Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a tady všechny od pondělka.
První den poslední ms byl 1.7. čili jsem 31dc.
Lenule, nedostala
a o žádné chybce nevím ![]()
jinak dneska v práci neustále odbíhám na WC, navaluje se mi, mám jakýsi „knedlík v krku“ či co ![]()
jo, a včera jsem po květákových placičkách natlačila oplatečky, poté broskve a pak koblihy s džemem…
chápete to?!
![]()
Holky sypu si popel na hlavu spala jsem u přítele a on tam nemá signál na připojení se takže jakmile jsem dala stránku a chtěla napsat spadlo mi to
![]()
takže at vás nenapínám … testovala jsem a výsledek je … NIC ![]()
MMarket a co ty jak jsi na tom? testovala jsi? tady číháš na mě a sama tajnůstkaříš ![]()
Lokof to je pešek
já tohle řešila minulej měsic a hádej co pak jsem ji našla ve schránce někdo ji tam hodil teda bez peněz ale to běhání po ůřadech nezávidim drž se ![]()
Verčo? No to fakt?
![]()
tak to mě mrzí
dávaly jsme to tady 5:1 ![]()
já a tajnůstkářka?
Já napřed plašila, že mám anovulák
a už jsem přestala doufat a ejhle
- ovu! Ale až 28DC, takže myslíš, že tím pádem se mi MS posune nebo už teda meškám? ![]()
Já testila v pondělí a to bylo sakra brzo!
A teď už jsem se na to vy… protože nevím, jak s tím cyklem, když je ovu tak pozdě, víš?! ![]()
mmarket píše:
Verčo? No to fakt?![]()
tak to mě mrzídávaly jsme to tady 5:1
já a tajnůstkářka?
- ovu! Ale až 28DC, takže myslíš, že tím pádem se mi MS posune nebo už teda meškám?
Já testila v pondělí a to bylo sakra brzo!A teď už jsem se na to vy… protože nevím, jak s tím cyklem, když je ovu tak pozdě, víš?!
jo aha.. ale jak píšeš tak možná těhu jsi ![]()
já se necejtim ani krapet a doktor pitomá je až od 11.7.
si fakt myslim že mám cystu a dělá mi neplechu dneska mě vzbudila bolest na pravé straně ale hrozná a pak nic
no uvidim nebudem čekat další měsíc ted to ale chci dostat mám to 2 roky pravidelné na den a ted tohle jsem nervozní jak pes
Verčule píše:
MMarket a co ty jak jsi na tom? testovala jsi? tady číháš na mě a sama tajnůstkaříš
Lokof to je pešekjá tohle řešila minulej měsic a hádej co pak jsem ji našla ve schránce někdo ji tam hodil teda bez peněz ale to běhání po ůřadech nezávidim drž se
Mno jenže mi jde momentálně nejvíc o ty peníze.
Peníze nosím u sebe v peněžence, nějak nemám ráda finance na učtu, přijde mi to nepřehledné.
Tak ted přehledně vím, že se budeme týden pást na louce
Verčule píše:mmarket píše:jo aha.. ale jak píšeš tak možná těhu jsi
Verčo? No to fakt?![]()
já a tajnůstkářka?
- ovu! Ale až 28DC, takže myslíš, že tím pádem se mi MS posune nebo už teda meškám?
Já testila v pondělí a to bylo sakra brzo!A teď už jsem se na to vy… protože nevím, jak s tím cyklem, když je ovu tak pozdě, víš?!
já se necejtim ani krapet a doktor pitomá je až od 11.7.si fakt myslim že mám cystu a dělá mi neplechu dneska mě vzbudila bolest na pravé straně ale hrozná a pak nic
no uvidim nebudem čekat další měsíc ted to ale chci dostat mám to 2 roky pravidelné na den a ted tohle jsem nervozní jak pes
Verčule, cysty mám taky, takže vítej v klubu ![]()
Lokof, já na tom nevidím nic špatnýho, vážně! ![]()
a zkoušela jsi třeba jinou značku nebo testuješ pořád od stejné firmy? ![]()
mmarket píše:Verčule píše:mmarket píše:jo aha.. ale jak píšeš tak možná těhu jsi
Verčo? No to fakt?![]()
já a tajnůstkářka?
já se necejtim ani krapet a doktor pitomá je až od 11.7.si fakt myslim že mám cystu a dělá mi neplechu dneska mě vzbudila bolest na pravé straně ale hrozná a pak nic
Verčule, cysty mám taky, takže vítej v klubu
Lokof, já na tom nevidím nic špatnýho, vážně!
a zkoušela jsi třeba jinou značku nebo testuješ pořád od stejné firmy?
Testuju pořád mamatestem.
Já nevím no. Jako ty čárky by měly být silnější,víc sílit.
Takhle roste i obden,ale proste málo, že to není téměř vidět. A to je příznak mimodelozniho těhotenství. Malý nárust hcg
no, kdy že jdeš k tomu Dr.?
Ať už máš konečně jasno…
chápu, že ta nejistota je asi děsivá, ale určo uslyšíš samé dobré zprávy ![]()
mmarket píše:
no, kdy že jdeš k tomu Dr.?Ať už máš konečně jasno…
chápu, že ta nejistota je asi děsivá, ale určo uslyšíš samé dobré zprávy
7.7 - že by štastné sedmičky??Doufám
Lokof mě se líběj ale chápu tě že máš starost a co třeba netestovat den a pak jo? odpočineš si a nebudeš takl přemýšlet.jo holky kdyby jsme do sebe vyděly co? ![]()
ted mi prolítlo hlavou co by jsme posílaly kdyby jsme doma mely ultrazvuky
![]()
Schválně jsem je nafotila, ale z telefonu nic moc.
Toto jsou ty tři 29,30,1