Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7199
28.6.11 10:30

holky ještě jedna věc já mám psa teda fenečku je to tele praštěný :lol: a normálně nikdy nenni v klidu je to hopsal a sporták a najednou je to asi 6 dní si mi každej večer pokládá hlavu na břicho nornálně to vyžaduje :lol: a pak usne
přítel to betre jako známku těhu že to pozná.ale já ted četla že psi reagujou na změny v tělě až 1000 krát lépe jak člověk :-D ale že většinou poznaj neplechu :twisted: to je jen taková vsuvka už si všímám fakt všeho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
28.6.11 10:32
Verčule píše:
holky ještě jedna věc já mám psa teda fenečku je to tele praštěný :lol: a normálně nikdy nenni v klidu je to hopsal a sporták a najednou je to asi 6 dní si mi každej večer pokládá hlavu na břicho nornálně to vyžaduje :lol: a pak usne
přítel to betre jako známku těhu že to pozná.ale já ted četla že psi reagujou na změny v tělě až 1000 krát lépe jak člověk :-D ale že většinou poznaj neplechu :twisted: to je jen taková vsuvka už si všímám fakt všeho :palec:

třeba na tom něco je! :-D Já měla kocoury a taky byli všímaví :mrgreen:
jsem fakt napnutá jak špagát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 10:40

uvidíme co uvidíme :-D mažu makat mějte se krásně a večer juknu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
28.6.11 10:49

tak tady to začíná být napínavé jak detektivka. Jsem na vás holky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 21:12

koukám koukám nic nového :think:
já ted z hrůzou zjistila že za celej den jsem do sebe dostala jen ten raní jogurt … fakt asi střevuchřipajznice :-? :nevim: tak mmarket at se zítra nedočkáš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
28.6.11 21:28

Lokofo - tak ty čárky jsou hezky vidět :pankac: držím palce ať jsou silnější a silnější a špinění ať co nejdřív přestane!!!

Verči - nechápu :zed: já jsem napnutá za tebe a ty seš naprosto v klídku :roll: že to bude tím, že jsi si snad jistá, že to prostě vyšlo? nic jinýho ani nepřipadá v úvahu :palec:

a něco sněz, přece nemůžeš živit sebe a mrňouska jedním jogurtem za celý den :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 21:44

Lenule v klidu jsem :-D nechci bejt nadšená předčasně a víš co je nejhorší že já nemám pocit hladu,dneska jsem byla v kauflandu a udělalo se mi tak zle v pekárně :poblion: z toho co mi jindy voní…
zítra se chystám napapat k prasknutí a drž palce at nepřijde :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
28.6.11 21:46
Verčule píše:
Lenule v klidu jsem :-D nechci bejt nadšená předčasně a víš co je nejhorší že já nemám pocit hladu,dneska jsem byla v kauflandu a udělalo se mi tak zle v pekárně :poblion: z toho co mi jindy voní…
zítra se chystám napapat k prasknutí a drž palce at nepřijde :palec: :palec:

držím, držím, držím…a kdy teda budeš testovat? pořád ta stejná otázka, co? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 21:49

tz jsi vtipná :palec: :palec: :-D nevím hlavně aby bylo co testovat ale přiznám se že už test mám odedneška doma :lol: ale zítra odjedu tampony zbaleny a ve čtvrtek návrat tak hned podám raport a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
28.6.11 22:13

holky půjdu spát, mějte se dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
29.6.11 06:25

Bré ránko

Já mám jet dneska k dr na ko po té angíně, ale nevím no. ATB jsem po 4 dnech přestala brát, bylo mi z nich špatně. a ted mě bolí pořád v krku a pálí na průduškách.

Utrogestan mi asi obvodačka napsat nemůže, že?

• Citovat
  • Upravit
12803
29.6.11 06:37

Dobre ranko, lokofa to nevim, ale urcite bych se zeptala za to nic nedas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
29.6.11 07:32

dobré jitro :mavam: ** Lokofa** co voda se solí? je to hnus ale pomáhá to jen vykloktat a zítra jako rybka a mě teda nejvíc pomáhá zázvorovej čajík :palec:
brzo se uzdrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
29.6.11 07:45
Verčule píše:
dobré jitro :mavam: ** Lokofa** co voda se solí? je to hnus ale pomáhá to jen vykloktat a zítra jako rybka a mě teda nejvíc pomáhá zázvorovej čajík :palec:
brzo se uzdrav

Krásné ránko, holky :mavam:
Teda Verčule, ty nás necháš tak dlouho naplé, ju?! 8-o
mě dnes mírně poklesla teplota, takže jsem si vzala intimku, ale stále doufám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
29.6.11 07:57

já mám taky nervíky ale ted to vypouštim :-D je mi zase blivno :poblion: tak jsem si dala colu i když ji nenávidim :lol:,snad zabere.celou noc jsem se převracela a nemohla spát no horor.
a neboj taky jsem se pojistila :lol: intimka na svém místě akorád je mi divný že vždy před MS mám slabej výtok a tentokrát nic .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí