Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky ještě jedna věc já mám psa teda fenečku je to tele praštěný
a normálně nikdy nenni v klidu je to hopsal a sporták a najednou je to asi 6 dní si mi každej večer pokládá hlavu na břicho nornálně to vyžaduje
a pak usne
přítel to betre jako známku těhu že to pozná.ale já ted četla že psi reagujou na změny v tělě až 1000 krát lépe jak člověk
ale že většinou poznaj neplechu
to je jen taková vsuvka už si všímám fakt všeho ![]()
Verčule píše:
holky ještě jedna věc já mám psa teda fenečku je to tele praštěnýa normálně nikdy nenni v klidu je to hopsal a sporták a najednou je to asi 6 dní si mi každej večer pokládá hlavu na břicho nornálně to vyžaduje
a pak usne
přítel to betre jako známku těhu že to pozná.ale já ted četla že psi reagujou na změny v tělě až 1000 krát lépe jak člověkale že většinou poznaj neplechu
to je jen taková vsuvka už si všímám fakt všeho
třeba na tom něco je!
Já měla kocoury a taky byli všímaví ![]()
jsem fakt napnutá jak špagát ![]()
tak tady to začíná být napínavé jak detektivka. Jsem na vás holky zvědavá.
koukám koukám nic nového ![]()
já ted z hrůzou zjistila že za celej den jsem do sebe dostala jen ten raní jogurt … fakt asi střevuchřipajznice
tak mmarket at se zítra nedočkáš
![]()
Lokofo - tak ty čárky jsou hezky vidět
držím palce ať jsou silnější a silnější a špinění ať co nejdřív přestane!!!
Verči - nechápu
já jsem napnutá za tebe a ty seš naprosto v klídku
že to bude tím, že jsi si snad jistá, že to prostě vyšlo? nic jinýho ani nepřipadá v úvahu ![]()
a něco sněz, přece nemůžeš živit sebe a mrňouska jedním jogurtem za celý den
![]()
Lenule v klidu jsem
nechci bejt nadšená předčasně a víš co je nejhorší že já nemám pocit hladu,dneska jsem byla v kauflandu a udělalo se mi tak zle v pekárně
z toho co mi jindy voní…
zítra se chystám napapat k prasknutí a drž palce at nepřijde
![]()
Verčule píše:
Lenule v klidu jsemnechci bejt nadšená předčasně a víš co je nejhorší že já nemám pocit hladu,dneska jsem byla v kauflandu a udělalo se mi tak zle v pekárně
z toho co mi jindy voní…
zítra se chystám napapat k prasknutí a drž palce at nepřijde![]()
držím, držím, držím…a kdy teda budeš testovat? pořád ta stejná otázka, co? ![]()
tz jsi vtipná
nevím hlavně aby bylo co testovat ale přiznám se že už test mám odedneška doma
ale zítra odjedu tampony zbaleny a ve čtvrtek návrat tak hned podám raport a co ty?
Bré ránko
Já mám jet dneska k dr na ko po té angíně, ale nevím no. ATB jsem po 4 dnech přestala brát, bylo mi z nich špatně. a ted mě bolí pořád v krku a pálí na průduškách.
Utrogestan mi asi obvodačka napsat nemůže, že?
Dobre ranko, lokofa to nevim, ale urcite bych se zeptala za to nic nedas ![]()
dobré jitro
** Lokofa** co voda se solí? je to hnus ale pomáhá to jen vykloktat a zítra jako rybka a mě teda nejvíc pomáhá zázvorovej čajík ![]()
brzo se uzdrav
Verčule píše:
dobré jitro** Lokofa** co voda se solí? je to hnus ale pomáhá to jen vykloktat a zítra jako rybka a mě teda nejvíc pomáhá zázvorovej čajík
brzo se uzdrav
Krásné ránko, holky ![]()
Teda Verčule, ty nás necháš tak dlouho naplé, ju?! ![]()
mě dnes mírně poklesla teplota, takže jsem si vzala intimku, ale stále doufám ![]()
já mám taky nervíky ale ted to vypouštim
je mi zase blivno
tak jsem si dala colu i když ji nenávidim
,snad zabere.celou noc jsem se převracela a nemohla spát no horor.
a neboj taky jsem se pojistila
intimka na svém místě akorád je mi divný že vždy před MS mám slabej výtok a tentokrát nic .....