Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
21.7.11 10:19
Verčule píše:
mmarket no to spolu jedem teda :-D ale jen doufámk že nám cysty zmiznou a ani nebudem tušit jak :palec: a ty si koukej přivézt suvenýrek z dovči :dance: :srdce:

no, už začínám mít depku :-( si říkám, že když to nevyjde teď na dovči, tak pak už nikdy :cry: :cry:
protože tady v práci a ve městě se člověk prostě nedokáže odreagovat a hodit do pohody :pocitac: :cert:
takže na dovču prostě spoléhám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 10:20
Nelliss píše:
AHOJTE :mavam:
Lokoftaky na tebe neustále myslím.Snad bude brzy dobře.Hlavní je teď odpočívat!
Jinak jsem zkusila i dneska testík,ten obyč a nic :zed: No když byl včera negativní nemůžu asi dneska čekat opak,že…nebo já už nevím :nevim: Asi zítra na testování kašlu a smířím se s tím,že si semnou tělo hraje..Asi bych to viděla spíš na cystu,díky těm těhotenským příznakům a negat.TT.. :pocitac:

Testíky - hm všechny jsem včera vyhrabala a vyházela. V duchu jsem si říkala, hovno mi po vás zbylo.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.7.11 10:21

Zase budou ty stadia…než to člověku vůbec dojde, pak lítost, naštvání a vztek a pak už jen lhostejnost…

• Citovat
  • Upravit
5301
21.7.11 10:24

Lokof nejhorší je ta beznaděj :cry: Tak bychom ti rády pomohly,kdyby to je tak šlo..
Kuwa,to počasí je fakt depkoidní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 10:25
Nelliss píše:
Lokof nejhorší je ta beznaděj :cry: Tak bychom ti rády pomohly,kdyby to je tak šlo..
Kuwa,to počasí je fakt depkoidní :zed:

To přejde…už to znám…jen ty první dny jsou hrozné.

• Citovat
  • Upravit
5301
21.7.11 10:29

Čas je nejlepší lékař,jak se říká..Musíš být teď statečná,hodně odpočívat a nechat se rozmazlovat od manžílka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 10:31
Nelliss píše: Čas je nejlepší lékař,jak se říká..Musíš být teď statečná,hodně odpočívat a nechat se rozmazlovat od manžílka.

Ha rozmazlovat.
Od příštího týdne nám budou měnit okna a dělat balkony…tak aspon bude co dělat a bude rozptýlení. Pak budeme muset vymalovat a dodělat dětem pokojíček. Aby se tam přestěhovaly oba dva

• Citovat
  • Upravit
7199
21.7.11 10:32

Nellis s cystou nestraš už jsem tady dvě :lol: :lol: jen si počkej na // :palec:
jinak já ted mám strašný křečky v břiše úplně jak před MS asi to včera drahý s :hug: přehnal :lol: :lol: tak holky krásnej nedepkatej den já jdu moknout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
21.7.11 10:35
mmarket píše:
Verčule píše:
mmarket no to spolu jedem teda :-D ale jen doufámk že nám cysty zmiznou a ani nebudem tušit jak :palec: a ty si koukej přivézt suvenýrek z dovči :dance: :srdce:
no, už začínám mít depku :-( si říkám, že když to nevyjde teď na dovči, tak pak už nikdy :cry: :cry:
protože tady v práci a ve městě se člověk prostě nedokáže odreagovat a hodit do pohody :pocitac: :cert:
takže na dovču prostě spoléhám :zed:

nedepkuj :-D hele i příprava na mimi je důležitá takže si hlavně dovču pořádně užij já bych jela hned ale bohužel práce pitomá mi nedovolí nikam zmiznout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
21.7.11 10:38

Verčule když já už toto období právě zažila,když jsem chtěla mladšího synka.Taky těhu příznaky každej měsíc,taky vždycky duch na TT a nakonec z toho vylezla cysta!! :cert: Takže se obávám,že se historie opakuje :nevim:
Lokof tak aspoň ti ten čas bude utíkat a nebudeš mít tolik času myslet na to,co se stalo!A hlavně,máš už dvě krásné,zdravé děti-daleko horší by to bylo,kdyby jsi neměla žádné a tohle se stalo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 10:45
Nelliss píše:
Verčule když já už toto období právě zažila,když jsem chtěla mladšího synka.Taky těhu příznaky každej měsíc,taky vždycky duch na TT a nakonec z toho vylezla cysta!! :cert: Takže se obávám,že se historie opakuje :nevim:
Lokof tak aspoň ti ten čas bude utíkat a nebudeš mít tolik času myslet na to,co se stalo!A hlavně,máš už dvě krásné,zdravé děti-daleko horší by to bylo,kdyby jsi neměla žádné a tohle se stalo.. :nevim:

Je jedno kolik dětí máš…vždycky to bolí, proto, že to miminko chceš. A je jedno kolik jich už doma máš.

• Citovat
  • Upravit
6399
21.7.11 10:46

Nellis, a otěhotněla jsi tedy i s cystou? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 10:51
mmarket píše:
Nellis, a otěhotněla jsi tedy i s cystou? 8-o

Já ano. Pak se vstřebala.

• Citovat
  • Upravit
6399
21.7.11 10:52

takže šance nejsou zcela nulové :?: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
21.7.11 10:53

Lokof já vím,že to bolí stejně,myslela jsem jen,že víš,že nezůstaneš bezdětná..já nevím,jak to napsat.. :nevim: Taky mám dvě a to že nám nejde třetí je pro mě strašné a každý měsíc to ořvávám..
Marketprávě neotěhotněla.Bránilo mi to v tom..musela jsem na laparo a pak to šlo rychle :pankac: Ale to samozřejmě nemusí být tvůj případ!Záleží na tom,kde ta cysta je a jak je velká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí