Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
1.7.11 11:33

Schválně jsem je nafotila, ale z telefonu nic moc.

Toto jsou ty tři 29,30,1

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.7.11 11:34

a tady všechny od pondělka.

První den poslední ms byl 1.7. čili jsem 31dc.

• Citovat
  • Upravit
6399
1.7.11 11:49

Lenule, nedostala :-D a o žádné chybce nevím :nevim:
jinak dneska v práci neustále odbíhám na WC, navaluje se mi, mám jakýsi „knedlík v krku“ či co :zed:
jo, a včera jsem po květákových placičkách natlačila oplatečky, poté broskve a pak koblihy s džemem…
chápete to?! :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 11:51

Holky sypu si popel na hlavu spala jsem u přítele a on tam nemá signál na připojení se takže jakmile jsem dala stránku a chtěla napsat spadlo mi to :pocitac: :pocitac: :evil: :cert:
takže at vás nenapínám … testovala jsem a výsledek je … NIC :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 11:54

MMarket a co ty jak jsi na tom? testovala jsi? tady číháš na mě a sama tajnůstkaříš :cert:
Lokof to je pešek :evil: já tohle řešila minulej měsic a hádej co pak jsem ji našla ve schránce někdo ji tam hodil teda bez peněz ale to běhání po ůřadech nezávidim drž se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
1.7.11 11:58

Verčo? No to fakt? :think: 8-o
tak to mě mrzí :cry: dávaly jsme to tady 5:1 :-D

já a tajnůstkářka? :oops: Já napřed plašila, že mám anovulák :-( a už jsem přestala doufat a ejhle 8-o - ovu! Ale až 28DC, takže myslíš, že tím pádem se mi MS posune nebo už teda meškám? :nevim:
Já testila v pondělí a to bylo sakra brzo! :-( A teď už jsem se na to vy… protože nevím, jak s tím cyklem, když je ovu tak pozdě, víš?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 12:03
mmarket píše:
tak to mě mrzí :cry: dávaly jsme to tady 5:1 :-Djá a tajnůstkářka? :oops: Já napřed plašila, že mám anovulák :-( a už jsem přestala doufat a ejhle 8-o - ovu! Ale až 28DC, takže myslíš, že tím pádem se mi MS posune nebo už teda meškám? :nevim:
Já testila v pondělí a to bylo sakra brzo! :-( A teď už jsem se na to vy… protože nevím, jak s tím cyklem, když je ovu tak pozdě, víš?! :nevim:

jo aha.. ale jak píšeš tak možná těhu jsi :palec:
já se necejtim ani krapet a doktor pitomá je až od 11.7. :cert: si fakt myslim že mám cystu a dělá mi neplechu dneska mě vzbudila bolest na pravé straně ale hrozná a pak nic :nevim: no uvidim nebudem čekat další měsíc ted to ale chci dostat mám to 2 roky pravidelné na den a ted tohle jsem nervozní jak pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 12:04
Verčule píše:
MMarket a co ty jak jsi na tom? testovala jsi? tady číháš na mě a sama tajnůstkaříš :cert:
Lokof to je pešek :evil: já tohle řešila minulej měsic a hádej co pak jsem ji našla ve schránce někdo ji tam hodil teda bez peněz ale to běhání po ůřadech nezávidim drž se :palec:

Mno jenže mi jde momentálně nejvíc o ty peníze.
Peníze nosím u sebe v peněžence, nějak nemám ráda finance na učtu, přijde mi to nepřehledné.
Tak ted přehledně vím, že se budeme týden pást na louce

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.7.11 12:04

Jak se vám zdají ty fotky testu?

• Citovat
  • Upravit
6399
1.7.11 12:07
Verčule píše:
mmarket píše:
tak to mě mrzí :cry: dávaly jsme to tady 5:1 :-Djá a tajnůstkářka? :oops: Já napřed plašila, že mám anovulák :-( a už jsem přestala doufat a ejhle 8-o - ovu! Ale až 28DC, takže myslíš, že tím pádem se mi MS posune nebo už teda meškám? :nevim:
Já testila v pondělí a to bylo sakra brzo! :-( A teď už jsem se na to vy… protože nevím, jak s tím cyklem, když je ovu tak pozdě, víš?! :nevim:
já se necejtim ani krapet a doktor pitomá je až od 11.7. :cert: si fakt myslim že mám cystu a dělá mi neplechu dneska mě vzbudila bolest na pravé straně ale hrozná a pak nic :nevim: no uvidim nebudem čekat další měsíc ted to ale chci dostat mám to 2 roky pravidelné na den a ted tohle jsem nervozní jak pes

Verčule, cysty mám taky, takže vítej v klubu :-(

Lokof, já na tom nevidím nic špatnýho, vážně! :palec:
a zkoušela jsi třeba jinou značku nebo testuješ pořád od stejné firmy? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 12:09
mmarket píše:
Verčule píše:
mmarket píše:
já se necejtim ani krapet a doktor pitomá je až od 11.7. :cert: si fakt myslim že mám cystu a dělá mi neplechu dneska mě vzbudila bolest na pravé straně ale hrozná a pak nic :nevim: no uvidim nebudem čekat další měsíc ted to ale chci dostat mám to 2 roky pravidelné na den a ted tohle jsem nervozní jak pes

Verčule, cysty mám taky, takže vítej v klubu :-(

Lokof, já na tom nevidím nic špatnýho, vážně! :palec:
a zkoušela jsi třeba jinou značku nebo testuješ pořád od stejné firmy? :?:

Testuju pořád mamatestem.

Já nevím no. Jako ty čárky by měly být silnější,víc sílit.
Takhle roste i obden,ale proste málo, že to není téměř vidět. A to je příznak mimodelozniho těhotenství. Malý nárust hcg

• Citovat
  • Upravit
6399
1.7.11 12:12

no, kdy že jdeš k tomu Dr.? :roll: Ať už máš konečně jasno…
chápu, že ta nejistota je asi děsivá, ale určo uslyšíš samé dobré zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 12:13
mmarket píše:
no, kdy že jdeš k tomu Dr.? :roll: Ať už máš konečně jasno…
chápu, že ta nejistota je asi děsivá, ale určo uslyšíš samé dobré zprávy :kytka:

7.7 - že by štastné sedmičky??Doufám

• Citovat
  • Upravit
7199
1.7.11 12:16

Lokof mě se líběj ale chápu tě že máš starost a co třeba netestovat den a pak jo? odpočineš si a nebudeš takl přemýšlet.jo holky kdyby jsme do sebe vyděly co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
1.7.11 12:18

ted mi prolítlo hlavou co by jsme posílaly kdyby jsme doma mely ultrazvuky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí