tušit jak
a ty si koukej přivézt suvenýrek z dovči
![]()
no, už začínám mít depku
si říkám, že když to nevyjde teď na dovči, tak pak už nikdy
![]()
protože tady v práci a ve městě se člověk prostě nedokáže odreagovat a hodit do pohody
![]()
takže na dovču prostě spoléhám ![]()
Nelliss píše:
AHOJTE
Lokoftaky na tebe neustále myslím.Snad bude brzy dobře.Hlavní je teď odpočívat!
Jinak jsem zkusila i dneska testík,ten obyč a nicNo když byl včera negativní nemůžu asi dneska čekat opak,že…nebo já už nevím
Asi zítra na testování kašlu a smířím se s tím,že si semnou tělo hraje..Asi bych to viděla spíš na cystu,díky těm těhotenským příznakům a negat.TT..
Testíky - hm všechny jsem včera vyhrabala a vyházela. V duchu jsem si říkala, hovno mi po vás zbylo.
Zase budou ty stadia…než to člověku vůbec dojde, pak lítost, naštvání a vztek a pak už jen lhostejnost…
Lokof nejhorší je ta beznaděj
Tak bychom ti rády pomohly,kdyby to je tak šlo..
Kuwa,to počasí je fakt depkoidní ![]()
Nelliss píše:
Lokof nejhorší je ta beznadějTak bychom ti rády pomohly,kdyby to je tak šlo..
Kuwa,to počasí je fakt depkoidní
To přejde…už to znám…jen ty první dny jsou hrozné.
Čas je nejlepší lékař,jak se říká..Musíš být teď statečná,hodně odpočívat a nechat se rozmazlovat od manžílka.
Nelliss píše: Čas je nejlepší lékař,jak se říká..Musíš být teď statečná,hodně odpočívat a nechat se rozmazlovat od manžílka.
Ha rozmazlovat.
Od příštího týdne nám budou měnit okna a dělat balkony…tak aspon bude co dělat a bude rozptýlení. Pak budeme muset vymalovat a dodělat dětem pokojíček. Aby se tam přestěhovaly oba dva
Nellis s cystou nestraš už jsem tady dvě
jen si počkej na // ![]()
jinak já ted mám strašný křečky v břiše úplně jak před MS asi to včera drahý s
přehnal
tak holky krásnej nedepkatej den já jdu moknout ![]()
mmarket píše:Verčule píše:no, už začínám mít depku
mmarket no to spolu jedem tedaale jen doufámk že nám cysty zmiznou a ani nebudem tušit jak
a ty si koukej přivézt suvenýrek z dovči
![]()
si říkám, že když to nevyjde teď na dovči, tak pak už nikdy
![]()
protože tady v práci a ve městě se člověk prostě nedokáže odreagovat a hodit do pohody![]()
takže na dovču prostě spoléhám
nedepkuj
hele i příprava na mimi je důležitá takže si hlavně dovču pořádně užij já bych jela hned ale bohužel práce pitomá mi nedovolí nikam zmiznout ![]()
Verčule když já už toto období právě zažila,když jsem chtěla mladšího synka.Taky těhu příznaky každej měsíc,taky vždycky duch na TT a nakonec z toho vylezla cysta!!
Takže se obávám,že se historie opakuje ![]()
Lokof tak aspoň ti ten čas bude utíkat a nebudeš mít tolik času myslet na to,co se stalo!A hlavně,máš už dvě krásné,zdravé děti-daleko horší by to bylo,kdyby jsi neměla žádné a tohle se stalo.. ![]()
Nelliss píše:
Verčule když já už toto období právě zažila,když jsem chtěla mladšího synka.Taky těhu příznaky každej měsíc,taky vždycky duch na TT a nakonec z toho vylezla cysta!!Takže se obávám,že se historie opakuje
Lokof tak aspoň ti ten čas bude utíkat a nebudeš mít tolik času myslet na to,co se stalo!A hlavně,máš už dvě krásné,zdravé děti-daleko horší by to bylo,kdyby jsi neměla žádné a tohle se stalo..
Je jedno kolik dětí máš…vždycky to bolí, proto, že to miminko chceš. A je jedno kolik jich už doma máš.
mmarket píše:
Nellis, a otěhotněla jsi tedy i s cystou?
Já ano. Pak se vstřebala.
Lokof já vím,že to bolí stejně,myslela jsem jen,že víš,že nezůstaneš bezdětná..já nevím,jak to napsat..
Taky mám dvě a to že nám nejde třetí je pro mě strašné a každý měsíc to ořvávám..
Marketprávě neotěhotněla.Bránilo mi to v tom..musela jsem na laparo a pak to šlo rychle
Ale to samozřejmě nemusí být tvůj případ!Záleží na tom,kde ta cysta je a jak je velká!