Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHA, tak promiň, to jsem nevěděla ![]()
ale stejně víc ti pomoct nemůžu než radou, aby jsi se nestresovala! Jednou to přeci vyjít musí!!! ![]()
mmarket píše:
AHA, tak promiň, to jsem nevěděla
ale stejně víc ti pomoct nemůžu než radou, aby jsi se nestresovala! Jednou to přeci vyjít musí!!!
Ale já se nestresuju, já jsem jen konstatvala, že je slabší, než byla včera
mmarket píše:lokofa píše:Lokof, takhle se strašně stresuješ, furt netestuj
A dnešní ranní čárečka je slabší než včerejší
jednou se tam objevily // tak teď nezbývá než čekat co na to Dr.
To bude dobrý, uvidíš!!!
Taky doporučuju netestovat ![]()
Ja sem chtela koupit test abych vedela jestli carecka sili a nakonec sem prispela penizky na nejakou zbirku. A sem klidnejsi a BT sem taky radsi prestala merit, protoze ji proste 37 nemam a asi mit nebudu kdyz vsatvam pred patou hodinou.
pralalinka píše:šak BT nemusíš mít 37 v těhotenství. To není známka těhotenství, že je BT nad 37 to bych já byla těhotná každý měsícmmarket píše:Taky doporučuju netestovatlokofa píše:Lokof, takhle se strašně stresuješ, furt netestuj
To bude dobrý, uvidíš!!!
Ja sem chtela koupit test abych vedela jestli carecka sili a nakonec sem prispela penizky na nejakou zbirku. A sem klidnejsi a BT sem taky radsi prestala merit, protoze ji proste 37 nemam a asi mit nebudu kdyz vsatvam pred patou hodinou.
jo ale já myslela, že to na ní nechám až budu těhotná, mě o totiž před tím asi nedá ![]()
pralalinka píše:mmarket píše:Taky doporučuju netestovatlokofa píše:Lokof, takhle se strašně stresuješ, furt netestuj
To bude dobrý, uvidíš!!!
No jo na co schovávat ty dvě krabičky, co doma mám.
Já totiž, když jsem kupovala nebrala jsem jdnu krabičku, ale hned 4
Jane29 píše:
jo ale já myslela, že to na ní nechám až budu těhotná, mě o totiž před tím asi nedá
jsme přeci ženský, nedá to žádné
![]()
ahoj holky
lokofa - moc ti přeji, ať je vše ok, uvidíš zítra u mudra ![]()
Verčule - držím palečky, ať je to tam ![]()
lokofa koukám hned 4 tyjo to já beru 2 krabky a už si říkám, proč na mě ta ženská tak hledí, asi proto že toho beru moc a že jedna mi přece musí stačit a ty rovnou 4 krabky
Tak to je pak jiná
Vytestit se to musí
damia píše:
ahoj holky
lokofa - moc ti přeji, ať je vše ok, uvidíš zítra u mudra
Verčule - držím palečky, ať je to tam
Já k dr zítra teprve budu odpoledne volat
Holky já hlavně testuju proto,abych viděla tu sílící čárku,která značí nárust.
A prostě mě zarazilo,že byla slabší,než ta včera no. Přinejmenším by měly být stejné a ne slabší.
Uvidím ráno. Ale docela se bojím
hezke rano holky,
lokofa tak co dnesni testik? je silnejsi? a co spineni uz preslo?
Jane29 píše:
hezke rano holky,
lokofa tak co dnesni testik? je silnejsi? a co spineni uz preslo?
neee neni,spis stejny, a spinim porad.
uvidis ze to nakonec bude dobry a spinit uz urcite za chvilku nebudes a carky taky zesily ![]()