Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no naštěstí máme zítra v plánu společné lenošení a sledování filmečků a v úterý návštěvu zoo, tak mi teď ty dva dny utečou a nechám se jen překvapit, buď tak nebo tak
Jane29 píše:
no naštěstí máme zítra v plánu společné lenošení a sledování filmečků a v úterý návštěvu zoo, tak mi teď ty dva dny utečou a nechám se jen překvapit, buď tak nebo tak
Tak to určitě uteče a pak už můžeš udělat testík
My jedem zítra do Prahy k tetě a kouknout ještě na pár drobností do bytu a v ÚT a ST ještě nějaký výlet a taky lenošení, takže to asi taky uteče. A já nečekám někdy o víkendu ![]()
Anet tak to ti to taky rychle uteče a pak už bude zbývat jen pár dní ![]()
Ahojky
Tk čárka zesílila krásně. Už je jen o malinko světlejší než ta kontrolní.
Jane29 píše:
lokofa tak to je dobrá zpráva
No i tak, doufám, ze ve čtvrtek bude vidět aspon tečka tam kde má být.
holky já se pomalu přesouvám do červecnových snažilek. začínám špinit
zatím jen hlen s růžovým zbarvením,ale co chci,že? Dnes jsem 28DC a 13DPO
magda82 píše:
holky já se pomalu přesouvám do červecnových snažilek. začínám špinitzatím jen hlen s růžovým zbarvením,ale co chci,že? Dnes jsem 28DC a 13DPO
Nevzdávat, taky jsem to tak měla.
nevím nevím
![]()
už bych chtěla být konečně těhulka. Doufám, tedy pokud manžel má ještě nějaké schopné spermijky.
magda82 píše:
holky já se pomalu přesouvám do červecnových snažilek. začínám špinitzatím jen hlen s růžovým zbarvením,ale co chci,že? Dnes jsem 28DC a 13DPO
presne tak nevzdavej to, dokud jen spinis a navic jsem koukala, ze ti teplota sla po vcerejsku nahoru
Jane29 píše:magda82 píše:presne tak nevzdavej to, dokud jen spinis a navic jsem koukala, ze ti teplota sla po vcerejsku nahoru
No právě jsem na to koukala
![]()
jakobych odněkud spadla
![]()
Já se modlím aby měl manžel do pátku výplatu nebo fakt envím, co dám dětem jíst. Blbé státní svátky a já jsem blbá ještě víc, když si neumím hlídat věci